|
|
 |
« Odpowiedz #390 : 12 Września 2012, 15:05:05 » |
|
Wygląda na to że nagi wyjątkowo upodobały sobie elfy i elfki walczące dwoma mieczami. Bardzo mi się podobają, co nie zmienia faktu że podobieństwo jest wyjątkowo widoczne. Pajęczaki świetnie wyglądają, tylko że zawsze się czepiam jak dwie jednostki są wyjątkowo podobne  i nie pasuje mi nazwa, bo dziecięciem Namtaru można by albo nazwać każdą jednostkę Necro albo ograniczyć się do prządek - w obu opcjach nieumarły pająk nie pasuje. Bohaterowie twierdzy - Cyklop i Goblin są bardzo fajni. Harpia ma defekt, wyjątkowo mocno widać że skrzydła są oddzielne od ramion no chyba że tak tylko na screenie.
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
Wiedza to największa potęga
|
 |
« Odpowiedz #391 : 12 Września 2012, 16:39:21 » |
|
Co do harpii to może spróbujcie zamazać nieco tą różnicę w teksturach pomiędzy skrzydłem a ramieniem. Coś w rodzaju malutkich, coraz rzadszych piórek.
|
|
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas very mocno!
|
|
|
Zielona wróżka
Punkty uznania(?): 3
W szaleństwie rodzą się najlepsze pomysły
|
 |
« Odpowiedz #392 : 13 Września 2012, 15:12:08 » |
|
Kolejny bohater, tym razem Twierdzy. Prezentuje wam centaura Kamuno.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #393 : 13 Września 2012, 15:46:54 » |
|
Wszystko fajnie oprócz tej zebry  wolałbym już czerwonego zebra.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #394 : 13 Września 2012, 16:20:59 » |
|
Mam deja vu... Coś takiego było już chyba w Sercu Ashan, tylko jako jednostka. Co nie zmienia faktu, że miło się go ogląda.
Edit. Usunąłem niepotrzebną kopię tej samej treści ^./Menelag
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 13 Września 2012, 16:22:39 wysłane przez Menelag »
|
IP:
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #395 : 13 Września 2012, 16:28:58 » |
|
Wszystko ładnie, pięknie i na miejscu... no prawie na miejscu. Ta zebra jest tutaj dana zupełnie niepotrzebnie, tylko oszpeca jednostkę. Lepiej gdyby była czerwona, ja wspomniał Fandor. A i jeszcze jedno: Mogłabyś poprawić poprzedniego posta, bo nie widzę screena. Dziękuje za uwagę  Pozdro, Freez
|
|
|
|
|
Ale jak to
Punkty uznania(?): 30
Cichojcie
|
 |
« Odpowiedz #396 : 13 Września 2012, 16:44:06 » |
|
Oraz kolejny bohater Nagów, Toshiro - główny dowódca wojsk cesarzowej Chayen i jej prawa ręka. Za model odpowiada Menelag, za tekstury odpowiadam ja. A teraz tak z ciekawości, ile mniej więcej trwa zrobienie takiego pajączka lub harpii? . Poskładanie kompletnego modelu zajmuje koło godziny, natomiast tekstury... jeśli o mnie chodzi, malowanie tych większych w wymiarach 1024 bez przerwy może zająć cały dzień, z przerwami do 3 dni xd Zakładając, że tekstura ma wyjść starannie namalowana.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #397 : 13 Września 2012, 16:50:17 » |
|
No, ten Toshiro to czysta naga która nie ma nic (przynajmniej tak wygląda i o to chodzi) z jednostek znanych z gry. Myślę że podobni powinniście przerobić resztę ale to wasz wybór. Pozdrawiam, i życzę szybkiego ukończenia projektu.
|
|
|
|
|
Punkty uznania(?): 0
Wiedza to największa potęga
|
 |
« Odpowiedz #398 : 13 Września 2012, 16:56:39 » |
|
Ja bym rozjaśnił skórę torsu i twarzy u Kamuno. Wtedy Czarno biała zebra powinna bardziej pasować. W szóstce czerwona zebra bo bardziej czerwoną skórę, czarna zebra bladą. Tak też lepiej to wygląda. Myślę, że skóra nieulepszonego centaura by fajnie pasowała.
A nagi ładnie wyglądają. Ciekawią mnie tylko animacje.
|
|
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas very mocno!
|
|
|
Moczymorda Tawerniana
Punkty uznania(?): 10
1+2= Menelag
|
 |
« Odpowiedz #399 : 13 Września 2012, 17:53:23 » |
|
Niedługo pokażemy przykładowe animacje (tak jak u Pająka), ale to jak będziemy mieć wszystkie modele ludu nag. Dzisiaj natomiast zaprezentuję Wam filmik z próbkami dubbingu i będziecie mogli przy okazji zobaczyć piękne arty postaci, przygotowane przez Oliwsen
|
|
|
|
|
|
|
Zielona wróżka
|
 |
« Odpowiedz #401 : 13 Września 2012, 20:18:54 » |
|
Witam, prezentuje wam kolejnego bohatera, tym razem anielica Olimpia.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #402 : 13 Września 2012, 20:21:29 » |
|
Ale te Anielice wyglądają męsko xD. Przykro mi ale to prawda, w każdym projekcie moderskim te anioło podobne kobiety wyglądają jak faceci z długimi włosami.
|
|
|
|
|
Zielona wróżka
|
 |
« Odpowiedz #403 : 13 Września 2012, 20:48:36 » |
|
Nie wiem czemu ludziom anioły w piątce przypominają mężczyzn. To są kobiety... zauważ jak układa się zbroja... ma wypukłość gdzie trzeba. To, że grafina jest mocno przerysowana nie robi z nich facetów.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #404 : 13 Września 2012, 20:55:13 » |
|
Tak ale tu chodzi o samo to że one naprawdę wyglądają jak faceci  . To ni wymysł a prawda, gdybyście może dali szatę zamiast zbroi albo połączyli z modelem rusałki to mogło by to być lepsze.
|
|
|
|
|
|