sory ze od razu z grubej rury a to mój pierwszy post.
Zacząłem na nowo sobie grać w herosów i stwierdziłem że może warto spróbować w sieci. Lecz niestety same utrudnienia ubisoft robi.
Mam oryginała oczywiście bez Hord i Kuźni, zainstalowałem wszystkie patche tak jak radzono w tym temacie, wyłączyłem zapore i dalej nic, wyskakuje Błąd 0.7.0
Przetrzepałem wątek i nie znalazłem odpowiedzi i juz nie wiem co robić, a nie kupuje sie gry oryginalnej po to zeby sobie nie pograć w sieci, juz chyba prosciej by bylo na piracie...
Internet chyba nie za wolny bo 50mb
Pozdrawiam i prosze o jakieś rady. nawet na gg 2620333 jak sie kumuś chce

jedynie znalazlem cos o forward port:
http://forums.steampowered.com/forums/archive/index.php/t-1201125.htmlale odblokowałem wszystkie porty na routerze ktore znalazlem i dalej nic...
z ubi.com dostalem taka odpowiedz:
Witam Pana,
Dziękuję bardzo za skontaktowanie się z działem pomocy technicznej Ubisoft odnośnie gry Heroes of Might and Magic V .
Aby przesłać do nas odpowiedź proszę kliknąć na opcję „Zaktualizuj stronę pytanie”, która znajduje się u dołu strony internetowej (Proszę nie wysyłać nowego zapytania).
Problem jest wywołany poprzez usterkę na naszym serwerze - obecnie jest on sprawdzany i wktórce powinien być naprawiony.
Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Jeśli ma Pan więcej pytań proszę dać nam znać.
Pozdrawiam,
Katarzyna
Pomoc Techniczna Ubisoft