Witam wszystkich.. dość dziwnie jest wrócić po tak długiej nieobecności, nie będę się rozpisywał i starał usprawiedliwić powiem tylko że sprawy osobiste zmusiły mnie do porzucenia moddingu na dłuższy czas.. chciałem was wszystkich przeprosić w tym miejscu za trzymanie w tak długiej niepewności.
Jak już zapewne część osób się domyśliła nie mam dziś zbyt dobrych wieści dla tych wszystkich, którzy czekali na modyfikację... niestety ale prace nad projektem zostają wstrzymane, dlaczego?.. otóż tworzenie wszystkiego od podstaw w prezentowanej na ostatnim filmiku jakości zajmuje
ogromne ilości czasu, a przecież jednostki czy też bohaterowie to tylko część całości, dochodzą do tego jeszcze ekrany miast, oblężenia miasta, tworzenie map i skryptów... to wszystko to niestety obecnie zbyt wiele, nie mam już tyle czasu na modowanie co dawniej... żeby ukończyć projekt potrzebował bym co najmniej dwóch, trzech doświadczonych moderów... co niestety jest niewykonalne... ponieważ moderów brak. Mam nadzieję, że postaracie się mnie zrozumieć.. przepraszam jeszcze raz wszystkich oczekujący już od dawna na moda.. projekt zostaje oficjalnie z dniem dzisiejszym zamknięty.
Chciałbym jeszcze podziękować w tym miejscu kilku osobom..
Przede wszystkim
Kyoshiro i
Asderuki na prawdę bardzo wam dziękuję za ogrom pracy jaki włożyliście w ten projekt, zawsze chętnie pomagaliście we wszystkim o co was poprosiłem, poświęcaliście na swoje prace mnóstwo czasu i dawaliście z siebie wszystko, to dzięki wam nie raz czy dwa mobilizowałem się do pracy nad modem, jestem dumny z tego co zrobiliście dla tego projektu i bardzo wam dziękuje za całą współprace i pomoc.
Menelag - dzięki za stworzenie kilku ciekawych utworów dla frakcji..
Sylan - dzięki za pomoc w tworzeniu ekranów miast..
Wonderweiss - dzięki za poświęcenia czasu na zabawę ze screenami..
Revold - dzięki za poświęcony czas na doradzanie mi gdy stawiałem swoje pierwsze kroki w moddingu..
Psatkha - dzięki za pomoc przy nauce dodawania modeli do gry..
Nekross - dzięki za poświęcenie swojego czasu temu projektowi, być może nigdy Ci tego nie powiedziałem, być może czasem byłeś irytujący..
ale dałeś sporo ciekawych pomysłów tej modyfikacji. Dzięki za ciągłe zainteresowanie nią.
..przepraszam jeśli kogoś jeszcze nie wymieniłem.
Dziękuje wszystkim, którzy wspierali projekt i trzymali za niego kciuki.. to była przyjemność móc dać coś od siebie i stworzyć to dla was.
A oto wersja demo moda.. jest to ułamek tego czym miał stać się ten mod.. miasto Imperium i część Legionu..