Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
Strony: 1 ... 48 49 50 [51] 52 53 54    Do dołu Drukuj
Zbanowani - Odwołania/Przeprosiny (Czytany 68298 razy)
Patkaaa

*

Punkty uznania(?): 0

« Odpowiedz #750 : 20 Październik 2011, 13:28:59 »
To znowu ja.  ;D
Mam nadzieję, ze logi już działają.  ^_^
Ponawiam więc prośbę o odbanowanie ...
Nie będe pisać tego wszystkiego jeszcze raz bo po co jak można tamto przeczytać.  :D

IP: Zapisane
Malina88

« Odpowiedz #751 : 25 Październik 2011, 12:07:15 »
Kryształek :) no tak potwierdzasz tylko ,to o co mi głownie chodzi :) wy możecie komentować innych i wytykać im błędy ja za tego typu wypowiedzi ,dostaje z miejsca kicka lub bana :) mówisz ze to luźna wymiana zdań,szkoda tylko ze wyłącznie z waszej strony :) użytkownicy wysyłani są na forum ,jeśli coś im nie pasuje z waszym "skargi na forum",kiedy dociera na forum ,każdy to olewa.. eh.. więc gadanie takie nie ma pokrycia i przez to tworzy się taki syf :) za wysokie mniemanie o sobie operatorów oraz olewanie użytkowników to tyle :) i nie sądzę ze wrócę :) pzdr

Boberek

*

« Odpowiedz #752 : 15 Listopad 2011, 10:36:50 »
Cześć. Dostałam bana ff i chciałabym prosić o zdjęcie go. Bywam osobą wybuchową, kłótliwą, nieznośną, nieprzyjemną, wprowadzającą w poirytowanie, jednakże mam nadzieję, że uda mi się nad sobą panować. Przepraszam wszystkich tych, których uraziłam. Lubię Tawernę i mam po prostu ochotę od czasu do czasu Was odwiedzić.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam, Bober.

Malina88

« Odpowiedz #753 : 23 Listopad 2011, 10:38:44 »
hahaha :D proszę o zdjęcia bana ff ;] po pierwsze : wodogłowie nie może być powodem bana ,gdyż jest to choroba :) Shelv ,wstyd mi za Ciebie że wyśmiewasz się z innych i z ich chorób ...naprawdę.Pozatym ban nie słuszny ,nałożony głowie z braku sympatii do mojej osoby:D BAN: OD SHELV  ,ff, nałożony dnia : 22.11.2011 ;] proszę o rozpatrzenie mojej prośby badź nieco mniej surowy i mniej chamski wymiar kary;]bo jak potwierdza się to ,za co bana pewnie dostałam :)pzdr Malina :D

Shelv
#WhitePride

Administrator sekcji CzatGG

« Odpowiedz #754 : 23 Listopad 2011, 18:17:21 »
hahaha :D proszę o zdjęcia bana ff ;] po pierwsze : wodogłowie nie może być powodem bana ,gdyż jest to choroba :) Shelv ,wstyd mi za Ciebie że wyśmiewasz się z innych i z ich chorób ...naprawdę.Pozatym ban nie słuszny ,nałożony głowie z braku sympatii do mojej osoby:D BAN: OD SHELV  ,ff, nałożony dnia : 22.11.2011 ;] proszę o rozpatrzenie mojej prośby badź nieco mniej surowy i mniej chamski wymiar kary;]bo jak potwierdza się to ,za co bana pewnie dostałam :)pzdr Malina :D

Troluj sobie na innych czatach/forach tutaj nie będzie na to miejsca dopóki się tym zajmuję :) Czasem warto się przyznać do błędów Malinka, a nie iść w zakłamaną ściemę. Logów nie mam więc cytatów twoich wiadomości nie przedstawię. A unbana nie będzie ze względu na kłamanie nawet w tym temacie.

Co do reszty, Bober odbanowana, Patkaa już bez bana.

Malina88

« Odpowiedz #755 : 24 Listopad 2011, 11:07:16 »
hahaha nie bać śmieszny i kto tu kłamie ? powiem ci co napisałam zapytałam się PAtki co robi na tym syfie ot wielka mi tragedia a największymi trollami jesteście wy :) po co gadać o tym ze wasz czat jest inny od reszty lepszy i ogólnie jak wszystko wam nie pasuje i zaraz foch ,nawet jak się zażartuje:)a ty Shelv lecz swoje kompleksy gdzie indziej nie na mnie :)to czat a nie komisja ortograficzna ani stypa tyle w tym temacie a unbanem sie zapchaj bo mam to gdzies i was również :) Pa malutki haha :D

Shelv
#WhitePride

« Odpowiedz #756 : 24 Listopad 2011, 18:21:38 »
hahaha nie bać śmieszny i kto tu kłamie

Ty :)

co robi na tym syfie

I tu kolejny złamany punkt reg.

największymi trollami jesteście wy :)

To nie ulega wątpliwości.

jak wszystko wam nie pasuje i zaraz foch ,nawet jak się zażartuje:)

Łamanie regulaminu baardzo nam nie pasuje.

a ty Shelv lecz swoje kompleksy gdzie indziej nie na mnie :)

Sprawdź w słowniku co znaczy słowo "kompleks"!

to czat a nie komisja ortograficzna

To, że dbamy o ortografię to jest największa zaleta, nie wada. Jeśli ci to nie pasuje to znaczy, że nie nadajesz się do nas.

unbanem sie zapchaj bo mam to gdzies i was również

No to po co ciągle piszesz o odbanowanie, sama sobie przeczysz :)

Pa malutki haha :D

Pa mniejsza :)

Ode mnie również koniec jeśli chodzi o ciebie. Żegnam

Karmon

*

« Odpowiedz #757 : 01 Grudzień 2011, 18:49:18 »
Ej Shelv za co ban zakładałem konto a pytałem sie co i jak a kiedyś miałem konto z 2 lata temu :-/. Jeśli coś nie tak zrobiłem to sorki ^_^ to ja nr 32921784 jakby co :rolleyes:

* CzatGG: <Karmon> został(a) ułaskawiony/a i nie ma już bana  |#Shelv

« Ostatnia zmiana: 03 Grudzień 2011, 01:36:51 wysłane przez Shelv » IP: Zapisane
Shelv
#WhitePride

« Odpowiedz #758 : 02 Grudzień 2011, 04:40:22 »
Napisałem co nie tak zrobiłeś. Napisz poprawnie odwołanie i poprawnie napisz post w temacie zmiany nicków.

Neko

*

« Odpowiedz #759 : 15 Styczeń 2012, 21:00:11 »
Witam

Nick: Bursztynek
Numer: 4295188
Powód bana: "Auto ban od skryptu za reklamowanie innych czatow."
Wytłumaczenie: Chciałbym prosić o zdjęcie bana (ff) jakiego samemu sobie nałożyłem. Swoją prośbę motywuje tym, że jako użytkownik nigdy nie sprawiałem problemów. Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Pozdrawiam, użytkownik Bursztynek.

Latika

« Odpowiedz #760 : 12 Luty 2012, 18:46:19 »
Witam.
Tak, zmądrzałam i chce prosić o un bana, tak dłuuugi ban nawet lwa by przekonał do zjedzenia malin. Myślę ze warto mi dać szanse, dziękuje i pozdrawiam.

Kirin

**

Hmm?

« Odpowiedz #761 : 12 Luty 2012, 19:58:38 »
Wspólną decyzją obsługi postanowiliśmy dać Ci szansę. Miej jednak świadomość, że jeden wybryk, i na czat już nie wrócisz.

* CzatGG: <Latika> został(a) ułaskawiony/a i nie ma już bana :) |#Shelv

Living

« Odpowiedz #762 : 13 Luty 2012, 15:12:16 »
witam, dostalem bana  z powodem 'reklamowanie innych czatów' podczas gdy nawet nie znam innych czatów. Wiem że Shelv przypisuje to gdy nie ma konkretnego powodu do zbanowania, a chce kogos zbanowac.

uwazam ze zostałem niesłusznie zbanowany, wspomniał też coś o multi-koncie, którego też nie mam.

uwazam ze spotkała mnie niesprawiedliwosc, a nie jestem pierwszym którego tak potraktował... może jednak dowodzenie nad czatem oddacie komu innemu ?

żeby to był ban na jeden dzień to spoko, ale daje na 20 lat...

daje linka
http://img705.imageshack.us/img705/2440/wieczno.png

Edit: Dzięki wielkie za ułaskawienie, i sory Shelv, moze sie myle.

« Ostatnia zmiana: 13 Luty 2012, 17:46:40 wysłane przez Living » IP: Zapisane
Loczek
Serious Uncle Lok

*

Punkty uznania(?): 8

It's Serious'ly Christmas.

« Odpowiedz #763 : 13 Luty 2012, 19:07:02 »
Sprawa została wyjaśniona, skrypt miał poważną usterkę i za słowo klucz ładował bana ff bez niczego. Jarek usunął usterkę i działa wszystko normalnie.

If the world ever changes
take me to myself that never knew a thing
making sure that memories won't fade away.

"L" z dedykacją dla Ciebie ;*
Xheriel

**

« Odpowiedz #764 : 13 Luty 2012, 20:07:00 »
Witam.

Chciałem wyrazić swoje zdziwienie i sprzeciw wobec wystawionego mi bana.

W powodzie zostało zamieszczone, że reklamowałem czat(którego nazwy nie podano) jednakże nie dopuściłem się tego czynu.  Tak, jak poprzedni użytkownik tego czatu zostałem oskarżony niesłusznie i proszę o wyjaśnienie sprawy.

Odczekałbym te 20 lat gdyby nie fakt, że niesprawiedliwie mnie zbanowano. Dodaję również link z widokiem na rzeczony powód zbanowania.

http://imageshack.us/photo/my-images/846/beztytuuwj.jpg/

Proszę także o wyjśnienie mi ew. winy przez administratora Shelv'a, który nawet pośrednio nie chciał rozmawiać.

Pozdrawiam ^ ^

Xheriel

Strony: 1 ... 48 49 50 [51] 52 53 54    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.