SpecHoMM
Punkty uznania(?): 15
...:::Dziel i rządź:::...
|
 |
« : 20 Październik 2009, 19:39:54 » |
|
Witam. Grał ktoś, gra ktoś, miał ktoś lub ma ktoś Hirołsów Trzy na telefon komórkowy? Ostatnio zauważyłem że gra ta stała się bardzo popularna wśród posiadaczy posiadaczy tego aparatu fotograficznego z funkcją telefonu komórek. W mojej klasie ma to parę osób w tym i ja. Grafika przypomina tą z HoMM2 a arena bitwy jest bardzo podobna graficznie do samej Trójki. Gra wciągająca jak to już Hirołsi mają. Sterowanie ku mojemu zaskoczeniu też dość proste i fajne. Do dyspozycji mamy samouczek oraz 5-6 misji pojedynczych, jak na telefon dość długich. Co prawda nie przeszedłem wszystkich z nich i nie wiem czy da się coś jeszcze odblokować, ale parę godzin/dni dobrej zabawy w sql gwarantowane. Dodatkowo, jako bonus, podczas gry można cheatować. Chodzi tu o wysłanie sms'a który umożliwia odblokowanie budynków w mieście (zamiast marnowania czasu i surowców na rozwijanie ich samodzielnie) lub zwiększenie populacji. Koszt sms'a nie jest jednak drogi np. 10.92zł z VAT tylko zależy (sprawdzone!) od cennika operatora (albo nawet i darmo bo kolega miał 0 na koncie i sms'a mógł wysłać). Osobiście pobrałem tą grę z internetu z forum LG KP500 (pełną wersję) Słyszałem o demo za którego pełną wersję trzeba wspomnianą dyszkę zapłacić. Chciałbym wiedzieć czy ktoś z was ma tą grę, i co o niej sądzi bo to ciekawa propozycja gdy nie ma się komputera.  Adaptacja jednej z najlepszych gier w historii na telefony komórkowe. Mowa o Heroes of Might and Magic. Pierwotnie w wersji Chińskiej, potem przetłumaczone na Rosyjski, a w końcu na Polski. Zagraj w grę zupełnie taką jak ta komputerowa odmiana Niesamowity potencjał, wciągająca strategia, ładna grafika, i oczywiście pełna polska wersja językowa.
Info nie sprawdzane przeze mnie: Wszelkie wysyłanie smsów jest na niby. Bez wahania możecie wysyłać, momentami jest to konieczne by odblokować dalsze misje.
http://odsiebie.com/pokaz/5740991---94f4.htmllub http://www.speedyshare.com/643389423.htmllub http://rapidshare.com/files/284826188/Heroes.3.PL_kp500.pl.jar.htmlOsobiście polecam pobrać to z "odsiebie".
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 20 Październik 2009, 20:03:13 wysłane przez Khaziu »
|
IP:
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #1 : 20 Październik 2009, 19:48:15 » |
|
Heros na komórke? Bomba. Czas sie chyba zastanowić jak spedzic czas na nudnych lekcjach
|
 ,,Ludzi należy obdarowywać hojnie lub niszczyć, ponieważ mszczą się za lekkie zniewagi, a za poważne krzywdy nie są już w stanie.,,
|
|
|
SpecHoMM
|
 |
« Odpowiedz #2 : 20 Październik 2009, 19:56:52 » |
|
Ba! Zapomniałem dodać w jakim języku. A otóż... Jest to oczywiście produkt z napisem Made in China. Język chiński, ale ktoś wpadł na pomysł przetłumaczenia tego na... Rosyjski. Teraz płaczcie, podcinajcie gardła i skaczcie z mostów z powodu że nic nie zrozumiecie.... ale czy na pewno  ? Jakiś genialny człowiek, którego imienia nie znam, przetłumaczył grę na język Biało-Czerwony, język Polski, język nasz Ojczysty! Tak! Gra po polsku!  Jak znajdę link skąd pobrałem to go zamieszczę.
|
|
|
|
|
Aenigma
Punkty uznania(?): 7
"sztuko z fantazji i kamienia..."
|
 |
« Odpowiedz #3 : 20 Październik 2009, 20:04:11 » |
|
Język chiński, ale ktoś wpadł na pomysł przetłumaczenia tego na... Rosyjski. Teraz płaczcie, podcinajcie gardła i skaczcie z mostów z powodu że nic nie zrozumiecie.... ale czy na pewno No właśnie czy na pewno...  Kto nic nie rozumie, ten nie rozumie, mówcie za siebie. Tak w ogóle to też o czymś takim słyszałam i uważam, że jest to niezły pomysł, więc jeśli podałbyś linka to byłoby wspaniale, w końcu będę miała co robić.
|
 |
„I gdzie ty widzieć będziesz, gdy zamieszkamy w powidoku słońca malowanym na powietrzu jak na szkle nieważkim, jak nasze oczy przepełnione blaskiem nieśmiertelnieją w pędzie wzwyż, w ponad –
Tworząca, Koniecznie wolna, patrz! Dożyj siebie ze światła!” |
|
|
|
SpecHoMM
|
 |
« Odpowiedz #4 : 20 Październik 2009, 20:06:02 » |
|
Linki i "Gif" dodany
|
|
|
|
|
Aenigma
Punkty uznania(?): 7
"sztuko z fantazji i kamienia..."
|
 |
« Odpowiedz #5 : 20 Październik 2009, 20:11:53 » |
|
Dziękuję bardzo  . Teraz wiem przynajmniej jak to wygląda.
|
 |
„I gdzie ty widzieć będziesz, gdy zamieszkamy w powidoku słońca malowanym na powietrzu jak na szkle nieważkim, jak nasze oczy przepełnione blaskiem nieśmiertelnieją w pędzie wzwyż, w ponad –
Tworząca, Koniecznie wolna, patrz! Dożyj siebie ze światła!” |
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : 21 Październik 2009, 13:15:55 » |
|
Wow Yeah!! mam nadzieję że pójdzie to moim złomie :p
|
 Uploaded with ImageShack.usHomo-hetero-non-bisexualny emo punk rockowy mastochistyczny rasista, egoistyczny hedonistyczny homofbiczny socjopata...
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : 06 Styczeń 2010, 17:47:55 » |
|
ja widze na swojej komie tylko jedną czwartą ekranu ;/
|
|
|
|
|
Tak, to On!
Punkty uznania(?): 6
|
 |
« Odpowiedz #8 : 06 Styczeń 2010, 19:42:22 » |
|
Bo ta gra jest w niskiej rozdzielczości, aby działała także na starszych telefonach.
|
 Niech Moc i Magia będzie z Wami!
|
|
|
Tamer spamer soul
Punkty uznania(?): 3
Moja psina
|
 |
« Odpowiedz #9 : 06 Styczeń 2010, 19:58:18 » |
|
No niestety to na rozdzielczość 320x240 to mi się chyba nawet nie opłaca ściągać, cóż miłej gry życzę
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
Natural Born Killer
|
 |
« Odpowiedz #10 : 06 Styczeń 2010, 20:34:18 » |
|
U mnie jest podobnie, zassałem i widzę jedną czwartą ekranu. Ale cóż.. Jak mówicie mniejsza rozdzielczość nic nie poradzę. Po prostu sobie nie pogram na lekcjach w Heroes.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 07 Styczeń 2010, 14:45:36 » |
|
A u mnie niestety nie chce się zainstalować pomocy mam Smusnga J-700
|
 Uploaded with ImageShack.usHomo-hetero-non-bisexualny emo punk rockowy mastochistyczny rasista, egoistyczny hedonistyczny homofbiczny socjopata...
|
|
|
Obserwowany
Punkty uznania(?): 0
Dziedzic Loży Szyderców
|
 |
« Odpowiedz #12 : 02 Sierpień 2011, 18:27:32 » |
|
Heroes 3 na komórkę - fajny pomysł!  Tylko, że grafika jest troche kiepska
|
"TAWERNO, WALCZ!" 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : 05 Sierpień 2011, 09:51:50 » |
|
jakoś nie mogę zainstalować tej gry na telefon, a mam nokię E51
|
|
|
|
|
Tawerniana Diablica
Punkty uznania(?): 10
Live for metal, fight for metal, die for metal!
|
 |
« Odpowiedz #14 : 05 Sierpień 2011, 10:03:50 » |
|
Czy możecie podać link do tego? Te co podał Khaziu, niestety już nie działają a też chciałabym zagrać
|
|
|
|
|
|