Punkty uznania(?): 0
|
 |
« Odpowiedz #15 : 28 Październik 2007, 14:44:04 » |
|
Moja najpiękniejsz bitwa na heroes3 bohater Roland misja OstrzeArmagedonu bilans nie będę mówl o tym tylko jeszcze pozostało mi 27 PIkinierów i 1 Archanioł
Na heroes5 bohater Findan misja Wampirzy Lord [ kampania Sylvanu misja 5] bilans 3 Enty 1 Szmaragdowy Smok
|
|
Khajitt z Morrowinda.
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 28 Październik 2007, 15:04:00 » |
|
moja najlepsza bitwa była w heroes4 miałem 20syren 1 bechemot i 50 pomiotów a i bochater nekroman 6 czary klątwa trucizna wróg mial 100 szkieletorów 10 diabłów 500 chłopów bochater 1 rycerz i co wygrałem
|
|
|
|
|
Serious Uncle Lok
Punkty uznania(?): 8
It's Serious'ly Christmas.
|
 |
« Odpowiedz #17 : 28 Październik 2007, 15:20:44 » |
|
Była ona w Homm5 Findan kampania sylwan misja 5 moja armia: 432 rusałki 254 tancerzy ostrzy 244 wielkich łowczych 130 wielkich druidów 75 jednorożców 60 entów 45 szmaragdowych smoków bilans po bitwie 122 rusałki,100tancerzów,200łowczych,90druidów,50jednorożców
|
If the world ever changes take me to myself that never knew a thing making sure that memories won't fade away.  "L" z dedykacją dla Ciebie ;*
|
|
|
SpecHoMM
Punkty uznania(?): 15
...:::Dziel i rządź:::...
|
 |
« Odpowiedz #18 : 28 Październik 2007, 15:28:18 » |
|
ja
15 feniksów po 999Hp!! 400myśliwych 150druidów 200 żywiołaków ognia 30 szmaragdowych smoków
on 5000 łyczników szkieletów(skąd ich tyle) 500 zombi 10smoczków kościanych 74 kostuchy
ja wygrałem
4 feniksy 50myśliwych 40 druidów
to tyle. staty w przyblirzeniu podałem
bitwa była długa. widac zresztą
|
|
|
|
|
No yyyyy wiecie ten mieczyk nieźle płonie XD
|
 |
« Odpowiedz #19 : 30 Październik 2007, 08:30:26 » |
|
Powiem wam jeden sekret (sorka nie mam screena) bieglem wlasnie po item jakies ostrze nocy i nagle zaatakował mnie kostuch a miałem jednego strzelca wyborowego ale wygrałem zgadnijcie jak musicie tylko pomysliec i zaglądnąć w homm5  potpowiem wam tylko tyle że trzeba miec w tedy expertycką magie światła
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 30 Październik 2007, 12:10:11 » |
|
moja najpiękniejsza bitwa jeszcze sie nie stała ale ja i moi dwaj kumple oczywiście nie gramy przez neta już sobie wyobrażam tą krwawą bitwę oczywiście ja będę Sylwian a oni pewnie będą przystanią i inferno i zrobię wrazie czego w mojej mapie nekropolis i bendzie co wypatrzeć i chyba zrobie też akademie i fortece wszystko zrobie jak cos napisze tą bitwe od deski do deski
|
|
|
|
|
ROCKmantic...
Punkty uznania(?): 18
|
 |
« Odpowiedz #21 : 30 Październik 2007, 14:13:38 » |
|
Powiem wam jeden sekret (sorka nie mam screena) bieglem wlasnie po item jakies ostrze nocy i nagle zaatakował mnie kostuch a miałem jednego strzelca wyborowego ale wygrałem zgadnijcie jak musicie tylko pomysliec i zaglądnąć w homm5 potpowiem wam tylko tyle że trzeba miec w tedy expertycką magie światła 
Zaklęcie Święte Słowo, czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 4
ADHD
|
 |
« Odpowiedz #22 : 30 Październik 2007, 14:32:11 » |
|
i nagle zaatakował mnie kostuch
zaraz zaraz, Kostuchy zaatakowały Ciebie? ot tak same? Oj... tu mowa o HoMM V a nie IV...
|
|
Wróciłem właśnie z tej acid cave (…) Ogólnie legowisko trolli i zbiegów z zakładu gnieźnieńskiego. Polecam omijać. - Luk Przy sprawdzaniu niektórych artów dostałbym krwotoku – Dabu wyzywają i każą se lody robić... polecam iść do sklepu po Algidę.. - Laxx -Dabu: Darciuchy. xP Phi, gardzę metalem. x) -Luk **A zjadł Ci ktoś kiedyś kota?** Nikt nie powiedział, że jesteśmy kompetentni;p- Martin
|
|
|
No yyyyy wiecie ten mieczyk nieźle płonie XD
|
 |
« Odpowiedz #23 : 30 Październik 2007, 15:37:18 » |
|
No w tygodniu sie zjawiły nie zauważyłem i wiesz musiałem z nimi walczyć saph nie miałem gildi magów
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 1
Sometimes lies were more dependable than the truth
|
 |
« Odpowiedz #24 : 30 Październik 2007, 18:25:21 » |
|
Może chodzi o jakiegoś skilla, np. Anioł Stróż?
|
|
The power to cause pain is the only power that matters, the power to kill and destroy, because if you can't kill then you are always subject to those who can, and nothing and no one will ever save you.
"I'll lie to him." "And if that doesn't work?" "Then I'll tell the truth. We're allowed to do that, in emergencies. We can't plan for everything, you know."
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 31 Październik 2007, 09:39:51 » |
|
Komputer zaatakował mnie kiedyś(mowa o Heroes III). Ja miałem 1 Tytana a on 1 Czarnego Smoka. Nie używałem magii, tak jak on. Kto wygrał? Kto wygrał?
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 4
ADHD
|
 |
« Odpowiedz #26 : 31 Październik 2007, 10:45:50 » |
|
Komputer zaatakował mnie kiedyś(mowa o Heroes III). Ja miałem 1 Tytana a on 1 Czarnego Smoka. Nie używałem magii, tak jak on. Kto wygrał? Kto wygrał? 
Komputer
|
|
Wróciłem właśnie z tej acid cave (…) Ogólnie legowisko trolli i zbiegów z zakładu gnieźnieńskiego. Polecam omijać. - Luk Przy sprawdzaniu niektórych artów dostałbym krwotoku – Dabu wyzywają i każą se lody robić... polecam iść do sklepu po Algidę.. - Laxx -Dabu: Darciuchy. xP Phi, gardzę metalem. x) -Luk **A zjadł Ci ktoś kiedyś kota?** Nikt nie powiedział, że jesteśmy kompetentni;p- Martin
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 03 Listopad 2007, 12:53:41 » |
|
Nie zgadłeś! Zwycięzcą byłem ja. Kolejność jest taka: Jeśli Tytan pierwszy zaatakuje Smoka, to wtedy przegra. Inaczej jest na odwrót. Jeśli Smok pierwszy zaatakuje, co jest normalne z jego prędkością, wtedy on przegra. Nie wierzycie? Możecie to sprawdzić. Zresztą mogę wam wypisać wyniki pojedynków z Heroes III potworów 7 poziomu.
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 07 Listopad 2007, 23:53:56 » |
|
brawo a ja zrobiłem mapke sobie taką krutką i sie bawiłem lol!
|
|
|
|
|

Kon don don don
|
 |
« Odpowiedz #29 : 24 Lipiec 2008, 11:11:44 » |
|
jaki wedłóg was jest najlepszy bohater w pojedynkach? według mnie to Nymus brama działa na arcydiabły i ma też dobre zaklęcia no i szkodniki są świetne
|
|
|
|
|
|