Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Strony: [1] 2 3 4 5    Do dołu Drukuj
Nabór do redakcji - rekrutacja otwarta (Czytany 22874 razy)
jareQ
Tak, to On!

*

Punkty uznania(?): 6

Zobacz profil WWW
« : 15 Październik 2007, 11:29:07 »
Poszukujemy chętnych osób do współpracy w dalszym rozwoju polskiego portalu o sadze Heroes of Might and Magic, które dysponują wolnym czasem i znają w miarę dobrze gry z serii HoMM.

Czego oczekujemy:
- minimum 15 lat
- minimum 25 postów na forum (musimy Cie poznać)
- staż na forum - minimum 6 miesięcy
- obeznanie w świecie HoMM
- znajomosć html przynajmniej na poziomie podstawowym
- poprawna polszczyzna
- dotrzymywanie terminów
- zdolność pisania artykułów
- dobre zorganizowanie czasu.
- inwencja twórcza :)

W takim razie co możemy zaoferować? Nie pytaj co my możemy zrobić dla Ciebie, lecz co Ty możesz zrobić dla strony! Portal Tawerna jest tworzony przez fanów dla fanów sagi HoMM i nikt z administratorów nie czerpie żadnych zysków a reklamy są wyłącznie po to aby utrzymać serwer, domenę i czasami również na drobne nagrody w organizowanych przez portal konkursach. Poniżej znajduje się schemat, według którego należy składać swoje wnioski o stołek redaktora. Z pośród nadesłanych zgłoszeń wybierzemy grupę osób, które w/g nas będą najbardziej odpowiednie. Nie zadawaj sobie pytania typu" czy mnie przyjmą?", zwyczajnie wyślij zgłoszenie. Zapewniamy, że wszystkie wnioski zostaną rozpatrzone.

Zgłoszenia wpisujcie w tym temacie.

Temat: Nabór do redakcji

Treść:
Nick:
Imię:
Komunikator: (tutaj podaj swój nr GG, Tlen, Jabber lub ICQ)
Znajomość podstaw HTML: Tak/Nie
Co wniosę do redakcji/czym chciałbyś sie zajać:
O sobie: Należy tutaj napisać coś o sobie oraz uzasadnić dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie.

Minimalny wiek kandydata to 15 lat. Podanie od osób poniżej tego wieku są automatycznie odrzucane.

Pozdrawiamy
Ekipa Tawerny

« Ostatnia zmiana: 27 Styczeń 2012, 11:22:25 wysłane przez jareQ » IP: Zapisane
Niech Moc i Magia będzie z Wami ! :tawerna:
Martin
Fallen Angel

*

Punkty uznania(?): 7

Amitiel

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 01 Sierpień 2008, 13:25:24 »
Rekrutacja otwarta - wszystkie podania będą ropatrywane natychmiast po złozeniu przez moją osobę i Luka. Kazdy nowy redaktor będzie przyjety na okres próbny 2 tyg. Mile widziane demo waszych umiejętności w postaci np artykułu/poradnika etc

Czego szukamy
1. Kładziemy nacisk na artykuło-pisarzy, znajacych dobrze świat homm.
2. Szukamy osób znajacej serie M&M, King's bounty lub Dark Messaih, która będzie w stanie prowadzić (praktycznie stworzyć od podstaw) dział danej gry.

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: 01 Sierpień 2008, 13:29:07 wysłane przez Martin » IP: Zapisane
Remember the times when you cried
Remember the mistakes you made
Remember the times where you were unhappy
Remember the good times
Remember the laughter
Remember the fooling around
In the end... Remember that you have lived
Gorshak

Punkty uznania(?): 0

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 11 Sierpień 2008, 11:15:26 »
Nick: Gorshak
Imię: Rafał
Komunikator: GG - 4056759
Znajomość HTML: Podstawy znam
O sobie: Lubię historię Rzymu, krucjaty itd. Znam KUNG-FU, i świat HoM&M. Zawsze robię wszystko najlepiej jak umiem. Mam 6 z polskiego.
Co wniosę do redakcji/ czym chciałbym się zająć: Mógłbym zająć się właściwie wszystkim (najlepiej dotyczącym HoM&M V). Postaram się wnieść jak najwięcej, i pomagać wszystkim, którzy owej pomocy potrzebują.  :D

IP: Zapisane
Craig

*

« Odpowiedz #3 : 16 Sierpień 2008, 21:07:19 »
Nick:Craig
Imię:Paweł
Komunikator:GG-8147090
Znajomość HTML:znam
O sobie:Samotny,mam bardzo dużo wolnego czasu,interesuję się chemią,zoologią,fizyką,biologią,akwarystyką,Heroesem(wszystkie części) i Spellforce`m,pracowity
Co wniosę do redakcji/czym chciałbym się zająć:wniosę 0 korupcji,0 pajęczyn znajomości,ład,porządek,i jako zajęcie proponuję jakieś stanowisko na czacie gg

Martin
Fallen Angel

*

Amitiel

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : 17 Sierpień 2008, 14:38:10 »
Niestety podania Craig, Gorshak zostały odrzucone.

Okresy próbne
Laxx i Fast zostają, Silverowi się nie udało.
Dziękujemy za zgłoszenie.

Remember the good times
Remember the laughter
YlthinDireal

*

Ave Heroes !

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : 18 Sierpień 2008, 13:14:47 »
Nick:YlthinDireal
Imię:Natalka
Komunikator: GG 4066248
Znajomość podstaw HTML: Tak
Co wniosę do redakcji/czym chciałbyś się zająć: Lubię Heroes szczególnie 3 i 5 ale grałam we wszystkie , Do redakcji mogę wnieść wiele nowych wiadomości i newsów na temat Heroes
O  sobie : Jestem obeznana w świecie Heroes , Z informatyki od 4 klasy mam cały czas celujący ze znajomości HTML .

Czy słyszysz płacz dzieci ? Dreszcze strachu jak ostrze miecza tnące głębię ...
Rangordin

*

« Odpowiedz #6 : 18 Sierpień 2008, 15:06:11 »

Nick:Rangordin
Imię:Radek
Komunikator:GG 284750
Znajomość podstaw HTML: Tak ale raczej tylko podstaw jak mnie przyjmiecie na okres Co wniosę do redakcji/czym chciałbyś sie zajać:Czystość przejrzystość i ład (co nie znaczy że nie będe pisać o chaosie  ;) )
Najchętniej chciałbym pisać artykuły na różne tematy związane z HOMM
O sobie: Mam całą serię Homm (I, II, III, VI, V plus dodatki) I i II odstaszyły mnie zaraz po zainstalowaniu, ale w następne już grałem. Mogę pochwalić się duzą wiedzą i doswiadczeniem w/o HOMM V. HTML przerabiałem w szkole i troche amatorsko. Podstawy pamiętam, ale całą resztę mi wywiało bo nie używałem, jednak jeśli miałbym jakies konkretne zadanie to bym sobie język odświeżył. Jeśli to ważne to z infy też miałem 6 (HTML i koncowa) ;)

Laxx
Tawerniana Diablica

*

Punkty uznania(?): 10

Live for metal, fight for metal, die for metal!

« Odpowiedz #7 : 18 Sierpień 2008, 19:15:46 »
Wybaczcie, że zaspamuję topic Martinowi i jarqowi ale muszę coś powiedzieć - powinniście panowie podać jakieś dodatkowe kryteria co do liczby postów. Przyjmowane powinny być osoby z kilkudziesięcioma (conajmniej) postami bo np. SilverSC, Norx czy Ynaf niedość, ze mieli ich mało to w dodatku tylko coś obiecali i tyle ich widziano :p ;/

Saph
ROCKmantic...

*

Punkty uznania(?): 18

« Odpowiedz #8 : 18 Sierpień 2008, 20:47:41 »
Mam prośbę, do przyszłych redaktorów. Pamiętajcie o zasadach pisowni, choćby tylko podczas składania podania. A o przecinkach najbardziej.

No i w 99.(9) % popieram Laxx. Te wymagane np. 20 postów pozwolą chociaż trochę poznać usera, a niektórzy swój pierwszy piszą tutaj...

Martin
Fallen Angel

*

Amitiel

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : 18 Sierpień 2008, 21:11:09 »
Macie obie racje, posty pozwalają poznać rekruta. Jednakże sądzę że ograniczenie postami, moze wyłaczyć ciekawą osobe, która ich nie posiada z kandydowania do redakcji.
Zamiast liczby postów mamy okres próbny, choć rozważałem wprowadzenie min. liczby postów. ;)

Remember the good times
Remember the laughter
Ptakuba
Użytkownik jest na liście obserwowanych Obserwowany

Multikonto Martina

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #10 : 18 Sierpień 2008, 21:20:15 »
Zawsze można pomiędzy napisaniem podania a rozpatrzeniem popisać trochę postów, a i chyba dla owych, jak to nazwałeś rekrutów byłoby lepiej, żeby popisali i poznali forum, a także dali się poznać forumowiczom. Bo często było tak, że ktoś nie pisał nic tylko podanie, potem naobiecywał i wiadomo, jak się kończyło...

Główny troll internetu.
Dziedzic Loży Smerfetki.
got@i

« Odpowiedz #11 : 20 Sierpień 2008, 16:11:05 »
Nick: got@i
Imię: Mariusz
Komunikator: 8360995
Znajomość podstaw HTML: Tak z infy zawsze 5
Co wniosę do redakcji/czym chciałbyś sie zajać: posiadam duża wiedzę na temat Heroes III, IV, V, więc zająłbym się pisaniem artykułów o nich, a w szczególności o Heroes V ale co mi dacię do pracy to powinienem sobie z tym poradzic;p
O sobie: Uczę sie dobrze, mam czas, a szczególnie na Heroesa czyli wszystko z nim związane, w Heroesa gram od 11 roku życia i chyba tyle:)

Martin
Fallen Angel

*

Amitiel

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : 20 Sierpień 2008, 23:07:53 »
Co do podań:
YlthinDireal - podanie odrzucone

Rangordin,  got@i - niestey nie znamy was z forum, dlatego prosimy o udzielanie sie na nim, włączenie sie do dyskusji w dowolnym dziale Heroes. Jesli wasze posty, wypowiedzi będą stały na odpowiednim poziomie - dostaniecie sie do redakcji.

« Ostatnia zmiana: 20 Sierpień 2008, 23:56:11 wysłane przez Martin » IP: Zapisane
Remember the good times
Remember the laughter
Gierzyn

« Odpowiedz #13 : 26 Sierpień 2008, 20:54:37 »
Nick: Gierzyn
Imię: Piotrek
Komunikator: GG - 5261615

Znajomość podstaw HTML: Tak, piątki ze stron opracowanych na informatykę

Co wniosę do redakcji/czym chciałbyś się zająć: Miłą atmosferę i trochę humoru.

Najbardziej interesuje mnie seria HOMM chodź za IV nie przepadam bo nie przypadły mi do gustu wprowadzone tam zmiany. Częściowo znam świat M&M, ale mogę go poznać głębiej jeśli zajdzie taka potrzeba ;)   

O sobie: To jest mój pierwszy post ponieważ wcześniej nie szukałem stron o HOMM, a tą znalazłem kiedy zamieszczone było już ogłoszenie o naborze ;P Dobrze się uczę i nie koliduje to z moim hobby - grą w HOMM i inne gry. Mam łatwość pisania różnych tekstów. Z gimnazjalnego testu humanistycznego otrzymałem 45/50 pkt.(większość straciłem przez pytania z historii). Acha, moim pierwszym "hirołsem" był Heroes II.

Radzę przeczytać post Martina, tuż ponad twoim... - Fehu

Re: Przeczytałem go i właśnie dlatego zaznaczyłem z jakich powodów jest to mój pierwszy post ;P

« Ostatnia zmiana: 26 Sierpień 2008, 21:06:45 wysłane przez Gierzyn » IP: Zapisane
"In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen."

Hellsing Organization
Luk
The Great LichMaster

*

Punkty uznania(?): 25

Scream for me Tawerna!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : 26 Sierpień 2008, 21:08:16 »
Ok, zgłoszenie przyjęte. Tak jak powyżej, zostań na forum i napisz kilka postów w działach Heroes. Jeśli będą miały wysoki poziom stylistyczny i merytoryczny z chęcią powitamy Cię w redakcji.

Strony: [1] 2 3 4 5    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.