Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Strony: [1]    Do dołu Drukuj
Poziom trudnosci Kampanii (Czytany 502 razy)
vystelior

*

Punkty uznania(?): 0

« : 29 Listopad 2011, 10:40:06 »
Nie macie wrazenia, ze kampania jest nieco za łatwa ?

Ja oczywiscie jestem starym graczem, gdyz gralem od H2, jednak nie mam doswiadczenia zadnego w multi, wiec nie mozna powiedziec zebym byl jakos specjalnie skillowym graczem.

Ot tam jako tako opanowalem III, troszke V i teraz gram w VI.

Jednak o ile kampania w V byla calkiem emocjonujaca na poziomach najwyzszych...to o tyle kampania VI mam wrazenie, ze jest stanowczo za latwa !!

Jej zaleta jest to, ze jest rozbudowana i mimo zaledwie V frakcji troche sie w nia gra, ale zeby na poziomie "trudnym" przechodzic kazda mapę bez praktycznie najmniejszych problemow ?

Walki z bosami - swietny pomysl, ale na litosc...przeciez te walki byly stanowczo za banalne.

W V bylo tak, ze wysokie poziomy trudnoscy byly rzeczywiscie sensowne. Natomiast tu jest lipa.

Szkoda, bo gra ogolnie jest bardzo dobra i tak czy siak czekan z niecierpliwoscia na Akademie i Lochy oraz na pozostale frakcje takze.

IP: Zapisane
Johny_Szalony

*

Punkty uznania(?): 4

ADHD

« Odpowiedz #1 : 29 Listopad 2011, 12:01:32 »
Widzisz, dla nas starych wyjadaczy może jest za łatwa, ale jak widać po postach w tematach z kampaniami, dla początkujących graczy może stanowić wyzwanie, nawet na łatwiejszych poziomach trudności. Ja tam w sumie nie narzekam bo i tak gram kampanie tylko i wyłącznie by zgłębić wątek fabularny, a na emocjonujące pojedynki to jak zawsze będę mógł liczyć w trybie multi lub hot-seat z kumplami/rodziną :). Już aż mnie skręca z ciekawości by przetestować mapy do gry wieloosobowej, założę nawet temat o ulubionych mapach, dla czego ta a nie inna etc. o ile ktoś mnie nie ubiegnie :). Najpierw jednak, chcę skończyć tą łatwiutką kampanię.

Wróciłem właśnie z tej acid cave (…) Ogólnie legowisko trolli i zbiegów z zakładu gnieźnieńskiego. Polecam omijać. - Luk
Przy sprawdzaniu niektórych artów dostałbym krwotoku – Dabu
wyzywają i każą se lody robić...  polecam iść do sklepu po Algidę..   - Laxx
-Dabu: Darciuchy. xP Phi, gardzę metalem. x)
-Luk **A zjadł Ci ktoś kiedyś kota?**
Nikt nie powiedział, że jesteśmy kompetentni;p- Martin
Pawek
Fan Iriny

*

Wszystko płynie...

« Odpowiedz #2 : 05 Grudzień 2011, 16:13:52 »
Bez przesady. Ja gram na standardzie i jak n standard jest bardzo normalna. Je jest banalna, ale nie jest również trudna. Jest po prostu w sam raz.

“Nie zgodzę się i nie dam się zmusić. Decyzja należy do mnie...“ - Irina.
Szakal119

*

Pełzająca śmierć.

« Odpowiedz #3 : 05 Grudzień 2011, 16:28:34 »
Mam te same odczucia co Pawek i też gram na standardzie. Gra nie jest specjalnie trudna, ale też nie jest jakoś banalnie prosta. W ogóle dziwi mnie taki rozdźwięk między graczami: jedni nie radzą sobie z prostymi wydawałoby się misjami, drudzy z palcem w d...nosie przechodzą na trudnym finałowe misję kampanii bez utraty choćby jednej jednostki (w co akurat ciężko mi uwierzyć).

Strony: [1]    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.