Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Strony: [1] 2    Do dołu Drukuj
Kody (Czytany 2081 razy)
francisKI

Punkty uznania(?): 0

« : 13 Listopad 2011, 11:52:28 »
Siemka
mam mały problem otóż przeszedłem wszystkie kampanie aż do twierdzy i w pierwszej misji tej kampani nie mogę pokonać ostatniego bohatera przystani. Kiedy jest nowy tydzień on ma po 50 jednostek więcej i nie mogę go pokonać. tak sobie pomyślałem że może kod na jednostki by mi pomógł bo już sprawdzałem wszystko zmieniałem poziom trudności na łatwy próbowałem go pokonać jak najszybciej a on nic zawsze jest tak samo niepokonany. Bardzo bym był wdzięczny gdyby ktoś znalazł by kody do nowych Herosów bo ja na necie nic nie znalazłem. Będę tez wdzięczny gdyby ktoś coś poradził.

IP: Zapisane
Kokoju

*

Punkty uznania(?): 1

« Odpowiedz #1 : 13 Listopad 2011, 13:03:26 »
Ekhm... O ile się nie mylę w pierwszej misji Twierdzy nie trzeba zabijać każdego, wystarczy odpłynąć na szerokie wody statkiem (na południe od ostatniego miasta).
Poza tym - lepiej nie używać kodów. Nie wiem, czy takowe są, ale zdecydowanie ich nie polecam. Czemu? Jeśli po wielu próbach uda ci się przejść misję, to będzie wielka satysfakcja, ale jak użyjesz kodu, to ów satysfakcji nie będzie. Poza tym, jeśli w następnej nie będziesz mógł sobie poradzić, także tu użyjesz kodów. I tak dalej. Dlatego zdecydowanie nie warto używać kodów.

„-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! On jest tym piorunem, on jest tym obłędem![…]”

Friedrich Nietzsche
francisKI

« Odpowiedz #2 : 13 Listopad 2011, 13:13:45 »
ale mi właśnie chodzi o to ostatnie miasto nie mogę go podbić a przydało by się.

Kokoju

*

« Odpowiedz #3 : 13 Listopad 2011, 13:21:41 »
Ale po co je podbijać, skoro wystarczy wejść na statek na południe od tego miasta i wypłynąć aby wygrać?

„-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! On jest tym piorunem, on jest tym obłędem![…]”

Friedrich Nietzsche
francisKI

« Odpowiedz #4 : 13 Listopad 2011, 14:48:31 »
już przeszedłem ;D ale kody i tak moga sie przydać :P

Kokoju

*

« Odpowiedz #5 : 13 Listopad 2011, 15:39:29 »
Z całą pewnością odbierają przyjemność z gry. I już po jednym użyciu kodu bardzo kusi, by wypróbować go znowu. I tak dalej, i tak dalej... I już się przeszło grę na kodach, bez żadnej satysfakcji.

Friedrich Nietzsche
Raelag323

« Odpowiedz #6 : 13 Listopad 2011, 15:57:12 »
Jeśli tak bardzo chcesz te kody to powodzenia życze w znalezieniu, a może lepiej wpisz se kod na wygranie wszystkich kampanii co??

francisKI

« Odpowiedz #7 : 14 Listopad 2011, 15:45:03 »
A może jednak ktoś ma kody to niech poda

Kokoju

*

« Odpowiedz #8 : 14 Listopad 2011, 16:01:28 »
Ehh... Widać bardzo zależy ci, aby nie mieć przyjemności z gry.
A więc: do H6 jak na razie kodów nie ma.

Friedrich Nietzsche
GGnat

**

« Odpowiedz #9 : 14 Listopad 2011, 16:02:11 »
Zdecydowanie nie polecam kodów bo jak chciałem ich raz użyć
to użyłem ich z pięć czy 6 razy a całkowicie nie miałem z tego satysfakcji
Mówię to z własnego dośw.
a co do kodów oto pokazuję
stronkę http://www.gamecorner.pun.pl/viewtopic.php?id=97
ALE NIE POLECAM

francisKI

« Odpowiedz #10 : 14 Listopad 2011, 16:29:12 »
chodzi mi o jedna cholerna misje w 5 użyłem tylko raz kodu przy demonów i później nie używałem skoro macie taką słabą wole to sory ale trzeba trochę nad tym popracować.

Wiadomość doklejona: [time]14 Listopad 2011, 18:27:06[/time]
Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś kody to może dawać ;>

« Ostatnia zmiana: 14 Listopad 2011, 19:25:52 wysłane przez francisKI » IP: Zapisane
Idarion

*

Punkty uznania(?): 2

Amicus stultorum similis efficietur

« Odpowiedz #11 : 14 Listopad 2011, 18:37:33 »
chodzi mi o jedna cholerna misje w 5 użyłem tylko raz kodu przy demonów i później nie używałem skoro macie taką słabą wolna wole to sory ale trzeba trochę nad tym popracować.

Wiadomość doklejona: [time]14 Listopad 2011, 18:27:06[/time]
Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś kody to może dawać ;>
Wolna wola to nie jest czasami możliwość kierowania się własnym, nienarzuconym przez nikogo wyborem. Więc nie wiem, w jakim celu użyłeś tego słowa. Koledzy po prostu podali swoje opinie, na temat tego, że kody psują przyjemność z gry.

francisKI

« Odpowiedz #12 : 14 Listopad 2011, 19:35:43 »
Chodziło mi o słaba wole a poza tym te kody co kolega dał nie działają może ma ktoś inne

Wiadomość doklejona: 15 Listopad 2011, 17:41:58
Znalazłem trainer na moją wersje gry ale nie za bardzo wiem jak go używać może ktoś mi powie?

« Ostatnia zmiana: 15 Listopad 2011, 17:41:58 wysłane przez francisKI » IP: Zapisane
monsterrr5

*

« Odpowiedz #13 : 29 Listopad 2011, 20:44:21 »
Wie może ktoś gdzie włącza się konsolę ,aby wpisać kod do Might and Magic Heroes 6 ? :-/

Hadrian
Ten Inny...

*

Głowa do góry i do przodu!

« Odpowiedz #14 : 29 Listopad 2011, 20:51:25 »
Wie może ktoś gdzie włącza się konsolę ,aby wpisać kod do Might and Magic Heroes 6 ? :-/
Przecież do H6 nie ma kodów, to tym bardziej konsoli nie będzie..

Strony: [1] 2    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.