|
|
 |
« Odpowiedz #90 : 01 Styczeń 2010, 14:38:22 » |
|
A macie np. czasem coś takiego jak ja? Otóż:
Mam coś takiego, że śni mi się jak np. jakąś osobę spotyka coś złego (nie widzę jej twarzy) a potem spotyka to kogoś z mojej rodziny. Ostatnio sprawdził się przypadek złamanej ręki mojej mamy 
Niezłe fagasy 
Może jak Tobie się to przyśniło myslałas o tym i np wymysliłaś ,,a beka jak by sie tak stało,, no i wykrakałaś  Heh, druga teoria to taka ze ponoc jak sie duzo mysli o czymś to sie spełnia. Nie wiem. Ja osobiscie chyba takiego czegos nie miałem. BTW miałem dzis małego koszmara, bo snił sie mi sylwester i ze dialoguje sobie z kimś na SpamBoxie. (W rzeczywistości tak wczoraj było, do czasu az bana nie dostałem to został mi tylko ShotBox). Nie było najgorsze to ze sobie konwersowałem, tylko to ze raz miałem bana raz nie i miałem dylemat o co kaman. Głupi napis mnie dreczył ,,Przykro nam.....,, a potem znowu pisałem sobie z kims. Jesas maryjas delos bambuczos kakas  No ale nareszcie sie obudziłem, włączyłem kompa i wyłączyłem bedąc spokojnym ze mam bana. I pewno w to wszystko wmieszało się ,,23,, ale jeszcze o tym nie wiem
|
 ,,Ludzi należy obdarowywać hojnie lub niszczyć, ponieważ mszczą się za lekkie zniewagi, a za poważne krzywdy nie są już w stanie.,,
|
|
|
Tawerniana Diablica
Punkty uznania(?): 10
Live for metal, fight for metal, die for metal!
|
 |
« Odpowiedz #91 : 01 Styczeń 2010, 14:40:45 » |
|
Pamiętam jak tata mi opowiadał, że spada z wysokiego mostu... Obudził się przed samym upadkiem i stwierdził, że się zmachał  Ale ponoć jak się śni, że skądś spadasz, to rośniesz
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #92 : 01 Styczeń 2010, 14:48:50 » |
|
Ooooo kolejna nowa teoria  to juz wiem o co kaman, bo ja zawsze sie odbijam albo biegne dalej dlatego sie obnizam  W sumie dobrze że tylko się zmachał bo jak by podszedł do okna we śnie...... A zdarzyło wam sie przed spaniem kiedy to juz ledwo ,,żyjecie,, i nagle wam sama noga czy ręka podskoczy?
|
 ,,Ludzi należy obdarowywać hojnie lub niszczyć, ponieważ mszczą się za lekkie zniewagi, a za poważne krzywdy nie są już w stanie.,,
|
|
|
Tawerniana Diablica
|
 |
« Odpowiedz #93 : 01 Styczeń 2010, 14:50:41 » |
|
A zdarzyło wam sie przed spaniem kiedy to juz ledwo ,,żyjecie,, i nagle wam sama noga czy ręka podskoczy?
No!  Masakra! Kiedy byłam mniejszą i grzeczną dziewoją, miałam coś takiego, że podczas snu rozkopywałam się i kołdra nieraz lądowała pod szafą. A ja budziłam się, gdy było mi zimno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #94 : 01 Styczeń 2010, 14:58:54 » |
|
To współczuje i łącze sie w smutku :-\ Łał to nieźle, to musiało chyba wyglądać jak opetanie  Jeszcze jak sie człowiek bardziej rozbudzi i ogarnie go wyobraźnia....to widzi rózne żeczy
|
|
|
|
Tawerniana Diablica
|
 |
« Odpowiedz #95 : 01 Styczeń 2010, 15:00:24 » |
|
Hah, ta. Ja i opętanie. Chociaż mojemu kuzynowi śnią się jakieś potworne zjawy. Ciotka narzekała, że co noc wrzeszczy coraz głośniej a ja tekst: "Po księdza ciocia, po księdza".
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #96 : 01 Styczeń 2010, 15:05:47 » |
|
Fajnego masz kuzyna i pogratulowac miłych wrazeń. To do kina na horrory nie musi chodzić.  Hmmm z drugiej strony jezeli nawet była by mozliwosc ze on sam by z diabełkami sie zaprzyjaźnił, to juz lepiej było by zaciukac tego co sie za niego modlił, bo w tej sytuacji mu przeszkadza. No sory ja bym nie chciał zeby ktoś się za mnie modlił
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
Dziesiąty z Nazguli
|
 |
« Odpowiedz #97 : 01 Styczeń 2010, 15:28:12 » |
|
A zdarzyło wam sie przed spaniem kiedy to juz ledwo ,,żyjecie,, i nagle wam sama noga czy ręka podskoczy?
Nom! Kilka razy tak miałem Masakra!
A mieliście taki "senny zwiastun kłopotów"?  Np. moja babcia (ta 2) śnił jej się czarny koń zawsze jak jest nieszczęście czyli jak moja kuzynka (jej wnuczka) wpadła do pokrzyw i gdy 2 kuzynce coś tam się stało. A jak u was?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 20 Czerwiec 2010, 10:50:07 wysłane przez Markal2000 »
|
IP:
|
Ash Nazg durbatulûk, Ash Nazg gimbatul, Ash Nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.  
|
|
|
Tawerniana Diablica
|
 |
« Odpowiedz #98 : 01 Styczeń 2010, 15:31:48 » |
|
Gdy zmarł Jan Nowak Jeziorański, śnił się mi on. Był w trumnie w mojej piwnicy (znowu ona!)... A na dachu był biały koń - symbol śmierci.
I potem jakoś 2 tyg. po tym śnie zmarł mój sąsiad zza ściany? Ekstra nie?
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #99 : 01 Styczeń 2010, 15:33:20 » |
|
Chyba nie nie przypominam sobie. Zreszta ja tak często mam kłopoty w snach, koszmarki, czy szkolne ekscesy ze nawet tródno rozróznić
|
|
|
|

Zawsze są dwie strony.
|
 |
« Odpowiedz #100 : 01 Styczeń 2010, 19:58:36 » |
|
Mój największy koszmar był wtedy gdy śnił mi się że jestem księdzem(tam we śnie na księdza można było iść mając 10lat i można było być kobietą). A potem coś rozwaliło kościół jakaś kula i mnie goniła...  Dalej nie pamiętam bo zasnęłam.
|
|
Sithowie górą!!!
|
|
|
Punkty uznania(?): 3
We dance like marionettes swaying to the Symphony
|
 |
« Odpowiedz #101 : 01 Styczeń 2010, 22:07:26 » |
|
Ja mam beznadziejną pamięć do takich rzeczy. Nad ranem jeszcze pamiętam, a później już nie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 05 Luty 2010, 20:48:12 wysłane przez Gwynbleidd »
|
IP:
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #102 : 02 Styczeń 2010, 00:17:54 » |
|
Mój największy koszmar był wtedy gdy śnił mi się że jestem księdzem(tam we śnie na księdza można było iść mając 10lat i można było być kobietą).
Dalej nie pamiętam bo zasnęłam.
O kurde! To rzeczywiście koszmar, robiąc za batmana yyyy kleche. Jeszcze hiszpańskiej inkwizycjii brakowało której sie nikt nie spodziewa. No i drugi tekst powalający.  Zasnęłas we własnym śnie? Heh odwrotnosc obudzenia się w śnie.
|
|
|
|

Zawsze są dwie strony.
|
 |
« Odpowiedz #103 : 02 Styczeń 2010, 10:31:43 » |
|
No co na serio zasnęłam we śnie. A za 10min.się obudziłam.
|
|
Sithowie górą!!!
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #104 : 14 Styczeń 2010, 19:16:36 » |
|
A jeszcze taki jeden co pamiętam, to był o wilkołaku <mam fazę na wilki co?>, że mnie użarł i się stałem też wilkołakiem 
^^^Akurat miałam 2 dni temu zupełnie taki sam sen
|
|
|
|
|
|