|
|
 |
« : 28 Maj 2007, 20:41:53 » |
|
Jaki według was jest najładniej wyglądający czar, a który najlepszy do użycia? Ja wytypowałem: Z wyglądu - Wszystkie czary Magii Mroku...(ciekawie wyglądają) Z działania - Przywołanie feniksa (potężny potworek  )
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #1 : 28 Maj 2007, 21:51:05 » |
|
z wyglądu-armagedon z działania-klątwa piekieł i słowo światła
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #2 : 28 Maj 2007, 22:19:37 » |
|
implozja - genialny czar super efekty święte słowo- tez fajnie wyglada
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 4
ADHD
|
 |
« Odpowiedz #3 : 29 Maj 2007, 10:52:05 » |
|
Pod względem wizualnym najbardziej podoba mi się czar "Implozja" Ze względu na działanie na podium staną: "Święte Słowo", "Klątwa Piekieł" i... "Grupowy Rozkład /whistling/ "
|
|
Wróciłem właśnie z tej acid cave (…) Ogólnie legowisko trolli i zbiegów z zakładu gnieźnieńskiego. Polecam omijać. - Luk Przy sprawdzaniu niektórych artów dostałbym krwotoku – Dabu wyzywają i każą se lody robić... polecam iść do sklepu po Algidę.. - Laxx -Dabu: Darciuchy. xP Phi, gardzę metalem. x) -Luk **A zjadł Ci ktoś kiedyś kota?** Nikt nie powiedział, że jesteśmy kompetentni;p- Martin
|
|
|
Tamer spamer soul
Punkty uznania(?): 3
Moja psina
|
 |
« Odpowiedz #4 : 29 Maj 2007, 14:58:53 » |
|
Fajnie wygląda:implozja,armagedon,słowo światła A fajne działanie mają wszystkie czary magii mroku wyżej 2 poziomu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : 01 Czerwiec 2007, 07:16:37 » |
|
mi jakoś nigdy magia mroku nie przypadła do gustu, bardziej skuteczna jest magia przywołania albo chaosu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : 01 Czerwiec 2007, 12:09:49 » |
|
Magia przywołania jest bardzo fajna... Uwielbiam przywoływać sobie feniksa, który sam jest często silniejszy od moich oddziałów... /happy/
|
|
|
|
|
Tamer spamer soul
Moja psina
|
 |
« Odpowiedz #7 : 01 Czerwiec 2007, 13:38:13 » |
|
Szczególnie w przypadku maga Zehira jego specjalność to przywołanie żywiołów a jak przywoła feniksa to jest on nie do pokonania i jak zginie to się go przywoła drugi raz:)
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : 01 Czerwiec 2007, 14:03:42 » |
|
nabardziej lubie ozywienie nieumarłych w magi przywołania, zwłaszacza jezeli ma sie sie bohatera ze specjalnościa tego czaru,
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : 01 Czerwiec 2007, 15:22:37 » |
|
Z wygladu to implozja. A z dzialania to zalezy...
|
Pięćdziesięcioro chłopa przy skrzyni umarlaka. Joł-ho-ho i buteleczkę rumu. Pojawił się czart i skończył za resztę. Joł-ho-ho i buteleczkę rumu.  Żywa Legenda: http://www.ksu.of.pl/Czekam na: 2008-07-26 - USTRZYKI DOLNE. KONCERT JUBILEUSZOWY NA XXX-LECIE KSU.
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : 10 Czerwiec 2007, 13:02:18 » |
|
implozja - uwielbiam ten czar grupowe zapomnienie - szczególnie efektywny na neutralnych jednostkach
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 19 Czerwiec 2007, 14:30:28 » |
|
z wyglądu to kozacki jest armagedon a najlepiej działający to hipnoza
// Nie dodawaj do postów tych nic nie wprowadzających do tematu załączników. Na razie ostrzeżenie słowne następnym razem będzie dodane. /jareQ
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 19 Czerwiec 2007, 15:15:47 wysłane przez jareQ »
|
IP:
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : 21 Czerwiec 2007, 01:04:28 » |
|
Za efekty wizualne to magia zniszczenia, szczególnie Armagedon i Grad Meteorytów, no i ze względu na ikone to Łańcuch Błyskawic  . Ze względu na efektywność to magia mroku, która jednak wybija się ponad inne za sprawą takich czarów jak Hipnoza, czy Szał (twoja siła przeciw tobie /cool/ ) i Dezorientacji oraz Spowolnienia, a szczególnie ich grupowych wersji na poziomie mistrzowskim, które nie dość, że potrafią znacząco wpłynąć na wynik walki to na dodetek bohater traci na nie tylko połowę swej inicjatywy. Wyróżnić chciałbym jeszcze Przywołanie Feniksa, które w kampani okazało się niewiarygodnie przydatne. Wraz z drugim dodatkiem przybędzie co najmniej jeden czar na poziom w każdej ze szkół, więc może wśród czarów będą jacyś nowi faworyci /happy/ .
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : 20 Lipiec 2007, 10:51:50 » |
|
Z dzialania to czar z nekroplois jak .... sorry juz nie pamietam jak to sie nazywa ale jest zawalisty i wiem co on robi. Jesli dam ten czar na jednostke to bedzie atakowac swoich sojuszników i z podwojna wsciekloscia i silą. Oczywiscie na wroga. Pomyscie sobie atakuje na archaniolów daje tez czar a one same nawzajem sei zabijają. Z wyglądu -moim zdaniem wszystkie wygladaja bardzo ladnie!
|
|
|
|
|
Tamer spamer soul
Moja psina
|
 |
« Odpowiedz #14 : 20 Lipiec 2007, 11:02:33 » |
|
Chodzi ci o szał chyba.Rzeczywiście fajny czar ale efektem nie są podwójne obrażenia atakują normalnie tak jak powinny.
|
|
|
|
|
|