Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ankieta
Pytanie: Jak oceniasz ścieżkę dźwiękową do Zagubionych Listów?
Bardzo dobrze - 14 (58.3%)
Dobrze - 3 (12.5%)
Średnio - 5 (20.8%)
Źle - 0 (0%)
Bardzo źle - 2 (8.3%)
Głosów w sumie: 24

Strony: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 65    Do dołu Wyślij ten wątek Drukuj
Księga Czarodzieja- MOD (Czytany 366652 razy)
Menelag
Moczymorda Tawerniana

*

Punkty uznania(?): 10

1+2= Menelag

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #270 : 28 Lipca 2012, 15:41:29 »
Dobrze, dzisiaj zdjęcie pierwszej z nowych jednostek, Harpii. Będzie miała bardzo podobne zdolności jak Krwawa Furia (ale będzie latać) i podobnie jak ona będzie na poziomie 2.

IP: Zapisane
Szerszeń
Buntownik PL

Punkty uznania(?): 5

Ludzka Ameba

« Odpowiedz #271 : 28 Lipca 2012, 16:38:56 »
Harpia została wykonana bardzo idealnie. Widać od razu, że tekstury są idealnie dopasowane i nie ma śladów "sklejania". Jako ulepszenie proponowałbym zmienić kolor piór na czarny lub szary, a w alternatywie dorzucić lekki pancerz.

Wonderweiss

*

Punkty uznania(?): 0

« Odpowiedz #272 : 28 Lipca 2012, 17:56:45 »
Harpia wygląda super  ;D

@Freezon: Menelag mówił, że nowego miasta nie będzie, a robienie ulepszeń do jednostki neutralnej jest tak trochę.. niepotrzebne.

« Ostatnia zmiana: 28 Lipca 2012, 18:00:56 wysłane przez adipinkosz » IP: Zapisane
Lord Khorne

*

Prepare to die!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #273 : 28 Lipca 2012, 21:04:03 »
Ta harpia wygląda bardzo fajnie, podoba mi się tekstura ciała, chodź sam model też wygląda zarąbiście. Skrzydła pasują niemal idealnie, ogon jak dla mnie wygląda idealnie.
Jednak troszkę obawiam się o animację, szczególnie ataku...

Menelag
Moczymorda Tawerniana

*

1+2= Menelag

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #274 : 29 Lipca 2012, 16:54:37 »
Dzisiaj pierwszy bohater Pamiętnika Mordercy. Król Alaron. Będzie on bohaterem Sylvan oczywiście :) Zapraszam do oglądania.

Szerszeń
Buntownik PL

Punkty uznania(?): 5

Ludzka Ameba

« Odpowiedz #275 : 29 Lipca 2012, 19:54:32 »
Król Alaron wygląda całkiem ładnie, choć mogło by być troszeczkę lepiej. Proponował bym zamienić tą "tiarę" na koronę, wtedy by było wiadomo, że to jest król :). Myślę też, że ubranie powinno mieć też trochę odcieni błękitu.

Menelag
Moczymorda Tawerniana

*

1+2= Menelag

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #276 : 29 Lipca 2012, 20:27:40 »
Cały model zrobiony jest na wzór portretu bohatera z Sylvan. Bo chyba każdy wie, kim jest Alaron ;)

Natomiast teraz przedstawiam Wam ogólny zarys fabuły:

" Po dramatycznych wydarzeniach, jakie rozegrały się w rejonie miasta Amateria, przywędrowały do Tan-Galard liczne pogłoski na temat ataków demonów. Lady Kornelia, siostra nieobecnego zarządcy Wolnego Miasta Tan-Galard, zastępowała Dainwina podczas jego tajemniczej wyprawy, o której mało kto cokolwiek wiedział.
    Kornelia nie spodziewała się, że echo czynów i wyborów jej brata dotrze do ich rodzinnego miasta. Młoda wojowniczka, niedoświadczona jeszcze w sztuce wojennej nawet nie wie, jakim wyzwaniom będzie musiała sprostać już w niedalekiej przyszłości."

To Kornelia będzie główną postacią scenariusza Pamiętnik Mordercy i to przede wszystkim jej losy poznamy w kontynuacji Księgi Czarodzieja. Możecie więc zagrać Kornelią w trybie własnej gry i przetestować najlepszą taktykę z jej udziałem, gdyż nie będzie łatwo. Wiele walk, kilka miast do podbicia i mnóstwo wrogów czyhających na młodą bohaterkę...
:)

DWito
Mental Giant

*

"Jesteśmy tym o co walczymy"

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #277 : 30 Lipca 2012, 21:01:43 »
Witajcie  :)  W imieniu całego zespołu pracującego nad drugą częścią Księgi Czarodzieja informuję, że szukamy osób chętnych do dubbingu. Zainteresowani niech piszą tutaj w temacie, na PW lub gg kogoś z twórców.

"ojtam, ojtam"
Menelag
Moczymorda Tawerniana

*

1+2= Menelag

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #278 : 30 Lipca 2012, 21:12:37 »
A ja pokazuję dzisiaj pierwszą z postaci Akademii - efemerydę Yunmi, duchową siostrę nimfy Kiane (bohaterki Akademii z pierwszej części).
Zapraszam do oglądania :)

bowie

**

« Odpowiedz #279 : 31 Lipca 2012, 19:36:11 »
a planujecie wydać moda dodającego warownię jako nowy zamek (tudzież podmieniający przystań)? bo bardzo mi ten zamek przypadł do gustu, a z tego co widzę, to nie można nim grać w innych scenariuszach niż księga czarodzieja.

Fauch

« Odpowiedz #280 : 31 Lipca 2012, 19:44:31 »
harpies! O_O
good job!

level 2 seems low

Menelag
Moczymorda Tawerniana

*

1+2= Menelag

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #281 : 02 Sierpnia 2012, 16:05:33 »
Dobrze, dzisiaj powiem Wam kilka rzeczy odnośnie samego dodatku:
-scenariusz będzie zrobiony na podobnej zasadzie co w pierwszej części
-będą nowe krainy (w tym przypadku 2) zamieszkane przez znane fanom serii istoty oraz zupełnie unikalne stworzenia
-nazwy nowych miejsc to: Saashi oraz Paumuno (Ciekawy jestem, czy po nazwach będziecie w stanie wydedukować co to za typy krain ;>)
-w utworach muzycznych nie pojawi się chórek głosów, za to będzie można usłyszeć pojedyncze wokale (głównie żeński)
-będzie bardzo dużo istot i bohaterów o modelach skrzyżowanych (w tym specjalizuje się znany Wam członek naszej ekipy, Sylan, który w pierwszej części popisał się wspaniale zrobionymi budynkami i miastem Warowni. Do Pamiętnika Mordercy zrobił m.in. bohatera Sylvan, którego Wam pokazywałem wcześniej oraz wspaniałe jednostki, które ujrzycie w ciągu najbliższych kilku dni. :)

Dodam również, że bardzo zaawansowane są prace nad mapą scenariusza, którą tworzy Kokoju. O piękną oprawę graficzną zadbają przede wszystkim Oliwsen i Adseruki. W kwestii dubbingu ponownie dużą rolę odegrają Revold, DWito i wspomniana przeze mnie Adseruki, która także pomaga mi w tworzeniu ścieżki dźwiękowej, czyli oprawy muzycznej :)

Dodam również, że w ramach małej wymiany Lord Khorne zrobił nam wspaniałego bohatera, którego pokażę w sobotę. Właśnie w sobotę planuję przedstawić kilka nowych postaci i istot, w tym bohatera Sylvan z pierwszej mojej wiadomości dotyczącej Pamiętnika Mordercy.
Pozdrawiam :)

Wonderweiss

*

« Odpowiedz #282 : 02 Sierpnia 2012, 22:05:37 »
Już się nie mogę moda doczekać  :D Saashi-typ  Hashima, Paumuno- typ wysp Pao, takie miałem skojarzenie od razy. Trafiłem?  ;>

Mantykor

« Odpowiedz #283 : 03 Sierpnia 2012, 13:33:22 »
Saashi - raczej to będą Nagi i inne istoty 'sanktuarium', nazwa jest dosyć dobitna ale różnie to bywa :)

Menelag
Moczymorda Tawerniana

*

1+2= Menelag

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #284 : 04 Sierpnia 2012, 18:57:40 »
Dzisiaj bohater i jednostka:

Rafael - anioł, bohater Przystani
Osa - nowa jednostka neutralna (perfecto dzieło Sylana)

Strony: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 65    Do góry Wyślij ten wątek Drukuj 

© 2003 - 2026 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody autorów jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z serii gier Might & Magic są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.