Dodałem opcję "Doklej" o którą dopominał się Loku

Pisząc post pod własnym postem i pojawi się opcja "Doklej" za pomocą, której samemu będzie można dokleić swój post do poprzedniego.
Jest możliwość ustawienia automatycznego doklejania nowych postów pod własnym ostatnio napisanym, ale jej nie włączam ponieważ są przypadki kiedy trzeba napisać coś w osobnym poście.
Szarość widzę
Zmieniłem z powrotem na białe.
Co do doświadczenia użytkowników, to uważam, że jest fajne, tjw. bardziej w klimacie, aczkolwiek przedział 100 - 400 zamieniłaby z przedziałem 10 – 80, ponieważ ten niższy jest bardziej wyrazisty i bardziej pasuje do wyższych rang niż obecny, który jest „niewielki”.
Te tarcze są wzięte z gry i w grze stopnie wyglądu zależnie od poziomu są właśnie w takiej kolejności.
Jeszcze mała uwaga do cytatów, można by je trochę przyciemnić lub rozjaśnić, gdyż niezbyt odróżniają się od normalnego tekstu.
Są w ramce z pogrubioną lewą pionową linią i są pisane mniejszą czcionką oraz innym jej kolorem. Myślę, że takie odróżnienie jest wystarczające i raczej nie ma sensu dodawać czegoś jeszcze

Wiadomość doklejona: 11 Listopad 2009, 00:09:47
Aha jeszcze jedno. Przycisk do opcji "Doklej" zrobię na dniach jak przeinstaluję system bo coś mi PS padł