Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
Strony: 1 [2]    Do dołu Wyślij ten wątek Drukuj
2023 (Czytany 14658 razy)
Calvin Candie
Candieland Owner

**

Punkty uznania(?): 0

Open up your lovin` arms.

« Odpowiedz #15 : 23 Marca 2025, 11:27:40 »
Heja! Nie wiem czy mnie ktoś tutaj jeszcze pamięta, chyba większość będzie mnie kojarzyła pod nickiem Nnoitra.

Od czasu do czasu (głównie jak weźmie mnie ochota na heroski) przypominam sobie o tym forum i myślę że to jest jedno z moich ulubionych wspomnień internetowych, chociaż od ostatniej prawdziwej mojej aktywności tutaj minęło z 11-12 lat. Wtedy byłem w gimnazjum, a teraz szykuję się na ślub i jestem po licencjacie. Czytanie własnych starych postów to bardzo ciekawe doświadczenie :D

Tak jak już wiele osób tutaj zdążyło zauważyć wcześniej, a co pogorsza się w niesamowicie szybkim tempie, ogólno pojęte social media stają się mega gównem, jeszcze bardziej niż były, więc też bym się nie zdziwił gdybyśmy kiedyś zrobili przysłowiowe return to monke i wrócili na php by przemo.

Szkoda że losy Tawerny potoczyły się tak a nie inaczej, brakuje mi takich forów tematycznych. Fajnie by było gdyby jednak to wróciło na stare tory, chociaż to już chyba absolutnie nierealne marzenie. Muszę też dodać, że jestem pełen podziwu że dalej to forum stoi nieprzerwalnie ;D

Mam nadzieję, że wszyscy z tej "starszej" ekipy nadal się trzymają dobrze, do zobaczenia za... w sumie sam nie wiem ile, pewnie za kilka miesięcy, a może za rok.

Pozdrawiam, trzymajcie się!!

IP: Zapisane
Szerszeń
Buntownik PL

Punkty uznania(?): 5

Ludzka Ameba

« Odpowiedz #16 : 23 Maja 2025, 18:33:10 »
Skoro o nostalgii mowa...
Jak zakładałem konto to miałem 13 lat i każdy mnie znał pod nickiem freezon jako ten cichy spokojny gimnazjalista a aktualnie wracam z za granicy do ukochanej i dziecka. Mam nadzieję że wszyscy dobrze się trzymają 😀
Pozdrawiam 😉

Veselar

Punkty uznania(?): 0

serafin

« Odpowiedz #17 : 03 Sierpnia 2025, 17:44:05 »
Heja! Nie wiem czy mnie ktoś tutaj jeszcze pamięta, chyba większość będzie mnie kojarzyła pod nickiem Nnoitra.

Od czasu do czasu (głównie jak weźmie mnie ochota na heroski) przypominam sobie o tym forum i myślę że to jest jedno z moich ulubionych wspomnień internetowych, chociaż od ostatniej prawdziwej mojej aktywności tutaj minęło z 11-12 lat. Wtedy byłem w gimnazjum, a teraz szykuję się na ślub i jestem po licencjacie. Czytanie własnych starych postów to bardzo ciekawe doświadczenie :D

Tak jak już wiele osób tutaj zdążyło zauważyć wcześniej, a co pogorsza się w niesamowicie szybkim tempie, ogólno pojęte social media stają się mega gównem, jeszcze bardziej niż były, więc też bym się nie zdziwił gdybyśmy kiedyś zrobili przysłowiowe return to monke i wrócili na php by przemo.

Szkoda że losy Tawerny potoczyły się tak a nie inaczej, brakuje mi takich forów tematycznych. Fajnie by było gdyby jednak to wróciło na stare tory, chociaż to już chyba absolutnie nierealne marzenie. Muszę też dodać, że jestem pełen podziwu że dalej to forum stoi nieprzerwalnie ;D

Mam nadzieję, że wszyscy z tej "starszej" ekipy nadal się trzymają dobrze, do zobaczenia za... w sumie sam nie wiem ile, pewnie za kilka miesięcy, a może za rok.

Pozdrawiam, trzymajcie się!!

Zawsze możesz wpaść na Discorda, chociaż aktywność tam podobna do forumka. Poza tym, pozdrawiam cię serdecznie, chociaż nie jestem pewien, czy w ogólę cię kojarzę  :D

Wiadomość doklejona: 03 Sierpnia 2025, 17:45:13
Skoro o nostalgii mowa...
Jak zakładałem konto to miałem 13 lat i każdy mnie znał pod nickiem freezon jako ten cichy spokojny gimnazjalista a aktualnie wracam z za granicy do ukochanej i dziecka. Mam nadzieję że wszyscy dobrze się trzymają 😀
Pozdrawiam 😉

Pamiętam jak cię wyrzuciłem ze znajomych, w trakcie mojego wielce zakłopotanego okresu w życiu (to jest gimnazjum lub liceum), za skrytykowanie chyba Ozziego, czy Black Sabbath haha

I kroczę ciemną doliną.
Strony: 1 [2]    Do góry Wyślij ten wątek Drukuj 

© 2003 - 2026 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody autorów jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z serii gier Might & Magic są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.