|
|
 |
« : 17 Sierpień 2005, 17:34:25 » |
|
Aż mnie zdziwiło że nie ma tutaj takiego tematu /blink/ . Myślałem ze pierwszy taki temat powinien powstać na forum o tematyce Heroes ;] Tak więc przejde do sedna. Moją ulubionąjednostką jest Dżin z Akademii, ponieważ ma super czary - Lodowy Pocisk, Tworzenie Iluzji i Pieśń Pokoju. Jak się ma ponad 100 Dżinów to poprostu wymiataja:P a jakie są Wasze ulubione jednostki w grze H4 i dlaczego?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Wrzesień 2005, 18:44:19 wysłane przez jareQ »
|
IP:
|
|
|
|
Fallen Angel
Punkty uznania(?): 7
Nobody expects the Spanish Inquisition!
|
 |
« Odpowiedz #1 : 18 Sierpień 2005, 00:26:43 » |
|
Moją ulubioną jednostką jest Dżin z Akademii, ponieważ ma super czary - Lodowy Pocisk, Tworzenie Iluzji i Pieśń Pokoju. Jak się ma ponad 100 Dżinów to poprostu wymiataja:P Hie hie Wystarczy rzucić antymagię lub grać jednostką niemagiczną (np czarny smok) bohater barbarzyńca lub mieć płaszcz ochrony przed magią i dziny leżą  Choc powiem ze są diabelsko silne i sprawiaja mnóstwo problemów w duzej ilosci. Moją ulubioną jest wampir - jedyna jednostka potrafiaca wskrzeszać sie sama do stanu sprzed walki. Do tego blokuje kontrę u przeciwników oraz nekromata z magia wskrzeszania poziom arcymistrzowski potrafi je wskrzeszac po walce. Praktycznie zawsze gram tą jedna jednosta + kościany smok dla ochrony bohatera
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 12 Wrzesień 2005, 18:44:26 wysłane przez jareQ »
|
IP:
|
Remember the times when you cried Remember the mistakes you made Remember the times where you were unhappy Remember the good times Remember the laughter Remember the fooling around In the end... Remember that you have lived
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #2 : 17 Marzec 2006, 19:48:55 » |
|
Jest ich kilka. Wampirów jak jest dużo i walczy sie z żywymi to jest spox. Smoki(czarne oczywiscie) są zarąbiste pod każdym względem. Dżiny są niezłe.
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : 18 Marzec 2006, 12:32:34 » |
|
Moją ulubiną jednostką jesy Kościsty Smok ponieważ jeżeli zaatakuje jednostka nie ma prawa odpowiedzieć do tego dostaje mniejsze obrażenia od jednostek dystansowych. A mają rożne zamki gdzie są smoki można je w szkieletorni zamienic na kościste co daje niezłą przewage w czasie walki
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4 : 26 Marzec 2006, 20:43:43 » |
|
Ja najbardziej lubię Anioły, wampiry i Demosmoki za siłę...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : 20 Kwiecień 2006, 19:28:02 » |
|
Za wygląd to mnie podobają się Feniksy i Czarne smoki /thumbsup/ .Ale lubię także jak prawie wszyscy Wampiry.Dobre i fajne są też Koszmary  .Wszystkie jednostki ładnie wyglądają nawet przyznam ,że lepiej niż w Heroes 3 ,ale mogliby zrobić chociaż ulepszenia do tych jednostek  .
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : 20 Kwiecień 2006, 19:44:17 » |
|
Za wygląd to mnie podobają się Feniksy i Czarne smoki /thumbsup/ .Ale lubię także jak prawie wszyscy Wampiry.Dobre i fajne są też Koszmary .Wszystkie jednostki ładnie wyglądają nawet przyznam ,że lepiej niż w Heroes 3 ,ale mogliby zrobić chociaż ulepszenia do tych jednostek . A mi właśnie na odwrót bardziej podobają się te z Heroes 3. A co do tej ulubionej jednostki to moimi ulubionymi jednostkami z Homm 4 są: 1.Hydra, 2.Koszmar, 3.Modliszka, 4.Satyr
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
Natural Born Killer
|
 |
« Odpowiedz #7 : 13 Maj 2006, 23:02:22 » |
|
MOJĄ ULUBIONĄ JEDNOSKĄ JEST WAMPIR, KRZYŻOWIEC I PTAK GROMU. DLACZEGO WAMPIR NIE MUSZĘ TŁUMACZYć, BO WSZYSCY WIEDZĄ. U KRZYŻOWCA PODOBA MI SIĘ PODWÓJNY ATAK. PTAK GROMU PODOBA MI SIĘ Z TRZECH POWODÓW: 1) TANIE, 2) DUŻO, 3) BŁYSKAWICA.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : 16 Maj 2006, 17:11:59 » |
|
Hmmm Mi podobajom się djabły bo zamjast ręki ma widelec ha  Ha ha Naprawde za durze przemieszczanie się po polu wypełniają część mych strategi!
|
|
Lord Darion z Erafi
|
|
|
The Great LichMaster
Punkty uznania(?): 25
Scream for me Tawerna!
|
 |
« Odpowiedz #9 : 19 Czerwiec 2006, 13:14:54 » |
|
Wampiry Krzyżowcy- 2xatak i fajnie wyglądają (co nie jest częste w HIV) Cyklopy- wymiatają ciasne szeregi Ptaki gromu- tanie i chyba z najlepszym layem
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : 20 Czerwiec 2006, 18:18:27 » |
|
jak dla mnie hydra, czarny smok i diabeł są najgorsze pod wzgledem wygladu. eleganckie sa ptaki gromu  a najgenialniejszą jednostką są mechaniczne smoki z Akademii. Są wspaniałe jeśli się je sklonuje iluzją dżinami + iluzja bohatera to mamy wyrzynkę  podobaja mi sie tez wampiry i krzyzowcy
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 15 Marzec 2007, 17:07:37 » |
|
Moja ulubiona jednostka to Mroczny Czempion ponieważ ma regenerecję i szarżę Lubię też demosmoki bo są wytrzemały i niezły zasięg ataku.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : 21 Maj 2007, 17:17:21 » |
|
Wampirki!! W każdej części wymiatają!
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : 21 Maj 2007, 18:07:44 » |
|
feniksy
|
|
|
|
|
Tamer spamer soul
Punkty uznania(?): 3
Moja psina
|
 |
« Odpowiedz #14 : 21 Maj 2007, 18:40:21 » |
|
A ja lubię archanioły bo wskrzeszają i feniksy bo się same wskrzeszają i wampiry bo się także wskrzeszają
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 22 Maj 2007, 15:04:55 wysłane przez cepek »
|
IP:
|
|
|
|
|