SpecHoMM
Punkty uznania(?): 15
...:::Dziel i rządź:::...
|
 |
« : 26 Październik 2007, 15:39:12 » |
|
Jak każdy wie moim ulubionym zamkiem jest sylvan. gram nim zajebiście dobrze. mój problem polega na tym że niewiem czy dokońca dobrze. a otóż: chce poznac wasze wskazówki na temat jak grac tym miastem w co inwestowac(magia i walka) jakie umiejętności wybierac dla bohatera(nazwy polskie) szukałem w "szukaj" takiego tematu ale nie było. prosze o odpowiedzi!!!! dziękuje z góry i pozdrawiam!!!
|
|
|
|
|
Serious Uncle Lok
Punkty uznania(?): 8
It's Serious'ly Christmas.
|
 |
« Odpowiedz #1 : 26 Październik 2007, 17:50:43 » |
|
Pierwsze co musi miec łowca to: szczescie na ekspercie atak na tym samym poziomie dowodzenie to samo obrona tez noi oczywiscie Logistyk  ![]() Wiadomość doklejona: 08 Listopad 2010, 19:30:08
Najlepiej robic z łowcy killera masowego dzieki umiejetnościom walki mozesz rownierz dac slota w magie najlepiej zniszczenia dobrze działa z Impregnowaną strzałą musisz miec dużo wielkich łowczych oraz wielkich druidów
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 08 Listopad 2010, 19:30:08 wysłane przez Cepek »
|
IP:
|
If the world ever changes take me to myself that never knew a thing making sure that memories won't fade away.  "L" z dedykacją dla Ciebie ;*
|
|
|
Punkty uznania(?): 1
Sometimes lies were more dependable than the truth
|
 |
« Odpowiedz #2 : 26 Październik 2007, 18:07:02 » |
|
Kolego Loczek, nie pisze sie posta pod postem, korzystaj z opcji edytuj. Osobiście polecam inwestować w magię światła, taka chociażby prawa moc zasługuje na szczególną uwagę. Z armii dobrze jest mieć również Enty- oplatanie korzeniami jest dobre na każde jednostki.
|
|
The power to cause pain is the only power that matters, the power to kill and destroy, because if you can't kill then you are always subject to those who can, and nothing and no one will ever save you.
"I'll lie to him." "And if that doesn't work?" "Then I'll tell the truth. We're allowed to do that, in emergencies. We can't plan for everything, you know."
|
|
|
ROCKmantic...
Punkty uznania(?): 18
|
 |
« Odpowiedz #3 : 26 Październik 2007, 18:19:53 » |
|
Zgadzam się z Kluseczką. Warto inwestować w Enty a potem ładować je czarami zwiększającymi obronę. Masz takich 80 i jesteś praktycznie nie do pokonania. Dobrze też mieć Wielkich Łowczych oraz Wielkich Druidów. Są bardzo pomocni. Inwestuj w magię przywołania. Możesz wtedy przywołać np. Feniksa.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4 : 26 Październik 2007, 18:45:54 » |
|
A co myślicie o tym aby głównym, najlepszym bohem nie była postać z sylvan tylko jakaś inna. Chodzi mi o to, że ta zdolność rasowa sylvan jest nie zbyt fajna jak dla mnie i bardzo żadko się z niej korzysta. Głupie czy może być. Baaardzo żadko gram sylvan więc nie wiem.
|
|
|
|
|
SpecHoMM
|
 |
« Odpowiedz #5 : 26 Październik 2007, 19:37:35 » |
|
ja osobiście w magie też inwestuje. magia mroku jest chyba najmniej przydatna sylvanowi. aczkolwiek mi nigdy sie niezdarzylo posiadac 4 umiejetnosci magii. moim zdaniem magia przywolywania do sylwan niezabardzo pasuje. swiatla tez. chodziarz przywolania i zniszczenia tak. swietnie wspolpracuja ze soba. no nic. czekam na wiecej odpowiedzi. za te serdecznie dziekuje i doceniam
|
|
|
|
|
Serious Uncle Lok
|
 |
« Odpowiedz #6 : 26 Październik 2007, 19:57:27 » |
|
a jaki są szanse gdy; masz 90 entów wzmocnisz je zaklęciami z magii swiatła a zaczniesz walke z 25lvl bohaterem krasnali z 35 magmowymi smokami oraz 50 wladcami burz z uzyciem run
|
If the world ever changes take me to myself that never knew a thing making sure that memories won't fade away.  "L" z dedykacją dla Ciebie ;*
|
|
|
SpecHoMM
|
 |
« Odpowiedz #7 : 26 Październik 2007, 20:05:53 » |
|
majac same enty?? no i jaki poziom a moj bohater? majac do pomocy 200 lowczych to ja bym wygral
|
|
|
|
|
Tamer spamer soul
Punkty uznania(?): 3
Moja psina
|
 |
« Odpowiedz #8 : 26 Październik 2007, 20:08:45 » |
|
Ale umiejętność z magii mroku zdeprawowana ziemia jest dla sylvanu naprawdę fajna
Bohater wzywa siły natury do walki z oddziałami nieprzyjaciela walczącymi w zwarciu. Za każdym razem, gdy wrogi oddział porusza się, otrzymuje obrażenia wywołane ogniem. Liczba otrzymanych ran odpowiada poziomowi bohatera. Prawda że fajne
|
|
|
|
|
Serious Uncle Lok
|
 |
« Odpowiedz #9 : 26 Październik 2007, 20:10:52 » |
|
Jakim cudem? 200 Lowczych by wygrało skoro krasnale uzywaja run runa szarzy załatwia sprawe z łowczymi
|
|
|
|
Tamer spamer soul
Moja psina
|
 |
« Odpowiedz #10 : 26 Październik 2007, 20:14:08 » |
|
słaby punkt łowczych TELEPORT używasz na magmowych smoków i nie ma łowczych przynajmniej ja tak zawszę się ich pozbywam
|
|
|
|
|
SpecHoMM
|
 |
« Odpowiedz #11 : 27 Październik 2007, 08:24:18 » |
|
ale mając enty moge sobie zastawic nimi lowczych. 2 sprawa. zalezy jakie ma parametry moj bohater jakie ma artefakty no i co ma ten 2 bohater
|
|
|
|
|
Lubię też Loch i Fortecę... :)
|
 |
« Odpowiedz #12 : 27 Październik 2007, 16:26:05 » |
|
zdolności obrona- expert od tego utrzymanie pozycji,ostatni bastion logistyka- expert od tego cichy prześladowca i znajomy teren dzięki temu będziesz mugł zobaczyć ilość jednostek w armii wroga szczęście - expert od tego szczęście elfów i martwe szczęście atak - od tego gniew natury i płonące strzały i już morzesz mieć szczęście natury to naprawde proste!!!(i pożyteczne) ja zwykle mam szczęście natury po 20 levelu...
|
|
|
|
|
SpecHoMM
|
 |
« Odpowiedz #13 : 27 Październik 2007, 16:30:10 » |
|
co to szczęście natury?? niesłyszałem o tym nigdy
|
|
|
|
|
Lubię też Loch i Fortecę... :)
|
 |
« Odpowiedz #14 : 27 Październik 2007, 16:33:52 » |
|
to unikalna zdolność elfów za każdym razem kiedy twój oddział atakuje ma szczęście za KAŻDYM razem... zobacz www.homm5.info/viewpage.php?page_id=70
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 27 Październik 2007, 16:37:39 wysłane przez Ylthin »
|
IP:
|
|
|
|
|