Dobrze, dzisiaj powiem Wam kilka rzeczy odnośnie samego dodatku:
-scenariusz będzie zrobiony na podobnej zasadzie co w pierwszej części
-będą nowe krainy (w tym przypadku 2) zamieszkane przez znane fanom serii istoty oraz zupełnie unikalne stworzenia
-nazwy nowych miejsc to: Saashi oraz Paumuno (Ciekawy jestem, czy po nazwach będziecie w stanie wydedukować co to za typy krain

)
-w utworach muzycznych nie pojawi się chórek głosów, za to będzie można usłyszeć pojedyncze wokale (głównie żeński)
-będzie bardzo dużo istot i bohaterów o modelach skrzyżowanych (w tym specjalizuje się znany Wam członek naszej ekipy, Sylan, który w pierwszej części popisał się wspaniale zrobionymi budynkami i miastem Warowni. Do Pamiętnika Mordercy zrobił m.in. bohatera Sylvan, którego Wam pokazywałem wcześniej oraz wspaniałe jednostki, które ujrzycie w ciągu najbliższych kilku dni.
Dodam również, że bardzo zaawansowane są prace nad mapą scenariusza, którą tworzy Kokoju. O piękną oprawę graficzną zadbają przede wszystkim Oliwsen i Adseruki. W kwestii dubbingu ponownie dużą rolę odegrają Revold, DWito i wspomniana przeze mnie Adseruki, która także pomaga mi w tworzeniu ścieżki dźwiękowej, czyli oprawy muzycznej

Dodam również, że w ramach małej wymiany Lord Khorne zrobił nam wspaniałego bohatera, którego pokażę w sobotę. Właśnie w sobotę planuję przedstawić kilka nowych postaci i istot, w tym bohatera Sylvan z pierwszej mojej wiadomości dotyczącej Pamiętnika Mordercy.
Pozdrawiam