Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Strony: [1]    Do dołu Drukuj
L.A.R.P (Czytany 218 razy)
ketron

Punkty uznania(?): 0

« : 26 Styczeń 2012, 12:44:56 »
Witam

Nie wiem czy w odpowiednim dziale umieszczam ten wątek jak nie to powiedzcie gdzie go umieścić. 

Jak myślicie czy warto by było robić larpa osadzonego w świecie homm 5 I czy  ktokolwiek chciał by w czymś takim brać udział ?

IP: Zapisane
kiogu1

*

« Odpowiedz #1 : 26 Styczeń 2012, 21:12:05 »
Dobry pomysł, ale kto weżmie w tym udział?

IP: Zapisane
ketron

« Odpowiedz #2 : 26 Styczeń 2012, 23:15:43 »
nie wiem tylko tak zapytałem może ktoś bardzo ambitny znajdzie ten temat i coś się będzie działo.W Byczynie w grodzie rycerskim odbędzie się larp wiedźmina znalazłem te informacje na forum poświęcone wiedźminowi 2 chyba ktoś tam dał taki pomysł a ktoś go wprowadził w życie ja tam próbuje robić ale z ludźmi cienko ale jakby ktoś organizował by miał sponsorów i wogule  to taki larp był by super i na pewno bym na nim był

Wiadomość doklejona: 08 Luty 2012, 08:09:49
Ktoś z was tawernowicze jest z Elbląga lub z jego okolic ?

« Ostatnia zmiana: 08 Luty 2012, 08:09:49 wysłane przez Loczek » IP: Zapisane
Strony: [1]    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.