Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
Strony: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12    Do dołu Drukuj
League of Legends (Czytany 5025 razy)
Flandzik

Punkty uznania(?): 0

« Odpowiedz #120 : 18 Październik 2011, 10:50:57 »
Jak ktoś nie ma za dużo czasu a chce zagrać w LoLa to gra w Dominion.

Ale na dłuższą metę, ani nie leci dużo IP, a także nudzi się po kilku grach... Gdybym miał wybierać, wybrałbym SR.

Podpisuje sie pod tym.

IP: Zapisane
Tazol111

Eye of Raven

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #121 : 24 Listopad 2011, 18:35:02 »
Zróbcie coś z tym RIOTem, bo nie wytrzymam. Człowiek poświęca 7 miesięcy na grę Jaxem, a teraz będą go całkowicie przebudowywać... Ratujcie!

andre94nt
Polish winged Hussar

*

Will you carry me down...

« Odpowiedz #122 : 24 Listopad 2011, 21:11:53 »
Gdzie wyczytałeś, że przebudowują jaxa?

Falkan

« Odpowiedz #123 : 25 Listopad 2011, 20:57:13 »
Kompletne usunięcie dodge'a = rework m.in. jaxa.

Falcon

Galeria piosenek w podpisie, wysyłaj swoje na PW!

« Odpowiedz #124 : 29 Styczeń 2012, 15:58:08 »
A ja grałem już kiedyś, ale mi się znudziło. Niestety stare konto oddałem kumplowi i teraz reaktywowałem inne. Muszę sobie przypomnieć kilka rzeczy, ale nie jest źle. Chętnie bym sobie zagrał z kimś z tawerny. Niestety mam tylko Gp, Kayle i Shaco. Ogarniam ich, ale jeśli ktoś chciałby zagrać jeszcze na rotacji z tego tygodnia to umiem grać Cho'Gathem. Mój nick to Kenen111, jak ktoś zaprasza niech wpierw mi napiszę tu albo wyśle pw, randomy odrzucam.
Edit:
Udało mi się odzyskać stare konto, mam teraz: Annie, Ashe, Blitzcrank, Cho'Gath, Fiddlesticks, Gankplank, Garen, Gragas, Janna, Jarvan, Karma, Kayle, LeBlanc, Lee Sin, Morgana, Nunu, Pantheon, Shaco, Singed, Sona, Taric, Udyr i Veigar.
Niestety ogarniam tylko:
Blitza (na full tanka, ap lub hybrydę)
Cho'Gatha (na AP killera)
Gankplanka (na krytyki)
Gragasa (na full tanka)
Janne (na supporta)
Karme (na supporta)
Kayle (na supporta)
Shaco (na asasyna)
Sone  (na supporta)

« Ostatnia zmiana: 13 Luty 2012, 12:00:03 wysłane przez Falcon » IP: Zapisane
gregoriusXxX

*

Władca Pustyni

« Odpowiedz #125 : 16 Luty 2012, 21:55:16 »
Ja gram cały czas i najbardziej ogarniam :
Nasusa (widać na avatarze)
Ashe
Ziggsa
Tristane
Mordekaisera

A tak ogólnie to ja lubie strzelających  :D

Chociaż Kustosz Pustyni jest spokojny,nie należy z nim zadzierać.
Falcon

« Odpowiedz #126 : 27 Luty 2012, 21:04:18 »
Obecnie w mojej drużynie supportuje Soną, Kayle, Karmą, Twisted fatem, Janną, Galio, Nidalee, Shenem, Soraką, Tariciem i Zileanem. Czasami dla dobrych statystyk biorę Gankplanka na offtanka, Malphita na AP carry lub tanka, Udyra do jungli, Gragasa na tanka, Cho'Gatha na AP i Blitza na tanka. Denerwuje mnie podkreślanie tych nazw bohaterów :P. I wiem że zaraz się zacznie to co mam w każdej grze z randomami - TF TO NIE SUPPORT DEBILU!!!
Oszczędźcie lub napiszcie normalnymi słowami.

Tazol111

Eye of Raven

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #127 : 27 Luty 2012, 21:33:10 »
Pytanie - Supportujesz Twisted Fatem? Ciekawe, ciekawe.

To też spiszę czym ostatnio grywam:
Kassadin (Miazga na midzie!)
Swain (Jak wyżej)
Caitlyn (Zabójcze early)
Kennen (Dobry na solo top, bo na midzie jest kontrowany bardzo dobrze przez popularną ostatnio Morganę, przynajmniej w moim odczuciu Morgana go kontruje)
Nocturne (Ale tylko 3 vs 3)
Tristana (Jeden z fajniejszych ad range)
Nasus (Zbudowany na tanka z dużą farmą i tak może walnąć za 800, jak nie więcej, Me Gusta!)

Tak w ogóle to muszę zmienić sygnaturkę, bo po reworku Jaxa już nim nie gram. Jakbym mógł, to bym sprzedał i jego i skórkę do niego, to bym RP trochę odzyskał, bo jedno i drugie kupione za rozdawane za darmo RP.

andre94nt
Polish winged Hussar

*

Will you carry me down...

« Odpowiedz #128 : 27 Luty 2012, 21:41:36 »
po reworku jax jest bardziej imba, ja bym sie raczej martwił o te runy uników, bo napewno nie odzyskałeś w 100% punktów

Ja pogrywam: malzahar ( da best)
shyvana (da best)
malphite (da best)
oprócz tego
olaf
czasami
nasus
warwick
twitch
Ja ogólnie każdą grę gram kimś innym, żeby nie było nudno. Zaraz mi sie nudzi jak młóce tym samym.

Falcon

« Odpowiedz #129 : 28 Luty 2012, 14:52:02 »
Moim zdaniem twisted fate nie ma żadnego mocnego escape mechanizmu zatem na ad/ap zbyt szybko pada. Używanie naszego ulti może być szybko przerwane, a slow czy stun na niewiele się zdadzą.
Na supporta zaś jest wyśmienity, jego pasive sprawia że nasz team jest lepiej wyposażony od przeciwnika, a my kiedy nawet raz po raz zostajemy sami na linii możemy zapewnić sobie niezłe jak na supporta itemy.
Q daje nam możliwość zdobycia łatwych asyst z dużej odległości, prócz tego jeśli zdecyduje się na Rylaia mogę sprawić że ad/ap carry zdoła dognić cel. W przydaje się jeśli mamy kogoś uratować lub też by zregenerować manę potrzebną w danym momencie. E nie jest do końca do supportowania, jednak dzięki niemu możemy zadać przydatny w walce demage. Ulti zaś daje nam największe możliwości - wykrycie przeciwników niezależnie gdzie są, szybkie wbicie się i odciągnie przeciwników lub też odpalenie speeda czy tarczy z itemów.
Tyle o umiejętnościach, wydaje się to lekko na siłę jednak po paru grach stwierdzam że to prawda. Coś o itemach? Jesteśmy tutaj bardzo zależni od przeciwników. Ważne rzeczy to Shurley, Solari, Rylai i Ioanki. Kolejne do wyboru, może być Will of the Anicets, Zeke Herald, item co się nie pamiętam jak nazywa ale daje aurę na coldowny i mana regen, Wirgle by mieć możliwość stawiania wardów pod koniec, Ważne by pamiętać o tym że nawet jako support możemy zadać istotny demage.
Nie piszcie że to nie ma zastosowania w praktyce, sam sprawdziłem i ma. Nie sugerujcie się historią z poprzedniego konta, musiałem sobie sporo rzeczy przypomnieć.
Inne rzeczy to do że być może przeniosę się na westa. Dość mam polskich dzieciaków co przeklinają.

kamilwol123

SIEMA Tawernowicze !

« Odpowiedz #130 : 28 Luty 2012, 19:30:18 »
może ktoś powiedzieć jaka jest dzisiejsza rotacja (nie mam chwilowa dostępu do lola)zgóry dziękuja za odpowiedzi  ;)

Dzisiaj jest 2011-02-28

;)
Tazol111

Eye of Raven

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #131 : 28 Luty 2012, 19:53:39 »
Rozumiem, nie ma czegoś takiego jak strona główna League of Le... aaa, jest! Wejdź na stronę główną i tam masz rotacje brainiacu.

Inne rzeczy to do że być może przeniosę się na westa. Dość mam polskich dzieciaków co przeklinają.

Jak włączą na nowo opcje przeniesienia się, to przenieś się.

« Ostatnia zmiana: 28 Luty 2012, 19:55:41 wysłane przez Tazol111 » IP: Zapisane
Falcon

« Odpowiedz #132 : 03 Marzec 2012, 14:45:14 »
Doszedł Alistar i Orianna na supporta. Poza tym w teamie zacząłem raz po raz tankować Maplhitem, Shenem, Alistarem i Gragasem. I moim zdaniem to raczej Kennen powinien jechać Morgane, ale ja go robię na hybrydę, więc pewnie jest różnica.

Tazol111

Eye of Raven

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #133 : 03 Marzec 2012, 23:52:30 »
A moim zdaniem nie. Klatka Morgany zadaje chyba lepszy damage niż shuriken Kennena. By Morgane trafić shurikenem musisz się wystawić zza miniona, co umożliwia trafienie klatką Morgany. Poza tym ma możliwość harrasowania plamką, a Kennen musi użyć shurikena, więc leci klatka i tak w kółko.

Falcon

« Odpowiedz #134 : 05 Marzec 2012, 20:29:16 »
Z "E" robisz łatwe uniki, takiej możliwości Morgana nie ma, w dodatku możesz łatwo z pasywki przerwać jej ulti. Poza tym szukam więcej supportów, ma ktoś jakiś pomysł? W poniższych postach wypisałem obecnych.

Strony: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11 12    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.