|
|
 |
« Odpowiedz #45 : 27 Styczeń 2012, 22:11:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #46 : 11 Luty 2012, 03:23:45 » |
|
Gdzie zdobyć te bronie rodowe? - Mistrzowska Katana - Ognisty Język Smoka - Ostrze Chaosu - Kostur Oczyszczenia - Kostur Ośmiu Głów Ashy - Kostur Sar-Aggertha Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
|
 |
« Odpowiedz #47 : 11 Luty 2012, 10:44:55 » |
|
- Kostur Oczyszczenia - Kostur Ośmiu Głów Ashy Te dwie są w edycji rozszerzonej(mam je  ), zdaje mi się, że co najmniej jedna broń z reszty wymienionej przez ciebie była też dodatkowo wtedy, gdy grę zamawiało się ze stron UBI przed premierą.
|
|
|
|
|
Wiedza to największa potęga
|
 |
« Odpowiedz #48 : 11 Luty 2012, 10:48:25 » |
|
Mistrzowskiej Katany, Ostrza Chaosu (myślę, że w angielskiej wersji to Edge of Chaos jest), Kostura Sar-Aggeretha i Ognistego Języka Smoka nie ma jeszcze w grze (można było kiedyś odblokować na bugu). Pozostałe dwa kostury są dostępne w edycji kolekcjonerskiej jako dodatkowa zawartość wraz ze scenariuszem i trzema dodatkowymi bohaterami.
Ostrze Chaosu było też jako bonus do gier zamawianych na Ubi.com przed wyjściem bety.
|
|
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas very mocno!
|
|
|
Fan Iriny
Wszystko płynie...
|
 |
« Odpowiedz #49 : 11 Luty 2012, 18:47:14 » |
|
Te wszystkie bronie przed patchem 1.2 można bylo zdobyć w ostatniej misji kapanii Inferna, ale skasowano tę możliwość.
|
“Nie zgodzę się i nie dam się zmusić. Decyzja należy do mnie...“ - Irina. 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #50 : 11 Luty 2012, 20:50:05 » |
|
kostur sar-aggertha nie jest już bronią ukrytą, ubisoft pokazał egoistyczną metodę odblokowania tej broni. Można ją zdobyć gdy rozdasz 5 osobom kod na 50 % przeceny na h6 i ją kupią (grę)
EDIT no cóż termin był do 08 lutego, przeglądałem starą pocztę
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 11 Luty 2012, 20:53:35 wysłane przez Rafmat13 »
|
IP:
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #51 : 15 Luty 2012, 22:00:52 » |
|
Mam pytanie odnośnie broni rodowych!!Czy bronie rodowe można używać w edytorze scenariuszy?  ?? :)Najbardziej podoba mi się kostur przypływów
|
|
|
|
|
Wiedza to największa potęga
|
 |
« Odpowiedz #52 : 16 Luty 2012, 10:43:07 » |
|
Broni rodowych nie można ustawiać na mapie jeśli o to chodzi. Nic nie stoi na przeszkodzie by wybrać podczas grania w konkretny scenariusz daną broń.
|
|
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas very mocno!
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #53 : 20 Luty 2012, 21:56:29 » |
|
kostur sar-aggertha nie jest już bronią ukrytą, ubisoft pokazał egoistyczną metodę odblokowania tej broni. Można ją zdobyć gdy rozdasz 5 osobom kod na 50 % przeceny na h6 i ją kupią (grę)
Dałem kumplowi kod, kupił h6 na ubishopie za 50 zł. JA w zamian dostałem ten kostur i zniżkę 50% na inne gry z ubishopa. Chyba będzie trzeba zainteresować się anno 2070 ;] Takie promocje to ja rozumiem
|
|
|
|
|
"Chcę tylko odzyskać moją duszę"-Kirył
|
 |
« Odpowiedz #54 : 24 Luty 2012, 21:18:43 » |
|
Ja uwielbiam wysysacz dusz. Anastazja tak nim wszystkich wycina że hohoho.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #55 : 25 Luty 2012, 20:18:14 » |
|
Gdzie zdobyć te bronie rodowe? - Mistrzowska Katana - Ognisty Język Smoka - Ostrze Chaosu - Kostur Oczyszczenia - Kostur Ośmiu Głów Ashy - Kostur Sar-Aggertha Z góry dzięki.
Widziałem dzisiaj że w Ołtarzu życia można 3 zakupić ale nie wiem jakie
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 1
|
 |
« Odpowiedz #56 : 25 Luty 2012, 21:50:08 » |
|
Wola Urgasha - kostur skupiony na magii Ognia Miecz Zabójców - broń, którą ma Raelag w Epilogu Totem Batu - kostur skupiony na magii Ziemi
W takiej kolejności można je kupić na trzech ostatnich poziomach profilowych.
|
|
„-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! On jest tym piorunem, on jest tym obłędem![…]”
Friedrich Nietzsche
|
|
|
(MAGMOWY smok)
Androgyne man... Naga Cesarska
|
 |
« Odpowiedz #57 : 11 Marzec 2012, 22:24:10 » |
|
A słyszeliście o Staff of Arcane hand? http://www.liveinternet.ru/click?http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/3/76/38/76038904_large_Staff.png (to przedostatni kostur, ten z "łapką"). Ja sądzę, że ten, jak i kostur Sar-Aggertha oraz Ognisty język smoka (chyba tak się to nazywało) dodadzą dopiero w dodatkach, bo nie ma ich nawet w kuźni dusz na stronie Confluxu.
|
Jedyne co jest pewne to śmierć, więc zamiast się bać, staw jej czoło. “Wyznajemy Shalassę i przez tę wiarę dążymy do doskonałości”. 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #58 : 11 Marzec 2012, 23:59:04 » |
|
Kostur Sar-Aggertha dostaje się bodajże jak ktoś po otrzymaniu kodu od ciebie kupi Heroes VI za 50% ceny.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #59 : 12 Marzec 2012, 15:22:05 » |
|
Wczoraj grałem sobie 3 misję nekropolis i w podziemiach natrafiłem na jeszcze jeden kostur, jest to kostur Sandra i można go zdobyć przy wykonywania zadania dzięki któremu będziemy mogli rekrutować Lamasu. Jeszcze go nie używałem ale z opisów wydaje się że może to być całkiem silna broń dla maga.
|
|
|
|
|
|