Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
Strony: 1 2 [3]    Do dołu Drukuj
Misja III (Czytany 2612 razy)
mw121

Punkty uznania(?): 0

« Odpowiedz #30 : 26 Luty 2011, 22:01:08 »
No tym glownym bohaterem od czarnej roboty mam wszystkie czary :)
Tylko tym 2 nie mam 2 najwazniejszych , ale to nic nie szkodzi bo to Realag ma grac pierwsze skrzypce i torowac droge do zwyciestwa.

Jak ktos moze niech da save z heroicznego poziomu.
Mam pytanie czy mozliwe , ze w wersji 1.2 jest latwiejszy poziom niz w 1.0?

edit:
Najgorsze jest to , ze niestety komp czesto ucieka i powraca z tym samym herosem i miota mi tymi czarami z 1 polki co mi duzo spustoszenia robia.
Jak mu dedne herosa , to moge owszem czesto wykupic w karczmie , ale niestety nie utrzymam wszystkich przy zyciu , a nie moge sobie pozwolic z poczatku przynajmniej , aby malutka armie dac na kilku herosow.

Jutro sprobuje , ale ogolnie ta misja jest niezla;)
Wg was trudniejsza niz 5/6kampanii... z Nikolajem?

« Ostatnia zmiana: 26 Luty 2011, 22:05:49 wysłane przez mw121 » IP: Zapisane
Reuel

*

Punkty uznania(?): 0

kroczący w zwątpieniu

« Odpowiedz #31 : 26 Luty 2011, 23:48:56 »
No właśnie nie możesz olewać drugiej bohaterki, bo tu nie ma czegoś takiego jak drugie skrzypce jeśli chodzi o nich. Oboje muszą być gotowi na najsilniejszych wrogów. Innymi pilnujesz miast, zabierasz kopalnie, prowadzisz do zaczepek, oczywiście najlepiej dać niektórym większą armię ale to dopiero gdy uzbierasz dosyć wojska do obrony 2 pierwszych miast i dla twoich podstawowych bohaterów. Ja miałem ogromne problemy z tą misją, co śmieszne jak już ją przeszłem to szło mi w niej dobrze, jednak dwukrotnie straciłem savy :/

IP: Zapisane
Loczek
Serious Uncle Lok

*

Punkty uznania(?): 8

It's Serious'ly Christmas.

« Odpowiedz #32 : 27 Luty 2011, 09:05:41 »
Kluczem do przejścia tej misji jest wkurzanie przeciwnika by wchodził z zamków by odbić kopanie lub siedlisko. Przez to możemy zmuszać go by podjął walkę w terenie aniżeli stosować oblężenie danego zamku. I jeszcze ważnym elementem jest czas, trzeba szybko rozprawić się z wrogiem.

If the world ever changes
take me to myself that never knew a thing
making sure that memories won't fade away.

"L" z dedykacją dla Ciebie ;*
Cepek
Tamer spamer soul

*

Punkty uznania(?): 3

Moja psina

« Odpowiedz #33 : 27 Luty 2011, 12:25:29 »
Misja naprawdę heroicznie trudna w porównaniu do niektórych innych na poziomie heroicznym. Jakby mało było mrocznych braci, to jeszcze demony nie dają nam spokoju. Jest znacznie trudniejsza od choćby 5 misji kampanii sylvanu, gdzie masz już Findana rozwiniętego praktycznie na fulla tak jak chcesz. Tutaj Raelag ma bodajże 12-16 poziom? Nie pamiętam dobrze.

Life is short ,so play Heroes of Might and Magic or die.

http://zalukaj.tv/polecony,1259100/ KLIK, DZIĘKUJE :)

Strony: 1 2 [3]    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.