|
|
 |
« Odpowiedz #4605 : 05 Marzec 2010, 21:23:03 » |
|
Hells - Ork z nowym pupilkiem. Ostatnio zzieleniał jak dorodna kapusta od dostania redaktorskiej sławy, co nie zmienia faktu, że boję się tego misia...
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
Magic from the deep Earth
|
 |
« Odpowiedz #4606 : 09 Marzec 2010, 22:00:46 » |
|
Ani101- sympatyczna bywalczyni Tawerny, ujmująca swoje myśli w bardzo metamorficzny i alegoryczny sposób, co zachęca do konwersacji
|
|Oko za oko uczyni tylko cały świat ślepym| Mahatma Gandhi
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4607 : 09 Marzec 2010, 22:34:13 » |
|
Neramir - łagodny, błękitnooki elf, skrywający swe sekrety wpośród liści delikatnie unoszonych wiatrem.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4608 : 13 Marzec 2010, 16:57:59 » |
|
hellscream jest najlepszy na świecie i w wszechświecie dzięki hellscream z moda  on jest super:rolleyeyes:
|
|
h3 żądzi
|
|
|
Punkty uznania(?): 3
We dance like marionettes swaying to the Symphony
|
 |
« Odpowiedz #4609 : 13 Marzec 2010, 18:49:07 » |
|
Benekodbana - Jest to jakiś Benek, który dostał bana. Czci Hellscream'a i zamiast kulturalnie ocenić Gajka wykorzystuje ten temat do swoich niecnych celów takich jak wychwalanie Hellscreama. Jak widać jest fanem modów, które Hellscream mu przetłumaczył. Uważa Loczka za cieniasa odkąd zaczął wyznawać Hellsa cytując to co pisał w shoutboxie: "[Dzisiaj o 16:45:37] Benekodbana: Do Hellscream: loczek to przy tobie pikuś pani pikuś [Dzisiaj o 16:47:35] Benekodbana: Do Loczek: nie jesteś żaden moderator tylko cienias frajer i banujący debil mój pies jest od ciebie mądrzejszy [Dzisiaj o 16:53:47] Benekodbana: Do Benekodbana: super jest hellscream [Dzisiaj o 16:54:34] Benekodbana: Do Hellscream: jesteś superusi najlepszy w wszechświecie i DZIĘKUJĘ"
Nie stosuje zasad interpunkcji. No to tyle o nim mogę powiedzieć.
/O! Luk
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 13 Marzec 2010, 19:51:03 wysłane przez Luk »
|
IP:
|
|
|
|
Zielony Zrzęda
Punkty uznania(?): 1
Keep calm, push mid and don't feed Veigar.
|
 |
« Odpowiedz #4610 : 13 Marzec 2010, 19:07:56 » |
|
Gwyn to samotny, biały wilk, który wędruję swoją ścieżką zmiennym tempem, nadawanym mu przez jego uwielbiany thrash metal. Ostatnimi czasy przestał kupować figurki do LotR i odkładał na bilet do swej prywatnej krainy marzeń - krainy Metallicy, Slayera, Megadethu i Kogoś do Dopełnienia...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 13 Marzec 2010, 19:13:05 wysłane przez Hellscream »
|
IP:
|
"TAWERNO, WALCZ!"
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4611 : 13 Marzec 2010, 20:26:07 » |
|
Gwyn będzie na Sonisferze? ;o Poznam po białych włosach czy jak? Hells - stary dziad. Ot co. Już nawet cokolwiek sensownego mu się odechciało pisać.
|
 Główny troll internetu. Dziedzic Loży Smerfetki.
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4612 : 12 Kwiecień 2010, 19:46:56 » |
|
Ptakuba to stary dobry bywalec tawerny, który nie boi się wygłosić swojej opinii, nawet jeśli miałoby to skutkować banem i ucieczką z tawerny, a potem wielkim powrotem z fanfarami i gołębiem. Poza tym osoba bardzo interpunkcyjna i ortograficzna(serio, przejrzałem 23 strony jego wiadomości i każda ma wielką literę na początku i kropkę na końcu  ). Ogólnie polecam.  ATW: ...i zamiast kulturalnie ocenić Gajka wykorzystuje ten...
Gajko to dziewczyna
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Kwiecień 2010, 19:48:57 wysłane przez Pablossd »
|
IP:
|
Pomyśl, co może być lepszego od udawania zadziwiającej istoty, której w realnym świecie jest się przeciwieństwem?... Prawdopodobnie robienie to ku uciesze innych ludzi, którzy podświadomie i tak uznają cię za idiotę... 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4613 : 12 Kwiecień 2010, 19:57:59 » |
|
Pablossd teraz rzadko bywam na tej stronie więc cię Pablossd za bardzo nie znam ale myślę że dobry z ciebie użytkownik który nie spamuje itp.
|
|
Fan anime Bleach.
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4614 : 12 Kwiecień 2010, 20:14:16 » |
|
Jesteś osobą bardzo udzielającą się na forum, właściwie rzekłbym niesprawiedliwie -ze swoim doświadczeniem powinieneś być Przyjacielem
|
Pomyśl, co może być lepszego od udawania zadziwiającej istoty, której w realnym świecie jest się przeciwieństwem?... Prawdopodobnie robienie to ku uciesze innych ludzi, którzy podświadomie i tak uznają cię za idiotę... 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4615 : 13 Kwiecień 2010, 20:49:38 » |
|
Niestety mam (z tego co w każdym razie napisał powyżej) podobną sytuację do tej Asira. Nie znam Pablossd , jednak , wygląda na to że jest nienagannym użytkownikiem tegoż serwisu ... Więcej stwierdzeń nie posiadam , nie za wszystkie pociągam się do odpowiedzialności
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4616 : 13 Kwiecień 2010, 21:03:00 » |
|
Sojlex... Nie znam go, jak ja tu przyszłem, go już nie było. Ale teraz wrócił, i myślę, że jest spoko
|
 Moi championi: Nasus, Fiddlesticks, Udyr, Rammus, Malphite, Warwick, Galio Zbieram na: Kog`Maw, Olaf, Skarner, Yorick, Twitch
|
|
|
Zielony Nowicjusz
Punkty uznania(?): 1
Tylko łzy odsłonią prawdę, krew sprawiedliwość
|
 |
« Odpowiedz #4617 : 13 Kwiecień 2010, 21:05:51 » |
|
Sojlex(mogę się mylić  ). Dobry użytkownik, nienaganny, udzielający się na forum, zawsze wyraża swą opinię "waląc prosto z mostu".
|
|
"Człowiek prawdomówny to ten, kto nie troszczy się o to, że opinia ludzi o nim może zmienić się na gorszą. Nie lubi on badania ludzi co do pyłku w pięknie uczynków i nie wzdraga się przed tym, że ludzie badają zło w jego uczynkach." - Sufizm
"Wyrzeźb swoje sny, albo na zawsze żyj w koszmarze."
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4618 : 13 Kwiecień 2010, 21:14:38 » |
|
Hadrian - nie znam zbyt dobrze. To co mi się rzuca w oczy to to, że wymyśla dużo nazw jednostek, budynków i takich tam i daje zero opisów.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4619 : 13 Kwiecień 2010, 21:32:28 » |
|
Necrol, Osoba o wybuchowym serduchu(?) udzielająca się na każdy temat. Ma swoje zdanie i mocno się go trzyma. Jest bardzo obiektywny w wielu kwestiach.
|
|
|
|
|
|