Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
Strony: 1 2 [3] 4 5    Do dołu Drukuj
Nabór do redakcji - rekrutacja otwarta (Czytany 22874 razy)
Martin
Fallen Angel

*

Punkty uznania(?): 7

Amitiel

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #30 : 26 Kwiecień 2009, 19:43:55 »
Podbijam temat

Z racji tego, iż sporo czasu minęło od powyższych zgłoszeń proszę je potwierdzić, tj wysłać mi pw z podaniem. Przypominam, że zgłoszenia powinno dotyczyć newsmana.  Dodatkowo osoba ubiegająca się o tą pozycje musi napisać "próbnego" newsa na temat dowolnej wymyślonej gry i dołączyć go do wysłanego podania. Zgłoszenia bez próbnego newsa nie będą brane pod uwagę.

Zgłoszenia inne niż dotyczące objęcia funkcji newsmana będą rozpatrywane, jeśli dana osoba wykaze się konkretnymi pomysłami na temat ulepszenia strony (stwierdzenie "zajmę się pisaniem artykułów może nie być głównym atutem")

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: 09 Maj 2009, 14:47:04 wysłane przez Martin » IP: Zapisane
Remember the times when you cried
Remember the mistakes you made
Remember the times where you were unhappy
Remember the good times
Remember the laughter
Remember the fooling around
In the end... Remember that you have lived
sojlex

Punkty uznania(?): 0

Bo Seraf już mi się przejadł...

« Odpowiedz #31 : 27 Wrzesień 2009, 10:59:32 »
Ja mogłybym się tego podjąć . Najchętniej w dziedzinie modów . Albo "Heroesa Online" .

Artykuł :
Cytat: - Napisane przeze mnie ...
Zapewne każdy modder , i gracz , który przyłożył rękę (lub nie) do powstania jakiegokolwiek moda napomykał myślą o tym samym co inni : stworzyć nową frakcję do Heroesa V . Ale nie chodzi tu o mod który podmienia , tylko o mod który tworzy nową rasę . A więc kto pierwszy wpadł na pomysł by to wprowadzić w życie ? Na forum Heroes Community po powstaniu trzeciego w kolei modu podmieniającego zamek (Chodzi tu o Oblivion , pojekt Kainc) powstał projekt stworzenia zamku rodem z Heroes III - cytadeli . Prace narazie ograniczają się do tekstur bohaterów i budynków miasta , ponieważ wszystko jest tworzone od zera . Prace rozpoczeły się jeszcze w czasie wakacji - od 4 Sierpnia . Stworzone są już prawie wszystkie budynki miasta jednakże przace zwolniły ponieważ jest problem z talentem i budynkiem rasowym .

Sam temat projektu znajduje się pod tym adresem .

IP: Zapisane
Shadowcat

**

« Odpowiedz #32 : 07 Grudzień 2009, 15:07:27 »
Nick: Shadowcat
Imię: Piotrek
Komunikator: gg 1297690
Znajomość podstaw HTML: tak
Co wniosę do redakcji/czym chciałbym sie zająć: Chętnie zająłbym się dodawaniem regularnych news'ów. Z przyjemnością napiszę/ przetłumaczę jakiś poradnik i podyskutuje z user'ami
O sobie: Herosami zajmuję się od pierwszej części sagi. Już wtedy ta gra urzekła mnie swoim pięknem i oryginalnością pomimo denerwującego niekiedy dźwięku gargulca i przecukierkowanego, fioletowego smoka. Od tamtej pory jestem fanem Heroes of Might and Magic. Jestem humanistą, jeżeli chodzi o poprawność językową etc. to nie powinno być żadnych problemów - redagowałem i pisałem prace olimpijskie z języka polskiego na poziomie licealnym. Generalnie rzecz biorąc jestem obowiązkowym i rzetelnym pracownikiem. Wszystko to brzmi tak dojmująco i patetycznie, ale mam też sporo poczucia humoru  ;D i myślę, że praca ze mną będzie przyjemna.

Próbny news:
Wyhylylybymy, oficjalny przedstawiciel Ligi Heroes 5 ogłosił, że zorganizowany zostanie Turniej pojedynków Heroes of Might and Magic V. Przewidywane nagrody, to kolejno Fantasy Wars za I miejsce, King's Bounty: Legenda za II i Majesty za III. Zapowiada się fascynująca rywalizacja i niezapomniane emocje. Niestety, wciąż nie podano dokładnej daty i miejsca wydarzenia. O jakichkolwiek postępach w tej sprawie będziemy informować na bieżąco.

Shadowcat 2009-12-7

pemo4402

*

Punkty uznania(?): 2

...Ramtamdamtam-amtamdamtam.

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #33 : 07 Grudzień 2009, 15:28:44 »
Proszę się kulturalnie odpierniczyć od mojej działki ;p

jareQ
Tak, to On!

*

Punkty uznania(?): 6

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #34 : 07 Grudzień 2009, 15:44:48 »
Odezwij się do mnie na gg lub tlen. Pogadamy bo widzę, że jesteś nowy na forum.

ps. pemo nie marudź ;D

Niech Moc i Magia będzie z Wami ! :tawerna:
Khaziu
SpecHoMM

*

Punkty uznania(?): 15

...:::Dziel i rządź:::...

« Odpowiedz #35 : 14 Styczeń 2010, 17:59:01 »
Witam wszystkich po długiej nieobecności. Niestety - nie zostanę długo. Wpadłem napisać to oświadczenie, czy informacje...

Zapytałem Jarka czy jest możliwość zabrania mi uprawnień, ze względu na mój brak na forum spowodowany nawałem obowiązków i brakiem czasu. Zgodził się na to. Jednak gdy będę miał znów więcej czasu, prawa zostaną mi oddane tj. redaktor i moderator. Mam w planach dokończenie poradnika H5 i zrobienie H3 ale nie obiecuje.  Moja nieobecność potrwa jeszcze 2-3 miesiące. Jak coś to piszcie na gg, na priv na forum (czasem wchodzę i przeglądam) lub na maila.

Pozdrawiam i do zobaczenia. Khaz.

Aragel

*

« Odpowiedz #36 : 15 Styczeń 2010, 16:52:02 »
Nick:Aragel
Imię:Jakub
Numer GG:3529072
Znajomość podstaw HTML: Tak
Co wniosę do redakcji\ Chciałbym się zająć przyszłością czyli Heroes Might And Magic VI. Bohaterami, jednostkami, zdolnościami i wieloma innymi rzeczami.
O sobie:Dopiero od niedawna stworzyłem konto na Tawernie jakieś 0,5 roku temu. Heroes fascynowałem się od 6 lat, wtedy zobaczyłem jej piękno. ;D ;D ;D. Jeżeli nie przyjmiecie mnie teraz to może potem, mistrzem słow nie jestem ale z polskiego mam 5.

Laxx
Tawerniana Diablica

*

Punkty uznania(?): 10

Live for metal, fight for metal, die for metal!

« Odpowiedz #37 : 15 Styczeń 2010, 17:01:11 »
Dopiero od niedawna stworzyłem konto na Tawernie jakieś 0,5 roku temu
Albo jestem ślepa albo w twoim profilu pisze, że dziś się rejestrowałeś :P

Poza tym masz trochę mało postów ale to tylko moje zdanie.

Regeth

Thor Mit Uns!

« Odpowiedz #38 : 15 Styczeń 2010, 18:25:22 »
Aragel, pisz, udzielaj się na forum, a dopiero potem zobaczymy...

Moi championi: Nasus, Fiddlesticks, Udyr, Rammus, Malphite, Warwick, Galio

Zbieram na: Kog`Maw, Olaf, Skarner, Yorick, Twitch
radanat

Zabójca na zlecenia Tawerny

« Odpowiedz #39 : 17 Czerwiec 2010, 18:27:42 »
Temat: Nabór do redakcji
Nick: Radanat
Imię: Radanat (na serio  :huh:)
Komunikator: 22383597(gg)
Znajomość podstaw HTML: Tak.
Co wniosę do redakcji/czym chciałbyś sie zajać: Cóż... zauważyłem że na stronie, mimo iż jest wiele informacji, to jednak jest ich ciut i tak za mało. W pierwszej kolejności napiszę poradniki do scenariuszy HV, ew. poradniki do HIV. Jeżeli będę mógł, to uzupełnię także listę bohaterów HIV i HV, bo w nich nie ma z połowy bohaterów.
O sobie: Zawsze interesowałem się informatyką, i fizyką. Jestem  pomocny, ambitny, dużo czasu poświęcam innym, gdyż ważne jest odnaleźć się w tym świecie. Co do ortografii... nigdy nie miałem z nią problemów.

Czekam na pozytywne rozpatrzenie wniosku ;)

jareQ
Tak, to On!

*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #40 : 18 Czerwiec 2010, 09:56:39 »
Na forum jesteś stosunkowo niedługo, ale się udzielasz. Napisz do mnie na gg 8800808 porozmawiamy.

Menelag
Ważniak Tawerny

*

By the way

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #41 : 20 Czerwiec 2010, 11:19:11 »
Nick: menelag
Imię: Piotrek
Komunikator: 12542856 (gg)
Znajomość HTML: tak
Co wniosę do redakcji: Przede wszystkim napisać artykuły dotyczące fabuły z Heroes V (Kuźnia i 3 kampania Hord). Jeśli mi się uda zwiększę liczbę obrazków w galerii z H5 i H4. Napiszę również kilka krótkich poradników dotyczących modyfikacji piątej części.
O sobie: Uwielbiam pracować w grupie, służyć pomocą innym, udzielać porad. Z ortografią oraz interpunkcją problemów nie mam. Interesuję się sportem, muzyką, książkami o tematyce fantasy i oczywiście grami z serii Might and Magic.

Mam nadzieję, że moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie.

...:::Nevermind:::...
jareQ
Tak, to On!

*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #42 : 21 Czerwiec 2010, 23:32:12 »
menelag standardowo zapraszam do siebie na gg 8800808 :)

Sylath
Arcygramatyk Tawerny

*

Punkty uznania(?): 5

Doświadczenie jest najlepszym nauczycielem.

« Odpowiedz #43 : 08 Lipiec 2010, 05:37:58 »
Nick:Sylath
Imię:Alan
Komunikator: 901280 (gg)
Znajomość HTML: tak, na poziomie podstawowym
Co wniosę do redakcji:Przede wszystkim uzupełnieniem luk w poradnikach odnoszących się do gry poszczególnymi zamkami w homm5. Napiszę jeszcze  rozwój wszystkich bohaterów, wykluczając herosów Sylvanu, bo ci już są. Ogólnie chcę się zająć pisaniem poradników do homm5. Mogę zająć się także korektorowaniem innych poradników, gdyż lubię to robić.
O sobie:Nie popełniam błędów językowych, no czasami zdarza się to w pośpiechu, kiedy bardziej zwracam uwagę na przekaz treści, niż na "byki", ale pisząc artykuły, będę je kilkakrotnie sprawdzał. Więc nie popełnię błędu, np pisząc "w cudzysłowiu". Interesuję się historią, geografią i językiem polskim. Od początku gram w homm5, więc chcę się podzielić moim doświadczeniem

Czekam na rozpatrzenie podania  :)

« Ostatnia zmiana: 13 Grudzień 2011, 06:50:37 wysłane przez Sylath » IP: Zapisane
The miracle is not to fly in the air, or to walk on the water, but to walk on the earth
-----
Psychika ludzka- tak nam bliska, a zarazem tak tajemnicza...
-----
Stereotypowe i bezpodstawne ocenianie ludzi- najgorsze co może być.
jareQ
Tak, to On!

*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #44 : 08 Lipiec 2010, 10:26:44 »
Podanie rozpatrzone pozytywnie :) Zapraszam na gg.

Strony: 1 2 [3] 4 5    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.