Tak, to On!
Punkty uznania(?): 6
|
 |
« Odpowiedz #15 : 10 Wrzesień 2005, 10:01:46 » |
|
Za wsze jest tak, iż w pełnych wersjach kod jest zaptymalizowany tak że by chodziło na słabszym sprzecie, wieć nie ma co sie martwić narazie. Miejmy nadzieję  Bo jeśli nie to mnie także czeka wymiana sprzetu :]
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Wrzesień 2005, 18:02:14 wysłane przez jareQ »
|
IP:
|
 Niech Moc i Magia będzie z Wami!
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 10 Wrzesień 2005, 10:33:27 » |
|
hyhy  wes lukni se screny z unreal 3.0 tam ponoc grafiak ma być przecudna  jak naraze nasze karty sa za słabe  na taki wysiłek  a co do herosów to pewnie pujdą bo pełna wersje pewnie bedze dobrze zrobiona i inne takie a w becie masz niedorobione od groma zeczy
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Wrzesień 2005, 18:02:00 wysłane przez jareQ »
|
IP:
|
Jest fajnie 
|
|
|
Fallen Angel
Punkty uznania(?): 7
Nobody expects the Spanish Inquisition!
|
 |
« Odpowiedz #17 : 10 Wrzesień 2005, 11:24:51 » |
|
hyhy wes lukni se screny z unreal 3.0 tam ponoc grafiak ma być przecudna Unreal tournament 2007 jest na silniku, który sie nazywa własnie engine unreal 3 Tak odchodząc od tematu - nowy rok przyniesie niesamowity wysyp świetnych gier. Jeszcze w tym roku Age of Empires 3 w nastepnym Serius Sam 2, heroes V, call of duty 2 ... i podobno Quake 4... nic tylko siedziec w domu i grać /wink/
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Wrzesień 2005, 18:01:49 wysłane przez jareQ »
|
IP:
|
Remember the times when you cried Remember the mistakes you made Remember the times where you were unhappy Remember the good times Remember the laughter Remember the fooling around In the end... Remember that you have lived
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
|
 |
« Odpowiedz #18 : 14 Wrzesień 2005, 20:58:59 » |
|
mam bonus sciąglem herosika 5 i mam bonus po rozpakowaniu klikam na start albo exe i wyskakuje błaąd a wjego terści ze nie mam pliku d3d9.dll jaka cholerna biblioteka POMOCYYYYYYYYY czekałem cały dzien zeby na to kuknąć
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 14 Wrzesień 2005, 21:24:03 » |
|
to ja mam jeszcze mała nowinke jak niektórym wiadomo to w tej becie jest tylko jedna mapka oto sa komendy na inne
(...)
podam teraz jak wpisać kmende:
advmap (dowolny nr który jest napisany powyzej np. 155) easy skipCutscene np. advmap 155 easy skipCutscene
okej takie cos wymodził Tristan z Jaskini Bechemota Mam pytanie: Jak te komendy odpalić? /down/ Czyli gdzie co wpisać, czy trzeba coś kliknąć czy jak... Bo prówałem kilku rzeczy i nie skutkowało  Niech mi ktoś prosze poda czy to trzeba do jakiegoś pliku wrzucić, czy jakiś klawisz wcisnąć i komendę wpisać HELP! Pozdrawiam!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 14 Wrzesień 2005, 21:25:45 wysłane przez maniak »
|
IP:
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 14 Wrzesień 2005, 21:37:52 » |
|
nacisknij tyldeeeee ten przycisk pod esc
i wpiszesz advmap 277 easy skipcutscene i tyllee :F
|
Jest fajnie 
|
|
|
Fallen Angel
|
 |
« Odpowiedz #21 : 15 Wrzesień 2005, 09:50:40 » |
|
mam bonus sciąglem herosika 5 i mam bonus po rozpakowaniu klikam na start albo exe i wyskakuje błaąd a wjego terści ze nie mam pliku d3d9.dll jaka cholerna biblioteka POMOCYYYYYYYYY czekałem cały dzien zeby na to kuknąć Może podaj wielkość tego sciagniiętego torrenta bo sa dwie wersje w necie. Zreszta obie działają wiec na 98% masz cos z kompem - przeinstaluj sterowaniki na najnowsze ewentualnie nowy system np win xp sp2 czy serwer 2003. Być moze nie masz odpowiedzieniej karty graficznej z która beta wspólpracuje....
|
Remember the times when you cried Remember the mistakes you made Remember the times where you were unhappy Remember the good times Remember the laughter Remember the fooling around In the end... Remember that you have lived
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : 15 Wrzesień 2005, 10:56:51 » |
|
lub w ostatecznosci formata stszel moze cos masz z windowsem Jarqowi tez niechciało chodzić :F
|
Jest fajnie 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 21 Wrzesień 2005, 08:21:34 » |
|
Wyszukaj tą biblioteke na swoim kompie.
Jeśli jej nie masz, to: Wpisz w googlach nazwe biblioteki, ściągnij i skopiuj do katalogu system32 (można też do katalogu system). Zrób restart.
Jeśli masz w którymś z katalogów systemowych, to nie wiem...
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : 21 Wrzesień 2005, 08:41:41 » |
|
/angry/ Cze. Heroes 5 jest oki ale jak juz wielu z was zauważyło brakuje podsumowania wynikow walki, mapka bitwy jest za mała no i nie zauważyłem żeby można było sprawdzić właściwości jednostek np. ile jeszcze zostało życia sfinksowi po ataku, oby to się zmieniło.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 21 Wrzesień 2005, 17:24:01 » |
|
to beta musi sie zmienic  okej tsza czekac na pełna wersjee
|
Jest fajnie 
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 25 Wrzesień 2005, 22:54:36 » |
|
nom lajcik ta wersja beta nawet na moim duronie nie tnie sie juz nie moge doczekac sie pelnej wesij wy pewnie tez ^^
|
|
Nieca?kiem umar?y, to i tak wi?cej ni? TY, ?lepo ?yj?cy - ?cie?ka Twego Boga te? prowadzi Ci? do ?mierci - nie jeste? wybra?cem, tak naprawd? to mo?e nawet Ci? niema
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 11 Październik 2005, 20:22:35 » |
|
czy ktoś wie jak się sejvuje stan gry ? czy można zmieniać jakieś opcje ? pomocy
|
|
|
|
|
Fallen Angel
|
 |
« Odpowiedz #28 : 14 Październik 2005, 16:53:21 » |
|
czy ktoś wie jak się sejvuje stan gry ? czy można zmieniać jakieś opcje ? pomocy Nie mozna bo to nawet nie jest pełna beta  . Chociaż w tej testowej z ubisoftu też nie można
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : 15 Październik 2005, 14:02:50 » |
|
mam bonus sciąglem herosika 5 i mam bonus po rozpakowaniu klikam na start albo exe i wyskakuje błaąd a wjego terści ze nie mam pliku d3d9.dll jaka cholerna biblioteka POMOCYYYYYYYYY czekałem cały dzien zeby na to kuknąć
d3d9.dll to biblioteka odpowiedzialna za tworzenie grafiki Direct 3D, znajduje się w DIRECT X 9.0c i to należy zainstalować, jeżeli nie działa należy upewnić sie czy karta graficzna jest zgodna z DIRECT X 9, co prada Direct X pracuje w dwóch trybach programowym i sprzętowym i nie wymaga do poprawnego uruchomienia programu odpowiednij karty graficznej to nie zapominajmy że jest to beta więc tryb programowy (wszystkie obliczenia graficzne wykonuje procesor a karta gaficzna wyświetla tylko obraz) może nie działać. Heros v brakująca biblioteka /thumbup/
|
|
|
|
|
|