|
|
 |
« : 02 Maj 2007, 10:06:53 » |
|
Witam mam taki problem: napisałem kilka postów a ciągle pisze że napisałem jeden. Dlaczego tak jest???
/Zmieniłem nazwę tematu jareQ
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 02 Maj 2007, 10:53:05 wysłane przez jareQ »
|
IP:
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
Natural Born Killer
|
 |
« Odpowiedz #1 : 02 Maj 2007, 10:19:31 » |
|
Ponieważ licznik postów został zatrzymany w Hyde Parku w Dziale ogólnym. Posty liczone są we wszystkich pozostałych działach. Dobrze że założyłeś ten temat, nowi użytkownicy będą już wiedzieli. Zamykam
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 02 Maj 2007, 10:41:48 wysłane przez jareQ »
|
IP:
|
|
|
|
Fallen Angel
Punkty uznania(?): 7
Nobody expects the Spanish Inquisition!
|
 |
« Odpowiedz #2 : 16 Maj 2007, 23:09:51 » |
|
Chwilowo otworzę temat, bo mam pytanko - czy jest lepiej gdy nie są liczone posty tych działach czy gorzej. Może macie jakieś inne pomysły w tym temacie?
|
Remember the times when you cried Remember the mistakes you made Remember the times where you were unhappy Remember the good times Remember the laughter Remember the fooling around In the end... Remember that you have lived
|
|
|
The Great LichMaster
Punkty uznania(?): 25
Scream for me Tawerna!
|
 |
« Odpowiedz #3 : 17 Maj 2007, 07:57:15 » |
|
ja tak jak mówiłem najlepiej byłoby schować licznik tylko do profilów  chociaż mnie tam posty rybka więc tak naprawdę to może być jak jest.
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
Natural Born Killer
|
 |
« Odpowiedz #4 : 17 Maj 2007, 08:10:08 » |
|
Mi nie przeszkadza to, że licznika nie ma w tamtych tematach, ale wolałbym żeby to znieść.
|
|
|
|
|
Fallen Angel
|
 |
« Odpowiedz #5 : 17 Maj 2007, 11:28:24 » |
|
Pytam dlatego bo od niedawna siedze na http://www.guildwars.pl/forum/ i widzę że tam nie ma czegos takiego jak liczba postów. Mozna zakładać rózne tematy byle w odpowiednich działach. Co prawda sprawdza się to najwyżej średnio, ale mozna i tu to spróbować. Chcociaz nie wiem czy Jareq się zgodzi na coraz inne roszady /lol/
|
Remember the times when you cried Remember the mistakes you made Remember the times where you were unhappy Remember the good times Remember the laughter Remember the fooling around In the end... Remember that you have lived
|
|
|
Tak, to On!
Punkty uznania(?): 6
|
 |
« Odpowiedz #6 : 17 Maj 2007, 11:56:13 » |
|
Właśnie wszedłem na to forum i są tam naliczane posty userów po prostu nie widać ich przy wypowiedziach (są na stronie profilu po kliknięciu w nick). Nie uważam tego za coś dobrego. Martin a propos Twojego pytania odnośnie wyłączenia licznika w tamtym dziale już była o tym rozmowa (w wolnym temacie i jej chyba nie widziałeś). Napisałem wtedy, że można by go z powrotem włączyć i jest możliwość zainstalowania moda, który zliczałby jedynie posty, które zawierają w sobie minimalną ustawioną ilość znaków. Chociaż patrząc na tą możliwość to też nie jest do końca dobra ponieważ odpowiadając czasem do pełnej wypowiedzi wystarczy kilka słów i nie ma wtedy potrzeby bezsensownego rozpisywania się. Nie znam tego moda, ale jeśli dałoby się zrobić tak, że mógłby działać tylko w wybranych działach (w co wątpię) np. w HydeParku byłoby chyba lepszym rozwiązaniem.
|
 Niech Moc i Magia będzie z Wami!
|
|
|
Tamer spamer soul
Punkty uznania(?): 3
Moja psina
|
 |
« Odpowiedz #7 : 17 Maj 2007, 15:41:56 » |
|
Może zostać tak jak jest w tematach związanych z heroesem są naliczane a w innych nie bo są to dyskusje na temat innych rzeczy i dobrze.
|
|
|
|
|
Garfield
Punkty uznania(?): 2
|
 |
« Odpowiedz #8 : 17 Maj 2007, 18:38:33 » |
|
Sam nie wiem...Z jednej strony nie ma nabijania postów i spamu, ale jakoś tak ilośc postów to takie zasłużenie dla strony.Widac, że ta osoba zasłużyła się dla strony i ma długi staż.Myślę, że powinno zostac jak było.Nikt nie narzekał, dopiero po wyłączeniu zaczęły się dyskusje i każdy mówi, że on tak chciał zawsze i w ogóle.Nie sądze, żeby Tawerna była forum spamerów i innych nabijaczy.Kto chce to pisze i nie ma przymusu.Nie każdy musi lubic Heroes, żeby poczuc się dobrze na tym forum.
Ogólnie jestem za likwidacją modów i nie-naliczania w Hyde Parku.Ale wierze w Jareqa, który na pewno dobrze zrobi. To by było na tyle.Stosunek do sprawy mam raczej obojętny i czy leżę, czy stoje i tak jest mi dobrze. xD
|
|
|
|
|
The Great LichMaster
Punkty uznania(?): 25
Scream for me Tawerna!
|
 |
« Odpowiedz #9 : 17 Maj 2007, 18:42:17 » |
|
"lepiej siedzieć niż stać i lepiej leżeć niż siedzieć ale dopiero zaznasz spokoju gdy umrzesz"  liczba postów właśnie niekoniecznie odzwierciedla oddanie czy przyłożenie się do strony od tego wg mnie są rangi i to tez można by(ło) znaleźć wyjątki...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : 10 Czerwiec 2007, 13:36:59 » |
|
Muszę przyznać że różnica między postami napisanymi a naliczonymi mnie także zastanawiała..... /w00t/
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 10 Czerwiec 2007, 22:03:33 » |
|
No to ja pisze wiecej postow w hyde park, ale mi nic nie przeszkadza (tym bardzej ze to malo wazne). Troche /blushing/ bo codziennie jestem na forum a postow malo, ale to nie wazne. Czytam posty innych i jest spoko. Lepiej jak tak zostanie. Wazne ze jest zawsze zabawa! PS. Luk ma racje
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 10 Czerwiec 2007, 22:04:47 wysłane przez Kapitan Sparrow »
|
IP:
|
Pięćdziesięcioro chłopa przy skrzyni umarlaka. Joł-ho-ho i buteleczkę rumu. Pojawił się czart i skończył za resztę. Joł-ho-ho i buteleczkę rumu.  Żywa Legenda: http://www.ksu.of.pl/Czekam na: 2008-07-26 - USTRZYKI DOLNE. KONCERT JUBILEUSZOWY NA XXX-LECIE KSU.
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : 30 Lipiec 2007, 16:58:41 » |
|
Pytam dlatego bo od niedawna siedze na http://www.guildwars.pl/forum/ i widzę że tam nie ma czegos takiego jak liczba postów. Mozna zakładać rózne tematy byle w odpowiednich działach. Co prawda sprawdza się to najwyżej średnio, ale mozna i tu to spróbować. Chcociaz nie wiem czy Jareq się zgodzi na coraz inne roszady /lol/
[snapback]4719[/snapback] Można byłoby zrobić coś takiego (widziałem na innych forach) że naliczanie postów jest ale rangę każdy sam sobie wybiera tak jak np. avarta, można wybrać z istniejących na forum lub samemu wymyślić!
|
|
|
|
|
Fallen Angel
|
 |
« Odpowiedz #13 : 30 Lipiec 2007, 17:55:37 » |
|
[/quote] Można byłoby zrobić coś takiego (widziałem na innych forach) że naliczanie postów jest ale rangę każdy sam sobie wybiera tak jak np. avarta, można wybrać z istniejących na forum lub samemu wymyślić! [snapback]9568[/snapback] [/quote] Odpada. Musiałbym zmieniac każdemu rangę indywidualnie w panelu. System rang raczej się nie zmieni, mozna tylko dodać wiecej stopni i zmienić nazwy, bo te są już stare.
|
|
|
|
ROCKmantic...
Punkty uznania(?): 18
|
 |
« Odpowiedz #14 : 31 Lipiec 2007, 12:34:47 » |
|
W sumie to nazwy rang można zmienić, ale ten pomysł z rangą dla każdego nie jest ciekawy.
|
|
|
|
|
|