Witaj na polskim forum poświęconym sadze Heroes
of Might and Magic. Zarejestruj lub zaloguj się:

Pamiętaj:
0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ankieta
Pytanie: czy działa wam himachi?  (Głosowanie skończone: 18 Grudzień 2009, 08:23:17)
działa - 5 (62.5%)
jakoś działa - 1 (12.5%)
tak średnio - 0 (0%)
kiepsko działa - 0 (0%)
nie działa - 2 (25%)
Głosów w sumie: 8

Strony: [1] 2 3 4 ... 23    Do dołu Drukuj
LAN i UBI.COM - porady,konfiguracja, problemy (Czytany 33812 razy)
debek

**

Punkty uznania(?): 0

Zobacz profil WWW
« : 18 Czerwiec 2006, 10:35:22 »
Kupiłe orgynała mam klucz itd. wchodze sobie na gre wielo osobową biore ubi.com wpisuje moj klucz i wyswietla sie ze kod nieprawidlo (logiczne ze jeszcze raz wpisuje i sprawdzam błędy i dalej ten sam komunikat) w instrukcji jest napisane ze trzeba sie zarejestrowac ( tylko gdzie??) zajerestrowalem sie na www.ubi.com ale dalej grac nie moge?? Moze ktos wie o co chodzi co gdzie i jak zeby moc pograc w necie ??

IP: Zapisane
Martin
Fallen Angel

*

Punkty uznania(?): 7

Nobody expects the Spanish Inquisition!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 18 Czerwiec 2006, 12:19:33 »
Po pierwsze musisz zarejestroac sama gre. Zwyczajnie jest to przy instalacji lub przez ikone w folderze Ubisoft\Heroes of Might and Magic V Collector Edition\registration kliknij tam, załoz konto i cie zarejestruje.
Klucz do gry wpisuj tak jak podano na odwrocie instrukcji z duzych liter oraz myslników. Jak go wykryje to podasz nazwe konta i login na jaki zarejestrowales gre Jak będziesz miał problemy to pisz. Milej zabawy

Remember the times when you cried
Remember the mistakes you made
Remember the times where you were unhappy
Remember the good times
Remember the laughter
Remember the fooling around
In the end... Remember that you have lived
evil^pincz

**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 27 Czerwiec 2006, 16:21:42 »
Mam pewien problem z grą (^^). W bloku mam kumpla który też ma H5 tyle, że wersję ang. Ja posiadam pl. Postanowiliśmy sobie zagrać przez neta (sieć lokalna). Graliśmy tak z godzinke po czym zaczęło mi wybijać grę do Windowsa bez żadnego błędu itp. Próbowaliśmy już wszystkich sposobów (reinstall, bez pacza 1.1), ale tak czy inaczej co moment któregoś z nas wybija z H5 do windy. Czy to może być wina lokalizacji ?

enya

**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 27 Czerwiec 2006, 23:25:51 »
To jest prawdopodombie problem z kartami graficznymi ;)
Martin bardzo ładnie to opisał w tym wątku: http://www.homm5.info/forum/index.php/topic,196

Powinieneś zanleźć rozwiązanie ;)

« Ostatnia zmiana: 06 Październik 2007, 12:23:19 wysłane przez jareQ » IP: Zapisane

Mówią, że kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na 2 części...
Jedna z nich trafia do kobiety, druga zaś do mężczyzny...
Natomiast całe życie polega na odnalezieniu drugiej połowy...
Połowy swojej własnej duszy. Połowy samego siebie!
Pastor

*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : 20 Listopad 2006, 22:00:22 »
Hmm mam takie malutkie pytanie.. kiedy wchodzę w menu gry na rozgrywkęwieloosobową, potem na ubi.com wyświetla mi się napis, że mam wpisać swój kod internetowy... gdzie go można zdobyć? gdzie się zalogować na stronce www.ubi.com  (jak to pisze w instrukcji)? Z góry dziękujęza pomoc i oferuję przyjęcie wyzwania na bitwę :)

Martin
Fallen Angel

*

Punkty uznania(?): 7

Nobody expects the Spanish Inquisition!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : 21 Listopad 2006, 16:40:36 »
Kod jest dostarczany wraz z zakupem gry. Rejestracja: kliklnij na F:\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V Collector Edition\registration\RegistrationReminder wybierz register now i masz okno rejestracja wybierasz sing up i sie rejestrujesz.

Remember the times when you cried
Remember the mistakes you made
Remember the times where you were unhappy
Remember the good times
Remember the laughter
Remember the fooling around
In the end... Remember that you have lived
Św. Drakoni

« Odpowiedz #6 : 23 Listopad 2006, 16:56:53 »
tak dokładniej to ten kod powinien być na odwrocie instrukcji, ew. w niektórych wersjach może być na pudełku

Tobiasz

« Odpowiedz #7 : 29 Listopad 2006, 15:00:44 »
Jakie macie nicki na ubi.com?

/może na początek podał byś swój skoro zakładasz taki temat?  ;)
Pozdrawiam
jareQ

« Ostatnia zmiana: 29 Listopad 2006, 15:25:44 wysłane przez jareQ » IP: Zapisane
Luk
The Great LichMaster

*

Punkty uznania(?): 25

Scream for me Tawerna!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : 29 Listopad 2006, 17:40:31 »
Master_Luk ale raczej na servach HV mnie nie znajdziecie...SC DA już inna bajka, ale raczej tylko późnym wieczorem (jak nie w nocy:P)

Św. Drakoni

« Odpowiedz #9 : 29 Listopad 2006, 19:24:30 »
Jakie macie nicki na ubi.com?

/może na początek podał byś swój skoro zakładasz taki temat?  ;)
Pozdrawiam
jareQ

[snapback]1800[/snapback]

bodajże Saint_Drako ale mam wersję 1.3 więc jeśli ktoś już sobie upnął do 1.4 to sobie nie pogramy dopóki cdp nie wypuści jego "empikowej" wersji (jak nie wiedzą o co chodzi niech przejżą tematy dot. HV na forum gram.pl)

skubsa

*

« Odpowiedz #10 : 08 Grudzień 2006, 17:41:15 »
lord_skubsa ale ostatnio mało siedze i zapewne zmienie sobie na Jimli :)

FlesH

*

« Odpowiedz #11 : 23 Grudzień 2006, 13:28:57 »
Ja mam Flesh00er, ale dopiero zaczynam grać na necie :]

smiechu

*

« Odpowiedz #12 : 09 Styczeń 2007, 08:03:52 »
siema
mam problem mo?e blachy mo?e powa?ny w ka?dym b?d? razie nie umiem go rozwi?za? (ten sam problem ma mój kolega z miasta, z którym gram, a raczej gra?em).
Chodzi mianowicie o to:
zakupili?my orygina?y h5 + dodatek, instalacja, rejestracja obu wersji (gdy? najpierw spróbowali?my si? na samym h5), i granie.
grali?my bez problemu oko?o 15 dni po kilka godzin dzienni mo?e nie w ka?dy dzie? ale kilka walk stoczyli?my. wszytsko by?o ok, ale do czasu.
otó? w sobote kolega mój zacz?? mie? problem z gr?, tzn. da??cza? si? do mnie ale dok?adnie po 1 turze gra go wywala?a. je?eli on tworzy? gr? t w ogóle nie móg? jej stworzy?. Ja jeszcze nie mia?em takiego problem gdy? bez k?opotów gra?em z innymi graczami. w niedziel by?o to samo. natomiast w poniedzia?ek ani on ani ja w ogóle nie mogli?my si? do??czy? do jakiejkolwiek gry (oczywi?cie w wresji 2.0) podczas próby po??czenia wyskakiwa? non stop komunikat ?e host anlowa? gr?. je?li ja by?em hostem wygl?da?o to nast?puj?co kolega próbuje si? do??czy? i napis mam nick do??czy? do gry i zaraz od razu nick odchodzi z gry, a on ma oczywi?ci napis ?e host anulowa? gr?, gdzie ja nic nie robi?em. w odwrotnej sytuacji czyli on host - to samo. próba pod??czenia si? do 1 wolnej gry to samo czyli host anulowa? gr?. my?la?em ?e co? z gr? nie tak, odinstalowa?em na nowo instalacja i to samo nawet zgra?em jai? patch, którego wcze?niej nie u?ywa?em, z waszej srony netowej (patch 2.0 A czy jako? tak) i to samo nie moge sie do??czyc do jakiejkolwiek gry!!
je?eli kto? wie w czym problem prosz? o pomoc.
dziekuj?
ps sorry za taki d?ugi tekst

FATBeat

*

« Odpowiedz #13 : 23 Styczeń 2007, 13:11:20 »
ja mam podobny problem tyle że z piratem udało mi się ostatnio wbić na ubi.com ściągając upzrednio odpowiedniego patcha niestety po kilku sekundach wywala mi grę

próbowałem przez hamachi  - Lan niestety pojawił się błąd wersji

jest na tym forum jakiś specjalista od gierek sieciowych ?

musi być jakiś sposób na odpalenie pirata w sieci ...

Proszę czytać regulamin  zanim coś się napisze bo moga być problemy. Nie udzielamy na forum porad tego typu/Martin

« Ostatnia zmiana: 24 Styczeń 2007, 19:45:24 wysłane przez Martin » IP: Zapisane
morthi

**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : 08 Luty 2007, 18:53:00 »
wsadz sobie pirata gleboko ochydny zlodzieju

miejsce dla takich graczy jak ty jest wlasnie rpzed kompem i frustracja spowodowana brakiem multi
hle hle hle

kup oryginal a wtedy bedziemy ci pomagac w problemach zwiazanych z gra

@smiechu
problem ktory opisujesz pojawia sie od dnia kidy ubi zaktualizowalo serwery :) bez patcha 2.1 dla kuzni w ogole nie wejdziesz na ubi.com bo serwer po prostu nie wpuszcza wersji 2.0

sciagnij patcha a ubi.com bedzie stalo dla Ciebie otworem

Strony: [1] 2 3 4 ... 23    Do góry Drukuj 

© 2003 - 2012 Tawerna.biz - Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie i publikowanie jakichkolwiek elementów znajdujących się w obrębie serwisu bez zgody właścicieli jest zabronione!
Heroes of Might and Magic i powiązane z nimi loga są zastrzeżonymi znakami handlowymi firmy Ubisoft Entertainment.
Grafiki i inne materiały pochodzące z gier Heroes of Might and Magic i innych są wyłączną własnością ich twórców i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.