Punkty uznania(?): 0
|
 |
« Odpowiedz #150 : 10 Grudzień 2009, 14:14:33 » |
|
Witam Mam problem z uruchomieniem konsoli w Heroes 5 PL w wersji podstawowej v 1.5. Próbowałem różnych sposobów, z różnych stron i nic. Używałem google i wyszukiwarek i nic  Wiem że est tu temat jak uruchomić konsole pod 1,2 ale to nie pomaga  Czy w ogóle da się uruchomić konsole w tej wersji i czy działają na niej kody? Nie wiem gdzie popełniam błąd. Mógł by mi ktoś napisać co gdzie mam wpisać(najlepiej szczegółowo np. pod czym, pod jakim nagłówkiem). W ostateczności mógł by ktoś przesłać już zedytowane i działające pliki. Z góry dziękuje za pomoc
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #151 : 10 Grudzień 2009, 14:44:28 » |
|
A po co ci kody? One psują całą przyjemność z rozrywki  Chcesz do kampanii, czy ot tak? W ogóle nie rozumiem ludzi którzy grają tylko z kodami. Co to za gra... Najczęściej ci którzy grają na kodach w ogóle nie rozumieją grać bez nich. Jak masz problem z kampanią to ustaw sobie poziom trudności na Easy- wtedy masz taką przewagę że wszyscy wrogowie na mapie mogą się schować  . A jak nie, to nie rozumiem twojego problemu.
|
|
Wszyscy patrioci mówią o umieraniu za ojczyznę, ale nikt nie mówi o zabijaniu dla ojczyzny.
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #152 : 10 Grudzień 2009, 14:52:12 » |
|
Mam problem z kampanią Łowca misja trzecia  Problem jak problem  Po prostu nie chce mi się cały czas kombinować z obroną zamku  Tak to bym luzem postawił przed przed portalem 100 smoków i po problemie
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #153 : 10 Grudzień 2009, 19:46:32 » |
|
|
|
Wszyscy patrioci mówią o umieraniu za ojczyznę, ale nikt nie mówi o zabijaniu dla ojczyzny.
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #154 : 19 Grudzień 2009, 15:44:30 » |
|
Wie ktoś jak zrobić konsole do heroes of might and magic 5 na viście?
|
|
Maciej
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #155 : 24 Styczeń 2010, 14:24:31 » |
|
Witam, potrzebuje pomocy, mam heroes wersje 1.0, robię wszystko dokłądnie tak jak jest napisane i nie mogę otworzyć konsoli  . nie wiem czy moze to byc wina komputera  ponieważ na komputerze rodziców wszystko działa( a robie tak samo jak u siebie). prosze o szybka pomoc ponieważ nie mogę się doczekać gry smiley
|
|
|
|
|
Tak, to On!
Punkty uznania(?): 6
|
 |
« Odpowiedz #156 : 24 Styczeń 2010, 19:31:56 » |
|
Sprawdź czy na pewno wszystko dobrze wpisałeś. Mogłeś pominąć gdzieś jakąś literę, cyfrę lub znaczek i dlatego nie działa
|
Niech Moc i Magia będzie z Wami ! 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #157 : 11 Luty 2010, 21:50:32 » |
|
Dodałem do obu plików autoexec_a1.cfg input_a1.cfg odpowiednie teksty, oraz próbowałem wszystkich porad udzielanych w tym temacie jednak dalej nie mogę wywołać konsoli  Mam oba dodatki jednak interesują mnie kody wyłącznie do 2.0 [Kuźni] (Zaciąłem się w 5 misji kampanii Freydy, nie umiem jej przejść  , tam właśnie chce użyć cheatów)
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #159 : 27 Luty 2010, 13:35:23 » |
|
Witam! Mam problemik bo konsola niestety się nie otwiera  Sprawdzałem kilkukrotnie czy wszystko jest dobrze więc pomyłka raczej nie wchodzi w grę... Macie może jakiś pomysł co to może byc, co mam zrobic?
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #160 : 08 Marzec 2010, 11:47:31 » |
|
zrobiłem kopię zapasową tego pliku a nie wiem gdzie go wsadzić
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #161 : 13 Marzec 2010, 14:00:31 » |
|
a ja też tak zmodyfikowałem i dupa ale kiedyś w podstawowej h5 mi działało i nie rozumiem czemu teraz nie
|
|
h3 żądzi
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #162 : 03 Kwiecień 2010, 14:02:24 » |
|
słuchajcie robię tak jak jest tu opisane i wszystko ładnie przepisuje tzn kopiuje do tego pliku autoexe.cfg (H5) i kiedy już wszystko zapisuje to gra mi się nie włącza i muszę ją ponownie instalować bo jej już nic nie pomoże. Czy ktoś orientuje się mniej więcej o co chodzi proszę o odpowiedź co mam zrobić.
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #163 : 20 Kwiecień 2010, 19:37:11 » |
|
Niestety mam problem z zapisaniem pliku po edycji i nie wiem co może być tego przyczyną. Mam go zapisywać jako kopię czy drugi plik, albo w ogóle? <blondynka> ^^ "Wyskakuje" mi napis: Nie można utworzyć pliku C:\Program files..... bla bla bla .... upewnij sie że nazwa i ścieżka pliku są poprawne. <niemapojęcia>
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #164 : 20 Kwiecień 2010, 19:45:26 » |
|
Nie - na początku warto UTWORZYĆ KOPIĘ pliku, który będziesz edytować - wiesz, gdyby na przykład oryginalny plik się usunął. Zrób kopię a potem zapisz z tą dodatkową linijką oryginalny plik. Sprawdź czy działa i czituj
|
Pomyśl, co może być lepszego od udawania zadziwiającej istoty, której w realnym świecie jest się przeciwieństwem?... Prawdopodobnie robienie to ku uciesze innych ludzi, którzy podświadomie i tak uznają cię za idiotę... 
|
|
|
|