Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
Strony: 1 ... 28 29 30 [31]    Do dołu Drukuj
Rozwiązania sprzętowe - czy gra pójdzie mi na moim sprzęcie (Czytany 32274 razy)
DeBe

*

Punkty uznania(?): 0

« Odpowiedz #450 : 22 Lipiec 2011, 09:10:52 »
Cześć

Posiadam Heroes'a 5 złotą edycję i mam taki niewielki problem. Otóż grając w Dzikie Hordy (podstawki i kuźni nie sprawdzałem) przy obracaniu mapy w niektórych miejscach, gra potrafi przyciąć. Kompa niedawno zakupiłem i na tym sprzęcie - wydaje mi się - Heroes powinien "śmigać", a nie jest tak kolorowo - intel 2500k, radeon 6950, 4 GB Ram. Oczywiście ustawienia na max... zmiana AA i filtrowania nic nie daje, dopiero jak ustawię jakość detali (czy co to tam było) z "bardzo wysokie" na "wysokie" widać poprawę. Zaznaczę jeszcze raz, że nie jest to problem, który wpływa na komfort gry, bo oprócz tych zacinek przy obracaniu kamery na mapie gra działa cacy... tak więc pytam z czystej ciekawości, jak to u was wygląda? Rozumiem, że przy obracaniu kamery widać oddalony krajobraz, więc jest trochę tych pierdółek, które mogą obciążyć kompa, ale mimo wszystko grałem już w nowsze tytuły, ze znacznie większymi wymaganiami i działały płynniej.   

IP: Zapisane
Freezon

**

Punkty uznania(?): 0

Zimny Robak :p

« Odpowiedz #451 : 10 Sierpień 2011, 16:44:04 »
No cóż, problemem chyba jest ta kamera, spróbuj ustawić w opcjach gry na izometryczną, ja tak zrobiłem i działa jak ta lala :)

IP: Zapisane
Strony: 1 ... 28 29 30 [31]    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.