Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
Strony: [1]    Do dołu Drukuj
Punkty uznania (Reputacja) (Czytany 9247 razy)
Martin
Fallen Angel

*

Punkty uznania(?): 7

Amitiel

Zobacz profil WWW
« : 20 Listopad 2007, 18:40:50 »
W związku, iż do tej pory dotychczasowa reputacja służyła tylko do klikania -/+ według własnego humoru, postanowiliśmy to zmienić.

Od tej pory Punkty uznania (nowa nazwa) będą przyznawane tylko przez adminów a dokładniej przeze mnie. Mam nadzieję, iż wysoka reputacja będzie teraz bardziej prestiżowa niż do tej pory. NIKT nie będzie w jakikolwiek inny sposób  traktowany (gorzej lub lepiej) bo np dał -1/+1 adminowi lub redaktorowi.

Jeżeli ktoś pragnie dodać lub odjąć Punkt uznania musi wysłać do mnie (do Jarqa proszę nie wysyłać!) prywatną wiadomość (PW) następującej treści:

Temat: Punkty uznania
Treść: (tu nick osoby, której przyznajecie) - minus/plus
Powód - tu podajecie DOKŁADNE/konkretne/logiczne uzasadnienie, najlepiej z linkami do tematu.

Czyli coś takiego:
Do: Martin
Temat: Punkty uznania
Treść:
Onufry - plus
Powód: pomógł mi w misji w temacie
http://www.homm5.info/forum/

Formularz znajduje się TUTAJ (trzeba być zalogowanym)

- Decyzja o przyznaniu punktu należy tylko do mnie (na razie) i nie podlega dyskusji. 8)
- Nie odpowiadam też na te PW tylko je czytam i rozpatruje.
- Umówmy się że w godzinach wieczornych np. ok 20 będę czytał te wiadomości oraz przyznawał (lub nie) owe punkty (+ lub -).
- PW BEZ podania uzasadnienia (lub typu bo jest fajny/fajna będa natychmiast kasowane).
- Powodem dania komuś punktu (+ lub -) może być cokolwiek co jest związane z Tawerną (np. zrobiona sygna/avatar lub cokolwiek innego poparte linkiem).
- Ujemne punkty można także zarobić ode mnie za spam np. zamiast bana. :)

Jeśli będzie dużo PW wtedy wybierzemy 1 lub 2 osoby, które będą się tym zajmowały. W przypadku, gdy to się nie sprawdzi (wiem nie zawsze chce sie pisać PM) pomyślimy nad czymś innym, przywrócimy stary spamerski system reputacji lub wyłączymy go całkowicie.

« Ostatnia zmiana: 20 Listopad 2007, 22:23:39 wysłane przez jareQ » IP: Zapisane
Remember the times when you cried
Remember the mistakes you made
Remember the times where you were unhappy
Remember the good times
Remember the laughter
Remember the fooling around
In the end... Remember that you have lived
Cepek
Tamer spamer soul

*

Punkty uznania(?): 3

Moja psina

« Odpowiedz #1 : 21 Listopad 2007, 13:54:40 »
a jeśli użytkownik zrobił nie dawno przed założeniem tego tematu sygnaturę jakiemuś użytkownikowi to można zlożyc wniosek o + do reputacji?

IP: Zapisane
Life is short ,so play Heroes of Might and Magic or die.

http://zalukaj.tv/polecony,1259100/ KLIK, DZIĘKUJE :)

Martin
Fallen Angel

*

Punkty uznania(?): 7

Amitiel

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 21 Listopad 2007, 14:09:19 »
Niestety prawo nie działa wstecz:)

Co do reputacji to kombinujemy, że by przywrócic to co było wczesniej, ale z podawaniem uzasadnienia. Jednakże widzę, że narazie coś skrypt szwankuje i chwilowo zostaje powyższa regulacja.

IP: Zapisane
Remember the times when you cried
Remember the mistakes you made
Remember the times where you were unhappy
Remember the good times
Remember the laughter
Remember the fooling around
In the end... Remember that you have lived
Strony: [1]    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.