Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
Strony: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 12    Do dołu Wyślij ten wątek Drukuj
Kampania Nekropolis-problemy z misjami. (Czytany 75570 razy)
Mcian

Punkty uznania(?): 0

« Odpowiedz #90 : 28 Listopada 2011, 06:54:14 »
Nie wiem czy to istotne czy też nie ale to portalu może wejsc tylko Anastazja (ja początkowo próbowałam wejść tym brodaczem na K i nie dało radt/9

IP: Zapisane
Loczek
King Loczdorah

*

Punkty uznania(?): 23

It's Seriously Christmas

« Odpowiedz #91 : 28 Listopada 2011, 14:41:59 »
Cóż ogólnie rzecz biorąc to do umysłu Uriela może się tylko udać Anastazja, żaden inny bohater nie może for example Kaspar.

Archidrago

**

« Odpowiedz #92 : 04 Grudnia 2011, 15:42:59 »
Może ktoś już przeszedł 4 misje Kampanii Nekropolis. Mam problem z pokonaniem Uriela podpowiedzcie jak to przejśc

Do walki zatrudnij Czerwia, można go zabrać z budowli z północy mapy. Podczas walki z Urielem, jego straż się nim zajmie zamiast atakować Ciebie. Jeżeli masz czar Zawładnięcie, ja taki miałem, to można przejąć łucznika ze straży Uriela i gdy reszta Pretorian zajmie się Czerwiem, można do nich strzelać z dystansu ;>.Uriela trzeba atakować armią kościanych łuczników ponad 1000sztuk i ok 500 ghuli oraz tyle samo duchów.Należy korzystać z czarów wskrzeszanie,masowe leczenie i wysysanie życia. Podczas całej kampanii napewno przydadza sie zebrane artefakty(grzebień cienia) i kapliczki itp. Po zabiciu Uriela należy rozprawić się ze strażą.

Zgrebol

*

« Odpowiedz #93 : 05 Grudnia 2011, 09:53:39 »
Witam. Mam problem z misją 2. Gdy jestem w świecie po którym prowadzi mnie Jorgen. Jest już ostatni etap. Muszę zabić odbicie Anastazji, lecz moje wojska są zbyt słabe by ją pokonać. Zdobyłem wszystkie możliwe przedmioty z misji 1 i 2. Wszystkie możliwe wojska zdobyte w misji 2. Mam 14 lvl Anastazji, ale i tak nie mogę pokonać odbicia. Macie jakąś strategię na to ?

Loczek
King Loczdorah

*

It's Seriously Christmas

« Odpowiedz #94 : 05 Grudnia 2011, 15:58:10 »
W tej misji liczy się szybkość, a także abyś nie tracił dużo jednostek w pojedynkach np z Iriną, zdobywając miasto Sanktuarium, walka z Antonem czy Kiryłem. Na tej ostatniej wyspie nie jest wskazanym walczyć ze wszystkim co popadnie tylko to co najważniejsze:
-Świątynie Zadumy
-Krematoria
-Miejsca rekrutacji istot Nekropolis

dawideczek

« Odpowiedz #95 : 11 Grudnia 2011, 12:21:35 »
Mam pytanie: jaki jest maksymalny poziom w 3 misji?

Loczek
King Loczdorah

*

It's Seriously Christmas

« Odpowiedz #96 : 11 Grudnia 2011, 13:23:54 »
Z tego co pamiętam max. level postaci Anastazji wynosi prawdopodobnie 15-17. Bardziej zbliżony moim zdaniem jest 15.

Travis
(Hydromax)

**

« Odpowiedz #97 : 11 Grudnia 2011, 15:03:56 »
W 3 misji to maksymalny jest bodajże 24.
ale głowy sobie uciąć nie dam. ;)

Kyoshiro

*

Punkty uznania(?): 1

« Odpowiedz #98 : 11 Grudnia 2011, 16:01:16 »
W pierwszych misjach zawsze jest do 10 poziomu. W drugich do 15-17. W trzecich do 24-25. W czwartych do 30.

„-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! On jest tym piorunem, on jest tym obłędem![…]”

Friedrich Nietzsche
slimak2502

*

« Odpowiedz #99 : 12 Grudnia 2011, 13:23:17 »
Witam
pojawił mi się pewien problem i właściwie nie wiem co z nim zrobić:
w trakcie 3 misji po zaatakowaniu inferniaków nie mogę nając jakichkolwiek jednostek, bo w oknie zamku przy możliwości najęcia potworów mam pokazaną liczbę ujemną (np. do kupienia mam -6385 Pajęczyc)
więcej na zdjęciu:

Kyoshiro

*

« Odpowiedz #100 : 12 Grudnia 2011, 14:45:49 »
Ehh... ten błąd pokazuje się już od wersji beta. Wielokrotnie pokazywano go na forum, sam już miałem zaszczyt trzy razy to wyjaśniać. To już będzie mój czwarty raz. Ale cóż, nie zaszkodzi i teraz.
A więc: aby usunąć ten błąd, musisz wczytać dowolny zapis SPRZED tygodnia, w którym ten błąd się pojawił. Jest jeszcze druga opcja aby odczekać tyle tygodni, ażeby populacja wyzerowała się, ale to liczba tak horrendalna, że sposób z wczytaniem zapisu to jedyna możliwa droga.

A tak btw, temat tego błędu już na czwartej stronie został wyjaśniony ;P.

« Ostatnia zmiana: 12 Grudnia 2011, 14:55:06 wysłane przez Kokoju » IP: Zapisane
„-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! On jest tym piorunem, on jest tym obłędem![…]”

Friedrich Nietzsche
slimak2502

*

« Odpowiedz #101 : 12 Grudnia 2011, 17:48:03 »
Dzięki wielkie, sorka za powtórzony temacik, ale czytałem forum i widocznie przeoczyłem ten problem. Jeszcze raz sorka i dzięki za pomoc

Doda69

« Odpowiedz #102 : 12 Grudnia 2011, 22:25:19 »
wstyd sie przyznac ale za czorta nie moge przejsc tej misji. dostalam gre, napalilalm sie jak szczerbaty na suchary i.. leze :) inkwizycja caly czas jest dla mnie za silna. jesli sie spreze zdobywam 2 zamki po czym 1 i tak mi odbija. czytalam poradnik a tam bylo "pokonaj przeciwnika". tylko jak ja caly czas poziom zagrozenia mam bardzo wysoki? dzieki za pomoc.

Belegor
Mistrz oryginalnych pomysłów

*

Bestiarysta z zamiłowania

« Odpowiedz #103 : 12 Grudnia 2011, 23:04:23 »
W tym wypadku poziom nie odgrywa żadnej roli. Przeciwnik to debil, który nie potrafi używać zdolności swoich jednostek (poza gryfem of course). Kluczem jest uziemienie i jak najszybsze wyeliminowanie gryfa jak ma. Poza tym to tylko kuszników należy się obawiać.

"TAWERNO, WALCZ!"

Loczek
King Loczdorah

*

It's Seriously Christmas

« Odpowiedz #104 : 13 Grudnia 2011, 09:30:17 »
Cóż misja bardzo łatwa, w niej liczy się szybkosć a także po prostu umiejętne dowodzenie naszymi wojskami Przed lekko tępawym ruchami wojsk Inkwizycji. pozatym często olewaj pokazywany poziom zagrożenia gdyż w rzeczywistości można mało stracić wojsk.

Strony: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 12    Do góry Wyślij ten wątek Drukuj 

© 2003 - 2024 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody autorów jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z serii gier Might & Magic są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.