Serious Uncle Lok
Punkty uznania(?): 8
It's Serious'ly Christmas.
|
 |
« Odpowiedz #5190 : 14 Styczeń 2012, 14:30:17 » |
|
Freezon- jeden z stałych bywalców forum, bardzo aktywny bierze udział w życiu forum. Zauważyłem iż zawsze chce o czymś pogadać na Sb jak i w tematach o sadze HoMM jak i innych seriach gier. Mam nadzieje że nie będziesz miał bliższych spotkań z moją moderatorską stroną.
|
If the world ever changes take me to myself that never knew a thing making sure that memories won't fade away.  "L" z dedykacją dla Ciebie ;*
|
|
|
Fan Iriny
Punkty uznania(?): 0
Wszystko płynie...
|
 |
« Odpowiedz #5191 : 26 Styczeń 2012, 21:14:11 » |
|
Loczek - moderator, dosyć rzadko widzę jego wypowiedzi na forum, co nie zmienia faktu, że nie wątpię, że się zna na Heoresach.
|
“Nie zgodzę się i nie dam się zmusić. Decyzja należy do mnie...“ - Irina. 
|
|
|

Przytulacz niedźwiedzi
|
 |
« Odpowiedz #5192 : 27 Styczeń 2012, 23:37:06 » |
|
Całkiem nowy użytkownik, z którym miałem raczej mało do czynienia. Z tego co zauważyłem wypowiada się głównie w dziale Heroes VI. Jak widzę wkradło się troszeczkę spamu w posty, bo ma całkiem sporo wiadomości w Koszu, ale ostatnio (chyba nawet, jeszcze dzisiaj) zzieleniał, więc najwyraźniej cieszy się szacunkiem adminów i innych userów. +
|
|
W kim tkwi młodość, odwaga i bunt, tego na front wezwał Mao Tse-Tung. W dal poszły i zginęły nędza i głód, tego pragnie Mao Tse-Tung. Wolne Chiny, jak dobrze tu żyć, kraj prastary jest nowy hycikpympympym...
|
|
|

Zimny Robak :p
|
 |
« Odpowiedz #5193 : 28 Styczeń 2012, 11:30:28 » |
|
Nie znam zbytnio Hamleta, ale czytając jego posty stwierdziłem, że jest dobrym Tawernowiczem  . Słucha tej samej muzyki co ja i mało spamuję. Wielki + za całokształt.
|
|
|
|
|
Czarodziej Tawerny
By the way
|
 |
« Odpowiedz #5194 : 28 Styczeń 2012, 14:33:43 » |
|
Freezon- ciekawy użytkownik, jest miły, nie spamuje, można z nim porozmawiać na różne tematy. Kandydat na redaktora Tawerny. Bardzo aktywny i zawsze bierze udział w różnych dyskusjach. Plus oczywiście
|
|
|
|
|
Ten Inny...
Punkty uznania(?): 1
Głowa do góry i do przodu!
|
 |
« Odpowiedz #5195 : 28 Styczeń 2012, 14:54:11 » |
|
Menelag- nowy moderator. Tworzy mody do HV, za co chwała! Mam wielka nadzieję, że.. gdy skończy Księgę Czarodzieja weźmie się za modyfikację HVI. Wielki +
|
|
|
|
|
kroczący w zwątpieniu
|
 |
« Odpowiedz #5196 : 28 Styczeń 2012, 15:07:05 » |
|
Menelag- jak już parokrotnie pisałem robi takie mody jak mało kto. Na Tawernie ostatnio mniej się udzielał ale może to się zmieni gdyż właśnie zyskał rangę bananowego wojo... to znaczy moderatora  Co do tego jakim jest userem to nie mam mu nic do zarzucenia, pisze z sensem i nie pamiętam u niego spamu. Tak więc wielki plus i gratulacje za awans  Eidt: czemu jak coś napiszę tutaj to zawsze ktoś będzie szybszy  No nic to jeszcze o Hadrianie. No to tak Hadrian- jedna z osób podtrzymujących życie forum. Od teraz chyba dołączył do zielonych, by podzielić się swoją wiedzą o H6. Poza tym ma mnóstwo zainteresowań od fantastyki przez historię do serii Heroes. Tak więc kolejny, który zasługuje na duży plus  No i także gratuluję awansu. Eidt: Aj tam przesadzasz, jak już miałby ktoś to Fast, który na to miano od dawna zasługuje
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 28 Styczeń 2012, 15:30:44 wysłane przez Reuel »
|
IP:
|
|
|
|
Arcygramatyk Tawerny
Punkty uznania(?): 5
Doświadczenie jest najlepszym nauczycielem.
|
 |
« Odpowiedz #5197 : 28 Styczeń 2012, 15:17:37 » |
|
Użytkownik, który na dzień dzisiejszy najbardziej zasługuje na miano Przyjaciela. Chętnie bym go widział z tą rangą. Można go znaleźć w wielu, różnych tematach, więc ma zdanie na różne tematy. No i oczywiście zachowanie bez zastrzeżeń.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 28 Styczeń 2012, 15:22:05 wysłane przez Sylath »
|
IP:
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5198 : 31 Styczeń 2012, 17:01:47 » |
|
Sylath - przepraszam,ale nie pamiętam płci xD Bardzo,bardzo dobry użytkownik Tawerny,zrobił wiele artykułów o najróżniejszych częściach Heroesa,nie wiem czy często widać go na forum,ale jeśli tak to jeszcze wyższy plus ode mnie  Ciekawe co ludzie powiedzą o mnie :x
|
A - Ambitny G- Genialny R - Rozrywkowy A - Ambitny bardzo xD E - (P)erłowo-sercowy L - Laskopodrywaczowy (wtf? xD) Taki właśnie jest Agrael 
|
|
|
Arcygramatyk Tawerny
Punkty uznania(?): 5
Doświadczenie jest najlepszym nauczycielem.
|
 |
« Odpowiedz #5199 : 31 Styczeń 2012, 17:11:07 » |
|
Użytkownik, który nie znając osoby, potrafi ją jakimś cudem ocenić. Myśli, że ktoś go na tyle zna, by móc go ocenić.
PS. Robiłem artykuły tylko na temat piątej części, więc nie trafiłeś.
|
|
|
|
|
Czarodziej Tawerny
By the way
|
 |
« Odpowiedz #5200 : 03 Luty 2012, 22:05:17 » |
|
Sylath- mistrz ciętej riposty  Nie no żartuję, a tak na serio to: 1. Redaktor- był nim chyba od kiedy siedzę na forum- zawsze zielony i zawsze ten avek xD 2. Bogata wyobraźnia- brał udział w konkursie na rasy tawerny- o ile się orientuję zająłeś tam jakieś wysokie miejsce 3. Aktywnie bierze udział w życiu tawerny. Wypowiada się na wiele różnych tematów. Oczywiście +
|
|
|
|
|

Zimny Robak :p
|
 |
« Odpowiedz #5201 : 03 Luty 2012, 22:09:05 » |
|
Menelag - teraz się nie pomylę i wyśle donos na Zehira do Ciebie  . A teraz na serio: Moder i Moderator w jednym. Miły, rzadko spamuję i ogólnie ciekawy user. Plusik leci.
|
|
|
|
|
kroczący w zwątpieniu
|
 |
« Odpowiedz #5202 : 03 Luty 2012, 23:39:50 » |
|
Zimny, co by tu o nim powiedzieć... po pierwsze aktywny, widać go wszędzie, a przynajmniej wszędzie tam gdzie ja siedzę  Szczerze to ile pamiętam poza aktywnością w offtopie, w którym ja siedzę i go często widzę udzielał się w dziale o H6 i wszystko wskazuje, że nadal to robi. Kiedy przychodził tu jego jakość postów chwilami nie zachwycała, jednak robi wyraźne postępy. Nie można mu odebrać pomysłowości. Poza tym to całkiem sympatyczny człowiek. No i ma fajne avki, które w końcu widzę  Także jakby nie paczeć plus się należy.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5203 : 05 Luty 2012, 20:35:58 » |
|
Reuel - MICHAŚ !!!  Bardzo dobry użytkownik , dużo pisze , mało spamu. Zmienił nick kilka miesięcy temu. Nie był naznaczony zielonym znakiem(?). +
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5204 : 05 Luty 2012, 21:40:27 » |
|
Serafin nie widziałem (czytałem) zbyt wielu postów możliwe że się mijaliśmy ale widać że bierze aktywny udział na naszym forum i popiera anonymous.
|
 Ognisty wilkołak, co ja wszyscy żeby być wampirem?
|
|
|
|