Heja! Nie wiem czy mnie ktoś tutaj jeszcze pamięta, chyba większość będzie mnie kojarzyła pod nickiem Nnoitra.
Od czasu do czasu (głównie jak weźmie mnie ochota na heroski) przypominam sobie o tym forum i myślę że to jest jedno z moich ulubionych wspomnień internetowych, chociaż od ostatniej prawdziwej mojej aktywności tutaj minęło z 11-12 lat. Wtedy byłem w gimnazjum, a teraz szykuję się na ślub i jestem po licencjacie. Czytanie własnych starych postów to bardzo ciekawe doświadczenie

Tak jak już wiele osób tutaj zdążyło zauważyć wcześniej, a co pogorsza się w niesamowicie szybkim tempie, ogólno pojęte social media stają się mega gównem, jeszcze bardziej niż były, więc też bym się nie zdziwił gdybyśmy kiedyś zrobili przysłowiowe return to monke i wrócili na php by przemo.
Szkoda że losy Tawerny potoczyły się tak a nie inaczej, brakuje mi takich forów tematycznych. Fajnie by było gdyby jednak to wróciło na stare tory, chociaż to już chyba absolutnie nierealne marzenie. Muszę też dodać, że jestem pełen podziwu że dalej to forum stoi nieprzerwalnie

Mam nadzieję, że wszyscy z tej "starszej" ekipy nadal się trzymają dobrze, do zobaczenia za... w sumie sam nie wiem ile, pewnie za kilka miesięcy, a może za rok.
Pozdrawiam, trzymajcie się!!