Uwaga, tworzenie Riverport porzuciłem i nie powrócę do tego projektu, ponieważ nie miałem pomysłu na jego stworzenie. Teraz razem z kumplami na serverze multiplayer tworzymy zamek, którego nazwy jeszcze nie ustaliliśmy. Wiemy tylko, że to główna siedziba naszego klanu League of Legends: Albania doesn't exist [xADEx]. Screeny podeślę z pewnych przyczyn dopiero po północy. Dotychczas zbudowaliśmy mury wokół planowanego terenu siedziby, główną siedzibę Tazola

, zewnętrzną stronę wieży maga, dużą basztę będącą jednocześnie barakami dla części żołnierzy i pole pszenicy.
Edit:
Tak z innej beczki - tylko ja mam strasznie mozolne renderowanie na trybie creative? Czy może server ma na to jakiś wpływ, albo używany nalogowo przeze mnie tryb lotu. Żeby czasem zrednderować tereny muszę nad nimi przebywać, a to utrudnia mi trochę zrobienie tych obiecanych screenów.
EDIT#2: Wyszło mi, że żeby to wszystko ukazać potrzebuję 42 screenshoty

. Tyyyleee wrzucania... Dobra, najwyżej zarwę nockę trochę dłużej niż zazwyczaj. Tymczasem dodam 1 zdjęcie, które pokazuje ogólnie cały zamek. Nie wszystko będzie tam widać z bliska, przez co musi być aż tyle screenshotów. Część rzeczy jest po prostu pochowana pod ziemią. Oto screen w załączniku.
Mam jeszcze prośbę, oceńcie, czy te chorągwie wszędzie sa fajne czy nie. Osobiście mi się nie podobają, ale kumplowi tak, i chcę, żeby ocenili to postronni obserwatorzy.