Punkty uznania(?): 0
|
 |
« Odpowiedz #210 : 10 Kwiecień 2010, 10:10:58 » |
|
Raczej nie bo mag też może zmienić przeciwnika w zwierza. Może fakt, że występuje tylko u ras z Kalimdoru?
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #211 : 12 Kwiecień 2010, 10:31:20 » |
|
Że jako jedyni nie zaczynają z bronią dwuręczną?
|
|
Kości zostały rzucone. Nie toleruję fanatyzmu w wszelkiej postaci. Jestem Zehir! My ludzie musimy się trzymać razem! Jestem orginalny,mam dziwną sygnaturę
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #212 : 12 Kwiecień 2010, 12:00:18 » |
|
Może chodzi o reinkarnacje że się może sam wskrzesić?
Może nie zaczynają z bronią 2 ręczną ale mogą ją nosić.
|
|
Fan anime Bleach.
|
|
|
Master of Distaster
Punkty uznania(?): 1
The force to be reckoned with...
|
 |
« Odpowiedz #213 : 12 Kwiecień 2010, 13:02:29 » |
|
Łotrzyk, Łowca, Mag, Kapłan, Czarnoksiężnik...Oni też zaczynają z bronią jednoręczną. Z bronią dwuręczną zaczynają tylko Wojownik, Paladyn i Druid, zaś Rycerz Śmierci zaczyna w ogóle bez broni.
To że pochodzą z Kalimdoru...Raz, że niezwiązane z walką, dwa że bujda. Szamani pochodzą z Kalimdoru (trolle i taureni), z Draenoru (orkowie i draenei), a i z Wschodznich Królestw (klany krasnoludów z gór mają szamanów).
Próbujcie dalej.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #214 : 12 Kwiecień 2010, 14:44:51 » |
|
Zaczarowywanie broni magią żywiołów?
|
|
|
|
|
Master of Distaster
|
 |
« Odpowiedz #215 : 12 Kwiecień 2010, 14:54:49 » |
|
Self - Buff. End of Topic.
No naprawdę nie jest trudne. Związane z walką, podpowiadałem. Podpowiem szerzej - jest top związane z samą bronią szamana.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #216 : 12 Kwiecień 2010, 20:21:31 » |
|
od razu ma broń zaklętą żywiołem{chyba po liczbie modyfikacji jakie wprowadził mój kumpel ciężko powiedzieć czy tak jest w normalnej wersji}
|
|
Wszyscy, których uraziłem kiedyś przez własną głupotę i niedojrzałość szczerze przepraszam.
-Jesteś czarodziejem! Czy to magiczny stół? -Nie -Czy to magiczna szafa? -Nie -Czy to magiczny obraz? -Nie! -Czy to... -Ile masz jeszcze głupich pytań? -Czy to magiczny żart? -O jejku! Zapomniałem, muszę coś jeszcze zrobić! -Czy to coś magicznego? -Tak!!! -Wiedziałem że jesteś czarodziejem!
|
|
|
Master of Distaster
|
 |
« Odpowiedz #217 : 03 Maj 2010, 10:11:50 » |
|
No dobra, widzę że wam nie idzie. Odpowiedź to... Szaman posiada zdolność do Dual Wieldingu broni jednoręcznych. Ale jako jedyna klasa w grze zdobywa ją z talentów w konkretnym drzewku, a nie jako zdolność zakupioną od trenera. Zwalniam kolejkę, mięczaki.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #218 : 03 Maj 2010, 11:23:59 » |
|
Ej no Hellsie... Chodziło mi to po głowie, ale mówiłeś o zaklęciu, więc nie wypowiadałam się... Źle artykułowałeś wypowiedzi, nie zrozumieliśmy Cię... Ale dobra tam!
Teraz ja coś zadam...
Powiedzcie mi zatem, jaka kombinacja zaklęć u szamana może wzmocnić czar... Ofensywny? Który to i jak można spotęgować jego działanie?
|
|
|
|
|
Master of Distaster
|
 |
« Odpowiedz #219 : 03 Maj 2010, 12:10:13 » |
|
Jeżeli Szaman walnie Lava Burstem w przeciwnika, któremu wcześniej przykwadracił z Flame Shocka, to Lava Burst zawsze będzie trafieniem krytycznym.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #220 : 03 Maj 2010, 16:21:17 » |
|
Poprawnie, aż boję się powiedzieć, ale... ZADAWAJ!
|
|
|
|
|
Master of Distaster
|
 |
« Odpowiedz #221 : 09 Czerwiec 2010, 15:31:04 » |
|
Jak najczęściej bywa błędnie nazywana rasa trolli z plemienia Krwawego Skalpu?
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #222 : 10 Sierpień 2010, 15:51:47 » |
|
No Hells, 2 miesiące czekania na odpowiedź to chyba dość długo, by zrozumieć, że nikt nie odpowie...
|
Pomyśl, co może być lepszego od udawania zadziwiającej istoty, której w realnym świecie jest się przeciwieństwem?... Prawdopodobnie robienie to ku uciesze innych ludzi, którzy podświadomie i tak uznają cię za idiotę... 
|
|
|
Master of Distaster
|
 |
« Odpowiedz #223 : 17 Sierpień 2010, 08:05:42 » |
|
Plemię Krwawego SKalpu => Bloodscalp Tribe. Są to dżunglowe trolle. Ta podrasa bywa błędnie nazywana wyspiarskimi. Tak więc odpowiedź brzmi - Wyspiarskie Trolle. Zwalniam kolejkę.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|