Fallen Angel
Punkty uznania(?): 7
Amitiel
|
 |
« Odpowiedz #15 : 27 Sierpień 2008, 09:41:36 » |
|
Dodałem wymóg 25 na forum, nie dotyczy osób znanych nam z innych stron.
|
Remember the times when you cried Remember the mistakes you made Remember the times where you were unhappy Remember the good times Remember the laughter Remember the fooling around In the end... Remember that you have lived
|
|
|
Inkwizytor Tawerny
Punkty uznania(?): 10
|
 |
« Odpowiedz #16 : 06 Październik 2008, 20:31:08 » |
|
Ja jako redaktor proponuję zamiast/jeszcze: -zamiast 25 postów 50 i co najmniej 3 miesiące na stronie- tu trzeba zaufanych ludzi, o których się coś wie, a pierwsze 25 postów to nieśmiała próba wkręcenia się w społeczność strony -konieczne zaprezentowanie swych zdolności w HTML- jakieś małe ćwiczonko, żeby jakieś dzióbki nie płakały że nie mogą przejść do następnej linijki -jakieś kontakty w społeczności HoMM (polska, świat)- czyli ktoś już uczestniczył w co najmniej 1 stronie o Herosach (i nie chodzi tu o Świat Ashan, itp, tylko duże strony, co jest gwarancją zapoznania w świecie gry). -konkretne rzeczy, jakie osoba wniesie do redakcji (może sobie robić wszystkiego po trochu, ale niech wybierze sobie coś, co może "wypełnić"/"uzupełnić" na stronie i czego na niej póki co nie ma/jest niekompletne).
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 06 Październik 2008, 20:36:11 wysłane przez egzeq »
|
IP:
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 2
...Ramtamdamtam-amtamdamtam.
|
 |
« Odpowiedz #17 : 06 Październik 2008, 20:44:11 » |
|
-jakieś kontakty w społeczności HoMM (polska, świat)- czyli ktoś już uczestniczył w co najmniej 1 stronie o Herosach (i nie chodzi tu o Świat Ashan, itp, tylko duże strony, co jest gwarancją zapoznania w świecie gry). Co do reszty jestem całkowicie przekonany, ale tego przełknąć nie mogę. Dlaczego ktoś musi być byłym redaktorem na jakimś innym portalu? Kolejne "zabezpieczenie" przed niesprawnymi (redakcyjnie ofc.) ludźmi? Przecież okres próbny już jest wprowadzony, więc to jest bez sensu. A jeżeli ktoś chce spróbować pierwszy raz być redaktorem i myśli że się nada, to najpierw musi iść na klęczkach do Jaskini czy innej Groty i tam próbować? Mniej więcej: "Chcesz być jednym z nas? Won gdzie indziej" xD Ja tak to widzę...
|
|
|
|
|
Inkwizytor Tawerny
|
 |
« Odpowiedz #18 : 06 Październik 2008, 20:49:05 » |
|
Chodzi o to że może to być substytut punktu 1. I wcale nie muszą być tam redaktorami, ważne żeby byli obeznani z polską sceną HoMM.
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 06 Październik 2008, 20:58:29 » |
|
Skoro tak to "zwracam honor". Myślałem że koniecznie muszą redagować x]
|
|
|
|
|
Tak, to On!
Punkty uznania(?): 6
|
 |
« Odpowiedz #20 : 07 Październik 2008, 14:47:19 » |
|
Takich, którzy nie są obeznani z polską sceną HoMM idzie wyczuć na dzień dobry, więc taki punkt nie ma sensu bo od razu eliminujemy takie podania. Jeśli ktoś już gdzieś był redaktorem to zawsze było dużym plusem ponieważ znał przynajmniej podstawy zarządzania portalem ale nie może to być podstawą do przyjęcia. Co do reszty jestem za.
|
Niech Moc i Magia będzie z Wami ! 
|
|
|
Inkwizytor Tawerny
|
 |
« Odpowiedz #21 : 07 Październik 2008, 15:32:16 » |
|
Jak już mówiłem może to być również część punktu I- jak ktoś jest na innej stronie to może być to dla niego dodatkowy plus.
|
|
|
|
|
Fallen Angel
Punkty uznania(?): 7
Amitiel
|
 |
« Odpowiedz #22 : 09 Kwiecień 2009, 14:46:29 » |
|
Podbijam temat.
Poszukujemy newsmanów, tj. osoby, które zajmą się dodawaniem newsów na stronię, ze świata H5/H3. Wszelkie informacje w pierwszym poscie lub bezpośrednio u mnie na pw.
|
Remember the times when you cried Remember the mistakes you made Remember the times where you were unhappy Remember the good times Remember the laughter Remember the fooling around In the end... Remember that you have lived
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 09 Kwiecień 2009, 15:57:28 » |
|
ze świata H5/H3.
A inne to już nie istnieją?
|
 Główny troll internetu. Dziedzic Loży Smerfetki.
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : 09 Kwiecień 2009, 16:54:33 » |
|
ze świata H5/H3.
A inne to już nie istnieją? 
Istnieją Ptakubo, istnieją. Jednak I, II i IV, są mało używane po za tym ich sesja raczej się skończyła. Teraz są popularne jedynie III i V. Po tym"fanowskim" dodatku do IV, on wymarł na dobre, chociaż wątpię by był wskrzeszony.
|
 Cale'anon: Za Gamlon! Ryszard: Za kucyka! Cale'anon: Co? To ma być twój okrzyk bitewny? Ryszard: Czemu? Co w nim nie tak? Cale'anon: Mój mówi o szlachetności, honorze i poległych choć już niezapomnianych bohaterach. Ryszard: A mój o kucyku! Cale'anon: To nie... Ryszard: ZA KUCYKA!
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 09 Kwiecień 2009, 20:39:04 » |
|
Po tym"fanowskim" dodatku do IV, on wymarł na dobre, chociaż wątpię by był wskrzeszony.
A ja bym sie z tym nie śpieszył ... jedni proponują kolejną "ewolucję" H4 w postaci jakiegos następnego dodatku fanowskiego , już po eqlibiris [nosz kur ... nie wiem jak to się pisze , więc sorry jeśli źle napisałem nazwę] , ale podejrzewam że bęzie wtedy to coś w stylu HoTA po WoGu ... Prawdopodobnie pokombinują ... i projekty niektórych miast powstałych przez fanów do WoGa się przetworzy , tak aby były kopmatybilne z H4 . Taka jest moja opinia w tym temacie ... A Martin ja bym mógł się zgłosić , ale ja to bym głównie jakieś nowości o większych modach pisał , bo dobrych źródeł nie mam
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 09 Kwiecień 2009, 20:45:48 wysłane przez sojlex »
|
IP:
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 09 Kwiecień 2009, 21:53:03 » |
|
Nick: Pemo4402 Imię: Przemek Wiek: 15 Kontakt: GG:2139528, Xfire:Sharaqus, Last.fm: Sharaqus Znajomość podstaw HTML: OFC Co wniosę do redakcji/czym chciałbyś sie zajać: Newsmanowaniem, zaznaczam, że nie tylko ze świata H3, H5 ;] O sobie/Co zaoferujesz: A więc, możecie być pewni, że przyjmując mnie, skończy się system pięciu newsów na pół roku  Jedną z bardziej rażących rzeczy dla takiego "prężnego" serwisu jakim jest Taverna jest brak newsów. A jak się zdarzą, to albo "Wesołego Halloween/Gwiazdki/Wielkanocy" albo tak ściśle i tak oficjalnie, że nie jeden raz się zastanawiałem, czy to nie aby wiadomość z jakiegoś obcego (narodowościowo) serwisu o Homm przepuszczona przez translator ;] Będzie troszkę luźniej, troszkę będzie szerszy zakres wiadomości (Homm 1-5, Mody, Mapy, Patche jak i np. wyprzedaże dotykające Hirołsów, coś-niecoś od Ubisoftu, CDP Development i od Nival Entertainment itp.) i mniej/więcej jeden news na tydzień. To chyba tyle. Proponuję dać mi chociaż okres próbny, na czacieGG [chyba] się sprawdziłem, a przynajmniej 50% userów wręcz mówi wprost, że potrzeba więcej takich jak ja (Nie żebym się chwalił ;p), chociaż po ostatnio mocnej opozycji względem robienia publicznego burdelu na forum nie jestem pewien czy mnie przyjmiecie ;d Czasem może "bonusowo" udostępnie tu jeden z moich licznych felietonów (Nie, żaden z nich nie jest stricte o Heroesach).
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 5
błahaha
|
 |
« Odpowiedz #27 : 11 Kwiecień 2009, 16:19:16 » |
|
Nick: sylanImię: Szymek Wiek: 15, ale w czerwcu będzie 16 Kontakt: GG:3519790, Tlen: szymeksm@tlen.plZnajomość podstaw HTML: znam podstawy Co wniosę do redakcji/czym chciałbyś się ziajać: szukanie newsów i jeśli byłoby to możliwe pisanie artykułów (najlepiej o modach), ale też mógłbym szukaj jakiś fajnych modów i obrazów do tawernianej galerii. O sobie/Co zaoferujesz: No to tak: przyjmując mnie pozyskacie pracowitą i wytrwałą osobę. W miarę możliwości będę poszukiwał coraz to nowych newsów. Nie będę obiecywał gruszek na wierzbie, ale podobnie jak kolega wyżej postaram się odszukać w internecie jakiś interesujący news o sadze HoM&M. Poza tym jak wspomniałem wyżej dostarczę jakiś ciekawych informacji o modach i kilka jak pozwolicie z chęcią bym dodał. Nie sprawią mi one problemu, bo już trochę zajmuję się modowaniem. To samo tyczy się z obrazkami. Jeśli mnie wybierzecie, postaram się nie zawieść waszego zaufania. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 11 Kwiecień 2009, 16:27:07 wysłane przez sylan »
|
IP:
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 11 Kwiecień 2009, 18:25:04 » |
|
Nick: Patrikos Imię: Patryk Wiek: 15 Komunikator: e-mail: patryx0312@wp.plZnajomość podstaw HTML: Tak Co wniosę do redakcji/czym chciałbyś sie zajać: Chciałbym się zająć pisaniem artykułów, newsów oraz rzeczami z tym związanymi. O sobie: Wybierając mnie do reakcji, wybieracie osobę pomysłową, pracowitą, miłą, wytrwałą i kogoś z humorem. Na internecie przesiaduję dziennie minimum 2 godziny, a w weekend ok. 5-8 godzin. Będę zbierał informacje z ostatniej chwili, i nie tylko. Przez prawie rok pisałem newsy i artykuły na stronie www.simy.pl więc mam już doświadczenie. Jakby ktoś się pytał to nie zostałem wyrzucony tylko sam odszedłem kilka miesięcy temu z powodów prywatnych. Wybierając mnie, wybieracie więcej news'ów i ciekawsze artykuły!
|
|
|
|
|
Tak, to On!
Punkty uznania(?): 6
|
 |
« Odpowiedz #29 : 12 Kwiecień 2009, 12:51:04 » |
|
Rada adminów niebawem rozpatrzy wasze podania