Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
Strony: 1 [2] 3 4 5 ... 19    Do dołu Drukuj
Misje (Czytany 34964 razy)
Martin
Fallen Angel

*

Punkty uznania(?): 7

Nobody expects the Spanish Inquisition!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : 06 Grudzień 2006, 19:23:43 »
mam problemik  :( . wysylam Godryka do Alarona ale po drodze jest garnizon. przeciez armia w tym garnizonie jest nie do pokonania. i wlasnie zawisnalem w tym miejscu. nie mam w ogole pomyslu na jej pokonanie
[snapback]1964[/snapback]

Od tej bramy idz na południe w róg mapy i po pokonaniu obrońców spotkasz ta armie

IP: Zapisane
Remember the times when you cried
Remember the mistakes you made
Remember the times where you were unhappy
Remember the good times
Remember the laughter
Remember the fooling around
In the end... Remember that you have lived
gropol

**

Punkty uznania(?): 0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #16 : 07 Grudzień 2006, 15:28:37 »
Cytat: Martin,6.12.2006 o 20:33
Cytat: misiek1741,6.12.2006 o 10:02
mam problemik  :( . wysylam G
w prawym dolnym rogu mapy jest na lewo brama a za nia zamek wroga. a na prawo sama brama/ posterunek// i ta bramę zdobywasz i idziesz dalej do końca mapy aż pojawi się film.. ten posterunek jest b.słaby
PS.na pewnym poziomie trudnosci /nie pamietam jakim/ trzeba jednak zdobyc też tą brame na lewo- ale trzeba miec silną armie.
Godryka i Izabele zawsze trzeba wyszkolic na 24 poziom..to tyle na razie..
     wiem, jak przejdziesz ta  brame na prawo i dojdziesz do końca mapy a film sie nie pojawi to raczej trzebas zdobyc  ta brame na lewo
Tak jeat tylko na jednym poziomie trudnosci, na innych tej bramy nie da sie zdobyc...

« Ostatnia zmiana: 07 Grudzień 2006, 15:34:12 wysłane przez gropol » IP: Zapisane
Alaron

**

« Odpowiedz #17 : 15 Grudzień 2006, 13:20:33 »
lza jest blisko zamku pod takimi jakby liscmi to pare krokow nizeja powinno byc ba ja nie korzystalem z obeliskow  /w00t/

Alaron

**

« Odpowiedz #18 : 15 Grudzień 2006, 13:25:59 »
to jest w lewym dolnym rogu i to jest nokolaj on bodajze jak normalny bohater bez innego wygladu [mi mogl wrogi bohater pojawil mi sie szedl on jest 20 lvl]

Alaron

**

« Odpowiedz #19 : 15 Grudzień 2006, 13:30:00 »
krypta jest nie daleko wieszcka bronia go gry ok50 bez ulepszenia

kiela

*

« Odpowiedz #20 : 17 Grudzień 2006, 18:46:53 »
Słuchajcie została mi walka z armią alarona i połączenie sił. tylko gdzie mam iść. Obok zamku mam jakiś zawalony most pewnie mam przez niego przejść ale nie wiem jak. Co mam zrobić. Brak mi pomysłów. HELP

gropol

**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #21 : 18 Grudzień 2006, 22:06:47 »
lza jest blisko zamku pod takimi jakby liscmi to pare krokow nizeja powinno byc ba ja nie korzystalem z obeliskow  /w00t/
[snapback]2076[/snapback]
łza jeat w roznych miejscach w zaleznosci na jakim sie poziomie gra- co do tematu to trzeba nałozyc tą mape wirtualną na rzeczywistą, po prostu trzeba poszukac na mapie takiego samego miejsca. dla szybszego szukania  w wybranym miejscu wydelegowałem wszystkich mych bohaterow -by zminimalizowac straty czasu..Pozd..

gropol

**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #22 : 18 Grudzień 2006, 22:13:07 »
Słuchajcie została mi walka z armią alarona i połączenie sił. tylko gdzie mam iść. Obok zamku mam jakiś zawalony most pewnie mam przez niego przejść ale nie wiem jak. Co mam zrobić. Brak mi pomysłów. HELP
[snapback]2114[/snapback]
radziłbym poczytać zadania.. cele..moim zdaniem :) musisz znalesc takie buty by nimi podrozowac po wodzie - przydadza sie one nie tylko do przejscia za tem most...

gropol

**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #23 : 18 Grudzień 2006, 22:22:05 »
to jest w lewym dolnym rogu i to jest nokolaj on bodajze jak normalny bohater bez innego wygladu [mi mogl wrogi bohater pojawil mi sie szedl on jest 20 lvl]
[snapback]2077[/snapback]
nikołaj , niedoszły maż Izabel pojawia po tym jak godryk przejdzie róg mapy , potem pojawia sie Agrael i juz nic nie mozna zrobic by zmienic scenariusz- ja nawet zabiłem Agraela by sprawdzic czy to cos zmieni, ale nie program to jest program..

kiela

*

« Odpowiedz #24 : 19 Grudzień 2006, 06:48:32 »
[snapback]2114[/snapback]
radziłbym poczytać zadania.. cele..moim zdaniem :) musisz znalesc takie buty by nimi podrozowac po wodzie - przydadza sie one nie tylko do przejscia za tem most...
[snapback]2125[/snapback]
no juz wiem. koniec tematu .
podro

michciu

*

Punkty uznania(?): 1

« Odpowiedz #25 : 22 Grudzień 2006, 19:13:42 »
Ja mam problem następujący: po przeprowadzeniu Godryka przez całą planszę pojawił się Nikolai, mam mu przekazać wiadomość, tylko jak klikam na niego podwójnie to pojawia się oczywiście okienko wymiany. Z każdym zakończeniem tury pojawia się ten sam filmik, w poradniku do gierki (z desperacji i tam spojrzałem :)) i tam było napisane, że Nikolai będzie walczył z Agraelem, a on nic nie robi tylko stoi w miejscu, wi ktoś co zrobić? czy może to bug

gropol

**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #26 : 29 Grudzień 2006, 00:23:49 »
Ja mam problem następujący: po przeprowadzeniu Godryka przez całą planszę pojawił się Nikolai, mam mu przekazać wiadomość, tylko jak klikam na niego podwójnie to pojawia się oczywiście okienko wymiany. Z każdym zakończeniem tury pojawia się ten sam filmik, w poradniku do gierki (z desperacji i tam spojrzałem :)) i tam było napisane, że Nikolai będzie walczył z Agraelem, a on nic nie robi tylko stoi w miejscu, wi ktoś co zrobić? czy może to bug
[snapback]2161[/snapback]
wyslij Izabele do Nikolaja/ nie dojdzie bo wczesniej skonczy sie misja/ potem pojawia sie Agrael  i film . a BTW to ja pokonalem Agraela ale i tak to nic nie zmienilo.film i koniec misji
--------- a tak na marginesie to z postu nie wiadomo o co ci chodzi bo jesli konczysz misje i przechodzisz do drugiej to w czym problem?

« Ostatnia zmiana: 29 Grudzień 2006, 00:29:51 wysłane przez gropol » IP: Zapisane
Aegidius

*

« Odpowiedz #27 : 29 Grudzień 2006, 12:50:09 »
Ja mam inny problem: nigdzie nie mogę znaleźć Izabeli.
Gdzie ona dokładnie jest bo ją pewnie przegapiłem?

kosa64

*

« Odpowiedz #28 : 30 Grudzień 2006, 07:40:55 »
Ja mam inny problem: nigdzie nie mogę znaleźć Izabeli.
Gdzie ona dokładnie jest bo ją pewnie przegapiłem?
[snapback]2409[/snapback]

Na północny wschód od Dunmoor są Pit Lordowie. Pokona jich i idź do więzienia po Isabel :).

pemo4402

*

Punkty uznania(?): 2

...Ramtamdamtam-amtamdamtam.

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #29 : 06 Marzec 2007, 19:48:11 »
ale oryginal np. moze byc  bez poradnika np. jak kupi na allegro. ale mniejsza z tym. to wychodzi z logiki. po prostu... trzeba intuicyjnie niektore problemy rozwazywac

Strony: 1 [2] 3 4 5 ... 19    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.