Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Strony: [1]    Do dołu Wyślij ten wątek Drukuj
[Kampania Przystani][Misja 2] Nie zalicza zadań + problem z wykonaniem zadania (Czytany 12431 razy)
GreenJaden

Punkty uznania(?): 0

« : 04 Września 2016, 18:47:24 »
Cześć!

Mam problem z Kampanią Przystani i drugą misją, gdzie Tomas Wilk ma oczyścić trakt, zająć dwa forty i mianować lady Ymoril (czy jakoś tak) na gubernatora.

Pierwszy problem jest taki, że wykonałem punkty w zadaniu z zajęciem fortów (są na zielono na liście), ale gra nie pokazuje zielonego wykrzyknika na liście misji.

Drugi problem jest taki, że nie wiem jak mianować Lady Ymoril na gubernatora...  :huh:

IP: Zapisane
Sylu
książe Szlezwiku, hrabia Esbjerg

*

Punkty uznania(?): 17

Doświadczenie jest najlepszym nauczycielem.

« Odpowiedz #1 : 04 Września 2016, 19:54:08 »
Wejdź w miasto i na górze, po lewej masz takie okienko okrągłe. Przeciągnij ikonę bohatera na to okienko.

Co do drugiego problemu, nie spotkałem się z nim. Spróbuj najpierw mianować zarządcę i zobaczysz, co się stanie. W innym wypadku, mógł się zablokować skrypt czy coś, normalna sprawa z tą produkcją.

« Ostatnia zmiana: 05 Września 2016, 16:26:08 wysłane przez Sylú » IP: Zapisane
Nigdy nie ogarniam czy Sylath żartuje, nie ogarnia, czy udaje, że żartuje, a tak naprawdę nie ogarnia. Albo udaje, że nie ogarnia, a żartuje.
- Unkown
GreenJaden

« Odpowiedz #2 : 05 Września 2016, 15:30:43 »
Ja nawet nie wiem, nie znalazłem w ogóle, gdzie mianować bohatera kimkolwiek. Podpowiesz?  :niepewny:

Sylu
książe Szlezwiku, hrabia Esbjerg

*

Punkty uznania(?): 17

Doświadczenie jest najlepszym nauczycielem.

« Odpowiedz #3 : 05 Września 2016, 16:24:34 »
image posting

Nigdy nie ogarniam czy Sylath żartuje, nie ogarnia, czy udaje, że żartuje, a tak naprawdę nie ogarnia. Albo udaje, że nie ogarnia, a żartuje.
- Unkown
fangry

« Odpowiedz #4 : 24 Września 2024, 09:49:46 »
Cześć! Problemy, które opisujesz, są dość powszechne w grach RPG i mogą być frustrujące. Oto kilka kroków, które mogą pomóc rozwiązać te problemy w Kampanii Przystani:

Problem z zajęciem fortów
Sprawdź wszystkie zadania: Upewnij się, że masz wszystkie wymagane zadania zakończone. Czasami gra może wymagać dodatkowych kroków do wykonania przed uznaniem zajęcia fortów.

Zresetuj misję: Spróbuj wyjść z gry i ponownie załadować zapis. Czasami może to pomóc w odświeżeniu stanu zadań.

Sprawdź aktualizacje: Upewnij się, że gra jest aktualna, ponieważ twórcy często wydają poprawki, które rozwiązują problemy z misjami.

Problem z mianowaniem Lady Ymoril
Upewnij się, że masz ją w party: Sprawdź, czy Lady Ymoril jest w twojej drużynie. Niektóre misje wymagają, aby postać była obecna w grupie podczas wykonywania zadania.

Interakcja z fortem: Spróbuj zbliżyć się do jednego z fortów, które zajmujesz, i użyj opcji interakcji. Może być tam opcja mianowania jej na gubernatora.

Sprawdź dialogi: Czasami musisz przeprowadzić rozmowę z Lady Ymoril lub innymi NPC-ami, aby aktywować opcję mianowania.

Dokumentacja: Jeśli nic nie działa, sprawdź fora lub poradniki dotyczące gry, ponieważ mogą zawierać specyficzne informacje dotyczące tej misji.

Mam nadzieję, że te wskazówki pomogą rozwiązać Twoje problemy. Daj znać, jeśli potrzebujesz dalszej pomocy!

Strony: [1]    Do góry Wyślij ten wątek Drukuj 

© 2003 - 2026 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody autorów jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z serii gier Might & Magic są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.