Punkty uznania(?): 0
|
 |
« Odpowiedz #750 : 20 Październik 2011, 13:28:59 » |
|
To znowu ja.  Mam nadzieję, ze logi już działają.  Ponawiam więc prośbę o odbanowanie ... Nie będe pisać tego wszystkiego jeszcze raz bo po co jak można tamto przeczytać.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #751 : 25 Październik 2011, 12:07:15 » |
|
Kryształek  no tak potwierdzasz tylko ,to o co mi głownie chodzi  wy możecie komentować innych i wytykać im błędy ja za tego typu wypowiedzi ,dostaje z miejsca kicka lub bana  mówisz ze to luźna wymiana zdań,szkoda tylko ze wyłącznie z waszej strony  użytkownicy wysyłani są na forum ,jeśli coś im nie pasuje z waszym "skargi na forum",kiedy dociera na forum ,każdy to olewa.. eh.. więc gadanie takie nie ma pokrycia i przez to tworzy się taki syf  za wysokie mniemanie o sobie operatorów oraz olewanie użytkowników to tyle  i nie sądzę ze wrócę  pzdr
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #752 : 15 Listopad 2011, 10:36:50 » |
|
Cześć. Dostałam bana ff i chciałabym prosić o zdjęcie go. Bywam osobą wybuchową, kłótliwą, nieznośną, nieprzyjemną, wprowadzającą w poirytowanie, jednakże mam nadzieję, że uda mi się nad sobą panować. Przepraszam wszystkich tych, których uraziłam. Lubię Tawernę i mam po prostu ochotę od czasu do czasu Was odwiedzić.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam, Bober.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #753 : 23 Listopad 2011, 10:38:44 » |
|
hahaha  proszę o zdjęcia bana ff ;] po pierwsze : wodogłowie nie może być powodem bana ,gdyż jest to choroba  Shelv ,wstyd mi za Ciebie że wyśmiewasz się z innych i z ich chorób ...naprawdę.Pozatym ban nie słuszny ,nałożony głowie z braku sympatii do mojej osoby:D BAN: OD SHELV ,ff, nałożony dnia : 22.11.2011 ;] proszę o rozpatrzenie mojej prośby badź nieco mniej surowy i mniej chamski wymiar kary;]bo jak potwierdza się to ,za co bana pewnie dostałam :)pzdr Malina
|
|
|
|
|
#WhitePride

Administrator sekcji CzatGG
|
 |
« Odpowiedz #754 : 23 Listopad 2011, 18:17:21 » |
|
hahaha proszę o zdjęcia bana ff ;] po pierwsze : wodogłowie nie może być powodem bana ,gdyż jest to choroba Shelv ,wstyd mi za Ciebie że wyśmiewasz się z innych i z ich chorób ...naprawdę.Pozatym ban nie słuszny ,nałożony głowie z braku sympatii do mojej osoby:D BAN: OD SHELV ,ff, nałożony dnia : 22.11.2011 ;] proszę o rozpatrzenie mojej prośby badź nieco mniej surowy i mniej chamski wymiar kary;]bo jak potwierdza się to ,za co bana pewnie dostałam :)pzdr Malina 
Troluj sobie na innych czatach/forach tutaj nie będzie na to miejsca dopóki się tym zajmuję  Czasem warto się przyznać do błędów Malinka, a nie iść w zakłamaną ściemę. Logów nie mam więc cytatów twoich wiadomości nie przedstawię. A unbana nie będzie ze względu na kłamanie nawet w tym temacie. Co do reszty, Bober odbanowana, Patkaa już bez bana.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #755 : 24 Listopad 2011, 11:07:16 » |
|
hahaha nie bać śmieszny i kto tu kłamie ? powiem ci co napisałam zapytałam się PAtki co robi na tym syfie ot wielka mi tragedia a największymi trollami jesteście wy  po co gadać o tym ze wasz czat jest inny od reszty lepszy i ogólnie jak wszystko wam nie pasuje i zaraz foch ,nawet jak się zażartuje:)a ty Shelv lecz swoje kompleksy gdzie indziej nie na mnie :)to czat a nie komisja ortograficzna ani stypa tyle w tym temacie a unbanem sie zapchaj bo mam to gdzies i was również  Pa malutki haha
|
|
|
|
|
#WhitePride

|
 |
« Odpowiedz #756 : 24 Listopad 2011, 18:21:38 » |
|
hahaha nie bać śmieszny i kto tu kłamie
Ty  co robi na tym syfie
I tu kolejny złamany punkt reg. największymi trollami jesteście wy 
To nie ulega wątpliwości. jak wszystko wam nie pasuje i zaraz foch ,nawet jak się zażartuje:)
Łamanie regulaminu baardzo nam nie pasuje. a ty Shelv lecz swoje kompleksy gdzie indziej nie na mnie 
Sprawdź w słowniku co znaczy słowo "kompleks"! to czat a nie komisja ortograficzna
To, że dbamy o ortografię to jest największa zaleta, nie wada. Jeśli ci to nie pasuje to znaczy, że nie nadajesz się do nas. unbanem sie zapchaj bo mam to gdzies i was również
No to po co ciągle piszesz o odbanowanie, sama sobie przeczysz  Pa malutki haha 
Pa mniejsza  Ode mnie również koniec jeśli chodzi o ciebie. Żegnam
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #757 : 01 Grudzień 2011, 18:49:18 » |
|
Ej Shelv za co ban zakładałem konto a pytałem sie co i jak a kiedyś miałem konto z 2 lata temu  . Jeśli coś nie tak zrobiłem to sorki  to ja nr 32921784 jakby co * CzatGG: <Karmon> został(a) ułaskawiony/a i nie ma już bana |#Shelv
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 03 Grudzień 2011, 01:36:51 wysłane przez Shelv »
|
IP:
|
|
|
|
#WhitePride

|
 |
« Odpowiedz #758 : 02 Grudzień 2011, 04:40:22 » |
|
Napisałem co nie tak zrobiłeś. Napisz poprawnie odwołanie i poprawnie napisz post w temacie zmiany nicków.
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #759 : 15 Styczeń 2012, 21:00:11 » |
|
Witam
Nick: Bursztynek Numer: 4295188 Powód bana: "Auto ban od skryptu za reklamowanie innych czatow." Wytłumaczenie: Chciałbym prosić o zdjęcie bana (ff) jakiego samemu sobie nałożyłem. Swoją prośbę motywuje tym, że jako użytkownik nigdy nie sprawiałem problemów. Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Pozdrawiam, użytkownik Bursztynek.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #760 : 12 Luty 2012, 18:46:19 » |
|
Witam. Tak, zmądrzałam i chce prosić o un bana, tak dłuuugi ban nawet lwa by przekonał do zjedzenia malin. Myślę ze warto mi dać szanse, dziękuje i pozdrawiam.
|
|
|
|
|

Hmm?
|
 |
« Odpowiedz #761 : 12 Luty 2012, 19:58:38 » |
|
Wspólną decyzją obsługi postanowiliśmy dać Ci szansę. Miej jednak świadomość, że jeden wybryk, i na czat już nie wrócisz. * CzatGG: <Latika> został(a) ułaskawiony/a i nie ma już bana  |#Shelv
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #762 : 13 Luty 2012, 15:12:16 » |
|
witam, dostalem bana z powodem 'reklamowanie innych czatów' podczas gdy nawet nie znam innych czatów. Wiem że Shelv przypisuje to gdy nie ma konkretnego powodu do zbanowania, a chce kogos zbanowac. uwazam ze zostałem niesłusznie zbanowany, wspomniał też coś o multi-koncie, którego też nie mam. uwazam ze spotkała mnie niesprawiedliwosc, a nie jestem pierwszym którego tak potraktował... może jednak dowodzenie nad czatem oddacie komu innemu ? żeby to był ban na jeden dzień to spoko, ale daje na 20 lat... daje linka http://img705.imageshack.us/img705/2440/wieczno.pngEdit: Dzięki wielkie za ułaskawienie, i sory Shelv, moze sie myle.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 13 Luty 2012, 17:46:40 wysłane przez Living »
|
IP:
|
|
|
|
Serious Uncle Lok
Punkty uznania(?): 8
It's Serious'ly Christmas.
|
 |
« Odpowiedz #763 : 13 Luty 2012, 19:07:02 » |
|
Sprawa została wyjaśniona, skrypt miał poważną usterkę i za słowo klucz ładował bana ff bez niczego. Jarek usunął usterkę i działa wszystko normalnie.
|
If the world ever changes take me to myself that never knew a thing making sure that memories won't fade away.  "L" z dedykacją dla Ciebie ;*
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #764 : 13 Luty 2012, 20:07:00 » |
|
Witam. Chciałem wyrazić swoje zdziwienie i sprzeciw wobec wystawionego mi bana. W powodzie zostało zamieszczone, że reklamowałem czat(którego nazwy nie podano) jednakże nie dopuściłem się tego czynu. Tak, jak poprzedni użytkownik tego czatu zostałem oskarżony niesłusznie i proszę o wyjaśnienie sprawy. Odczekałbym te 20 lat gdyby nie fakt, że niesprawiedliwie mnie zbanowano. Dodaję również link z widokiem na rzeczony powód zbanowania. http://imageshack.us/photo/my-images/846/beztytuuwj.jpg/Proszę także o wyjśnienie mi ew. winy przez administratora Shelv'a, który nawet pośrednio nie chciał rozmawiać. Pozdrawiam ^ ^ Xheriel
|
|
|
|
|
|